Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Du偶y nochal

Chc臋 mie膰 pi臋kny nosek....!!!!

Polecane posty

Go艣膰 buhahahwuhdiuehdud
homogenic> do twojej geby nic nie pasuje, bo nos masz akurat normalny, ale reszta twarzy przytlaczajaca :O 馃挙

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 shake
nie iwerze ze jestescie tak glupie!! kto powiedzial ze nosy sie piluje? poczytajcie w takim razie inne porady bo te sa do bani! kazdy szanujacy sie lekarz nie polasi sie na pilowanie bo to poprostu zabronione i niewykonalne ! takich zeczy sie nie powinno robic bo to ntylko zdarcie kasy nos taki sam i masa komplikacji. poza tym to nie kazdy lekarz moze wykonywac zabieg korekty nosa! w polsce jest chyba 6 ktorzy maja uprawnienia. zaden szanujacy sie lekarz nie dopusci sie pilowania! nie wierzcie w takie bzdury ja takich lekarzy odradzam stanowczo bo w takim razie nie wiedza o czym mowa-- wazne zeby im kasa skapnela! sama bylam na konsultacji i zapytalam lekarza o to czy mozna tylko spilowac nos, powiedzial ze on tego nie zrobi bo poprostu tak sie tego zabiegu nie wykonuje i ze oczywiscie moge isc do innego lekarza ktoru to zrobi ale nos sie duzo nie zmieni i komplikacje prawie gwarantowane! lekarza sprawdzilam, ma uprawnienia i wie o czym mowi. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak nosa si臋 nie pi艂uje
ale nawet taka jedna lekarka, kt贸ra zrobi艂a ponad 5 tys, operacji nosa tylko i w tym sie specjalizuje powiedzia艂a jednej pacjentce, z eodk艂adaj膮c膮 si臋 w nadmiarze tkank臋 kostn膮, kt贸ra powstaje po z艂amaniu mo偶e jej spi艂owa膰 po 6 miesi膮cach. Ale generalnie NIE JEST to metoda prostowania nosa. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolka79
duzy nochal!!! no teraz pewnie juz nieduzy bo po operacji, odezwij sie prosze co z twoim noskiem?jak bylo? bo mnie czeka tez zabieg u dr jamonta,tyle ze tylko spilowanie tej okostnej ktora mi narosla po zlamaniu w wypowiedzi wyzej ktos tez o tym wspomnial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia25***
mam takie pytanko ja chcia艂abym poprawi膰 sw贸j nos ale sam jego czubek, chcia艂abym go podnie艣膰 bo za bardzo opada w d贸艂, czy za tak膮 operacj臋 p艂aci si臋 tyle samo co za 艂amanie nosa i jakie艣 pi艂owanie. W艂a艣ciwie mo偶e przy podnoszeniu czubka nosa te偶 si臋 go 艂amie ale prosz臋 o jakie艣 odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Natalia25
Je偶eli lekarz robi tylko op w cz臋艣ci chrz臋stnej to nie p艂aci sie tak jak za ca艂y zabieg. Czubek nosa to cz臋艣膰 chrz臋stna wiec nie ma potrzeby 艂amania ko艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cardioscan
du偶y nochalu, odezwij si臋. Sa osoby, kt贸re ch臋tnie pozna艂yby twoj膮 opinie o nosach dr Jamonta. Chyba 偶e zrezygnowa艂a艣 i nie robi艂a艣 operacji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak si臋 w miar臋 normalny nos, nie warto ryzykowa膰 i robi膰 tak powa偶n膮 operacj臋. A ju偶 przez niekt贸rych partaczy polecanych na tym forum mo偶na 藕le sko艅czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spi艂owa膰 to se mo偶ecie paznockia u nogi a nie nos durne baby :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Partacze robia was w balona a dla kasy powiedza wszystko nawet ze garb na nosie sie sam wchlonie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skupin

Chirurgia plastyczna to chory biznes, podpisujemy zgod臋 na to 偶e lekarz mo偶e nas trwale oszpeci膰, zepsu膰 nam zdrowie i 偶ycie!!! Mnie oszpeci艂 i okaleczy艂 trwale Skupin!!! Ten cz艂owiek powinien siedzie膰 za to, 偶e zniszczy艂 tyle nos贸w!!! Ten zaw贸d powinien by膰 zakazany!!!

Udost臋pnij ten post

Pisa艂am swoj膮 histori臋 w innym w膮tku, ale zostawi臋 tutaj moje odczucia na innych nie zdecydowanych, poniewa偶 ja jestem super zadowolona aktualnie oczywi艣cie z mojego noska, wcze艣niej tak to kolorowo nie wygl膮da艂o.聽4 miesi膮ce temu przesz艂am zabieg korekcji nosa u dr Rychlika. Mia艂am brzydki d艂ugi nos, po zabiegu troch臋 czasu min臋艂o, czuje si臋 艣wietnie i nos super wygl膮da聽聽My艣l臋, 偶e je偶eli kto艣 chce zrobi膰 jak膮kolwiek operacj臋, to z pewno艣ci膮 polecam dr. Rychlika聽聽Sami zobaczcie opinie na znanym lekarzu i na google maps, ludzie maj膮 identyczne zdanie jak ja, strona doktora klinki聽https://chirplast.com.pl/聽聽Pozdrawiam serdecznie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszpecona przez Skupina

Kolejna reklama...brak s艂贸w...

Udost臋pnij ten post