Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

oczywiście myslę że masz rację! Chyba przyszedl wiek w którym powinno sie wykorzystywać każdą okazję bo z dnia na dzień i okazji mniej i \"wzrok nie ten\":). Muszę juz jechac bo na mnie czekają ,czy mogę liczyc na meila?

Gość Mileńka37
zobaczymy, M35 pozdrawiam jak latni zefirek muskając po.... do usłyszenia:-)

Znów spoźniłam się :) 35M dziękuję za pozdrowienia, pozdrawiam również 👄

Gość Mileńka37
fajnie,że facecić nowy się pojawił,bo jakiś deficyt mały powstał Witam serdecznie Paule i Ciebie :-) i może jeszcze kogoś...

I pogadaliście sobie, coś nie możemy się zgrać;)

Tym razem do Facecika pytanie, jak rozumiesz słowa Siddharthy ze stopki?

1. na tym topicu zdecydowanie nie jestem nowy;) już tu się wpisałem parę razy, prawda M.? 2. rozumiem to jako moją filozofię życiową- nic nie jest pewne, trzeba co chwila definiować na pozór oczyswiste rzeczy, niczego nie można być pewnym.

Ja nie poweidziałam, że jesteś nowy. Filozofia? Czy to znaczy, ze jesteś buddystą w sensie praktyki? Ja inaczej to rozumiem, są pewne rzeczy, jak świat światem ludzie rodzą się, uprawiająs eks, kobiety zachodzą w ciążę i rodzą dzieci, ludzie umierają. Nie pamiętam żeby słońce nie zachodziło ale czy zawsze tak było? Może o materię mu chodziło i o to co teraz potwierdza fizyka kwantowa? A z drugiej strony rzeczy nie są inne bo funkcjonują.

Gość Mileńka37
Hej, witam!🖐️ Prawda ciekawski facecik, nie jesteś tu nowy, w przeciwieństiwe do mnie. To ja tu goszczę od niedawna. Przepraszam,jeśli Cię uraziłam. Chodziło mi,że dla mnie nowy (nieznajomy). Pozdrawiam zatem wszystkich uczestników tego forum, ale szczególnie miłego Gospodarza:-)

dzień dobry! chwilkę luzu wykorzystam na kafe...Widzę Mileńka37 że zaglądamy tutaj o podobnej porze , widocznie tak cięzko pracujesz jak ja. Cos mi sie zdaje że mnie podrywasz :) , a ja nawet nie wiem jak masz na imię....Pozdrawiam.

Gość Mileńka37
To fajnie,że się wyczuwamy:-) Pracuje,ale nie tak ciężko. Mam chwilkę na dobrą kawę ze słodkim dodatkiem. Czy Cię podrywam? Trudne pytanie. Za to ja znam Twoje imię. Panowie o tym imieniu,których znam,są szalenie pociągający.Po brudziu jesteśmy-to można po imieniu. Ale ja bym wolała tu pozostać tajemnicza.

Mam nadzieję że za tym płaszczykiem tajemniczości kryje sie ktos interesujący,a zarazem pociągający.Możesz pozostać dla mnie Mileńka.....A moje imie pewnie poznałaś z topiku który założyłem czy były jakies inne przecieki?

Gość Mileńka37
Tak, z topicu. Cenię sobie prywatność. A mam niezbyt oklepane imię. Sam musisz M35 ocenić,czy jestem dla Ciebie interesująca i pociągająca. Ponieważ o gustach się nie dyskutuje.Mało się znamy,żeby cokolwiek powiedzieć, a mi trudno się samej ocenić. Jest miło

Gość Mileńka37
miał być 🌻

No dobrze ,nie będę ciągnął Ciebie za język,ale nie ukrywam że liczę na to że choc troszkę odsłonisz płaszczyka i dasz mi szansę na coś... Na razie zadowolę się miłą rozmową . Jeżeli wierzyc osoba które tu bywaja to uwierz że spotkałem tutaj różne imiona ....

Gość Mileńka37
M35 nie zrozum mnie żle. Oczywiście,że możesz liczyć...niestety adresu do Ciebie nie znalałam podświetlając nick. To jak mam się odezwać i przesłać Ci choć ciepłe pozdrwionka?

przepraszam ,faktycznie nie ma tam mojego adresu.Myslałem że jeste więc nie podawałem go w topiku......gdybyś czytała wszystko gdzieś tam juz sie przewinął,ale dla Ciebie zrobie to jeszcze raz (ross34@poczta.fm) ale nie mów o nim nikomu ;).

Gość Mileńka37
ok;-) masz jak w banku. Może nie zauważyłam go czytając,ponieważ nie wszystko zdążyłam ogarnąć.Wybacz. Lubisz pływać, to wnioskuję,że masz cudownie rozbudowaną kaltkę.Czyż nie?

raczej nie mam figury pływaka....oni maja niezłe klatki i karki,zauwazyłem to.Ale lubie jeszcze wiele innych rzeczy i nie zawsze mój wygląd na to wskazuję .A co Ty lubisz?

Gość Mileńka37
O, wiele. Lubię bardzo słuchać muzyki, od rana do wieczora towarzyszy mi muzyka w radiu(bez jakiś preferencji), lubię tańczyć, dobrze,choć niewiele zjeść w miłym towarzystwie ( szczególnie męskim), wino czerwone-to już wiesz. Romantyczne rozmowy... itd.

no więc teraz spróbuje dopasować sobie twój wygląd do tego co lubisz...myślisz że cos z tego wyjdzie.

Gość Mileńka37
spróbuj, odpowiem szczerze, ale ja nie wszystko jeszcze wymieniłam, co lubię;to będzie bardzo interesujące, proszę

no to proszę: bardzo kobieca , poważna ale z dystansem do tej powagi, na pierwszy rzut oka surowa . Jeżeli kobieca to raczej długie włosy , może brunetka . Chcę więcej informacji....

Gość Mileńka37
na razie trafiasz w dyche 😘- przeczytaj pocztę

poczta odebrana,dzięki.Pora na mnie , ktos zaraz będzie czekal . Skora masz adres to wykorzystaj go w wolnym czasie,ciekaw jestem Ciebie.POzdrawiam.

Gość faceta można poznac po tym jak
kończy hahahaha....

Gość Mileńka37
i vice versa:-) pozdrawiam