Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bibelotka

stopy

Polecane posty

ostatnio bylam na lyzwach i pozyczylam lyzwy i od tego czasu swedza mnie stopy!Znacie jakies dobre remy spreje lub zele do stop?Pomocy!

Gość jejkujej
dobrze obejrzyj stopy czy nie ma zaczerwienien, łuszczącej sie skóry, ranek. to moze byc grzyb. w aptece cos na pewno znajdziesz-farmaceuta doradzi. warto nawet tak profilaktycznie. dobra rada: butów sie nie pozycza, od nikogo.

Gość gówniana rada powyżej
z grzybem idź do dermatologa i lepiej nie zwlekaj, bo sam się nie wyleczy. Poza tym leki bez recepty sa dość słabe. Jeśli to grzyb, to dostaniesz silny lek na receptę.

one jescze swedza:( jesli pojde do dermatolog to on sie przestraszy moich stop!!!one sa straszne:(

Gość zapewniam cię że dermatolog
widział po stokroć gorsze rzeczy...

mam taki sprej do stop ale uzywam go dopiero 2 dzien.. w sumie nie wiem czy to moja wyobraznia ale wydaje mi sie ze nie sa juz takie czerwone...

Gość dupa blada.............
nie czekaj, aż porzadnego grzyba wychodujesz, idź do dermatologa. grzybem mozesz zarazić reszte domowników.

wyhodujesz- przepraszam za błąd- tu straszni esteci ortograficzni siedzą.

Gość ano tak
jedna sie wstydzila isc do dentysty i tak dlugo zwlekala az zostala bez zebow............ :o

bibelotka---- to zaden wstyd, cos ci najprawdopodobniej dolega, idziesz do lekarza, żeby ci pomógł. ludzie nie z takimi problemami chodza i zyja. pokazesz stopke jedną, drugą i po krzyku.

dupa blada............. W sumie to mam problem z jedna stopka bo ta druga jest ladna ,, tylko jeden palec..:P poczekam do konca tygodnia ..zobacze czy ten sprej pomoze...