Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zhana

Fundusz inwestycyjny ARKA

Polecane posty

jak przeczytasz dokladnei moja wypowiedz to zobaczysz iz rozrozniam tylko Ty nieuwaznie czytasz nawet napisalem iz odradzam fundusz na rzecz pakietu kilku spolek.mam propozycje spotkajmy sie na tym topicku za pol roku i zobaczymy kto mial racje a kto sie mylil;)

wzlot jest znacznie dluzej niz od roku. co do funduszy jeszcze to mozna co najwyzej MOIM zdaniem w fundusz rynku pienieznego(obligacji roznei sie nazywaja w zaleznosci od emitenta) ale tam sa zyski rzedu kilku procent rocznie w porywach do kilkunastu jednak ryzyko praktycznie jest wyeliminowane.

Dziękuję wszystkim za głosy, nie tylko facetom:)Sebaa widać ze się znasz:) jeden mój znajmy też kupił akcje dwoch malych spóleczek i był w szoku przez 1,5roku 300 %, potem żałował że zostawił tam jakieś resztki, ale tego nitk nie wie jaka spólka, a ja jestem humanistką i na giełdzie się kompletnie nie znam http://www.money.pl/forum/temat,3,365601,365601,40,0,tylko;czy;az;korekta.html poczytałam to, teraz poatrzę na parkiet

no ta,k ale obligacje to jak z mężem;) tak mi tłumaczył kolega napisałeś zrozumiale jak dla dziecka, kapuję, tylko nadal nie wiem :)