Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleme

czy w 7/8 dniu po zaplodnieniu wystepuja jakies objawy??

Polecane posty

Gość eleme

Gość eleme
wogole moze histeryzuje nie wiem miesiaczke dostalam 23 stycznia a nastepna juz 8 lutego pierwszy raz zdarzylo mi sie takie cos!! 14 lutego byl to pierwszy dzien po miesiaczce i bylam z chlopakiem tzn nei wspolzylismy ze soba tylko piescilismy sie dlonmi i nie sadze zebym zaszla w ciaze. Ale jest mi niedobrze boli mnie dol brzucha tzn jajniki i macica czasem. Nie wiem co mam juz myslec moze jest to spowodowane miesiaczka ktora powinnam dostac za 14 dni Bo ciaze wydaje mi sie ze moge wykluczyc

eleme nie sądzę żeby po takim czasie były jakieś objawy, a już na pewno nie mdłości. poza tym wyklucz tą ciążę skoro nawet seksu nie było :) no chyba że poprzedni okres to było tylko plamienie a w ciążę zaszłaś miesiąc wcześniej, ale nie sądzę.nie straszę cię. na moje oko nie martw się. a może właśnie masz owulację i dlatego tak się czujesz??? co do wcześniejszego @ może miałaś dużo stresów, albo byłaś przeziębiona, może jakaś zmaina klimatu, albo coś takiego. jak nie wiesz i się bardzo martwisz zrób test za kilka dni.

Gość eleme
nie to nie bylo jasne plamienie i skape tylko zwykla miesiaczka. Gunia pocieszylas mnie na prawde wielkie dzieki:) tez tak sadze ze nie jest to mozliwe ale fajnie to choc w taki sposob potwierdzic poza tym jestem jeszcze dziewica wiec wydaje mi sie ze tym bnarzdiej jest to nei mozliwe:)

Gość kivi
tak, po 7 dniach moga sie pojawic mdłości i ogolnie zmiana samopoczucia

Gość eleme
czyli jak to w koncu z tym jest moga wyspaic mdlosci czy nie