Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chococat

Jak czesto prostujecie włosy??

Polecane posty

zawsze mozna prostowac na szczotce- takiej okraglej i przy uzyciu suszarki... tyle ze ja sama nie umiem sobie tak wyprostowac wiec pozostaje prostownica.. nie za czesto ale i tak juz mi sie troche wlosy zmiszczyly- ale coz, jakos mnie to nie martwi- zawsze mozna obciac, w koncu odrosna! a wy wyzej juz sie nie kloccie bo to i tak do niczego nie prowadzi a tylko atmosfere zatruwacie...

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ja mam nie niszczas wlosow :d lece do lozka dobranoc 🌼

Gość kinnnia
a kto się kłóci?? ja sobie pogawędkę ucinam :-P

Gość kinnnia jak prostujesz

Gość kinnnia
skoro masz, to po co pytasz?? hiehei dobranoc. tylko uważaj,żeby ci sie w nocy włosy nie pokręciły

Gość kinnnia
kinia nie powie jak prostuje!!!!!!!

bo wcale nie ma zadnego sposobu tylko chce zebysmy prosily, zlaosne :o moja siostra prostowala na duzych walkach jak wlosy wyschly ale ja tak nie umiem

Gość kinnnia
kinia się tylko pochwali że ona prostując jednocześnie włosy pielęgnuje i ma z każdym prostowaniem piękniejesze...co jak co,ale włoski mam jak gwiazdka hollywoodu :-D

Gość kinnnia
możesz myślec, ze go nie mam. mi to zwisa i powiewa...niedowiarku!

jak by ci zwisalo to bys tego nie pisala tylko olala ten topik🖐️

Gość kinnnia
pisac akurat lubię - kiepski z Ciebie psycholog. I pewno masz brzydkie włosy :_D

nie napisalam ze nie lubisz pisac :O za to czytac ze zrozumieniem na pewno nie lubisz, ja prostuje rzadko i nie mam zniszczonych wiec sie nie podniecaj dziecko, ide bo zle znosze debili

Gość kinnnia
to jak w lustro spoglądasz??? to ty nie "lubisz"czytac ze zrozumieniem, bo napisałaś "nie pisałabys" - otóż "bym pisała" właśnei dlatego,że lubię, a nie dlatego że nzależy mi na Twojej wierze GŁUPTASKU :-)

Gość kinnnia
jestem piękna - idę spac - bye!

Gość ulaaaaaaaaaaa
debilna dyskusja:| ktos mial racje mowiac, ze kinia pisze, ze ma sposob (ktory pewnie nie isteniej) zeby tylko ją poprosic o niego a swoja droga, uzywalam prostownicy przed dlugi czas, wlosy bardzo zniszczylam, odstawilam w koncu prostownice i wlosy sa w lepszym stanie a obrazanie kogos, ze ma nasrane we łbie, wybacz... do Twojego poziomu znizac sie nie bedziemy niektóre dziewczyny maja taki typ wlosow, ze musza je prostowac, a jesli robia to z umiarem i odpowiednio je pielegnuja to nie widze nic zlego a swoja droga:) odstawilam prostownice i pokochalm swoje loczki:) delikatne, bo delikatne, ale ładne:)

Gość kinnnia
pieprzone zazdrośnice :-P

kinnia wiesz co? Twoje zachowanie naprawde jest ponizej poziomu.. nawet tego forum :( zachowujesz sie podobnie, jak pewna dziewczyna, ktora zalozyla topik: ale mam piekne rzesy, sa super ale wam nie powiem dzieki czemu.. po co piszesz skoro nie masz nic do powiedzenia? chcesz sie posmiac z osob, ktore szukaja tu porady? wiesz, ze to dopiero swiadczy o Tobie. eh, nie rozumiem takich ludzi jak Ty.

Gość kinnia
pieprzona idiotko! czy w tym temacie ktos szuka porady??? jeśli by tak było, to bym nie wchodziła, bo ja rad nie daję! ja tylko napomniałąm,ze prostuję inasczej, niz prostownicą i nikomu nie obiecywałąm jak tamta z topika o rzęsach, że zdradzę,jak!!!

Gość kljiuhy
ty kinnia mozw ta twoja metoda to i dobrze prostuje wlosy ale widzez e ma tez wplyw na twoja glowe - tak glupiej kretynki dawno na tym forum nie widzialam :o wez dziewczyno idz z tego topiku i z tego forum bo tylko innym humor psujesz...SPADAJ!!!

Gość ingusia
Ja prostuje ze dwa razy w tygodniu, jak rozpuszczam włosy, bo inaczej ciężko je ogarnąć. Nie sa zniszczone ale zawsze używam płynu Welle do prostowania włosów, ładnie pachnie,odzywia,nadaje blasku i co najważniejsze nie powoduje palenia włosa. Ale trzeba mieć też dobra prostownice koniecznie z płytakami ceramicznymi, i regulacją temperatury p.s pamiętacie początki ze zwyklym żelazkiem?...

haha moja mama kiedys (jak byla mloda oczywiscie) wyprasowala sobie wlosy zelazkeim.. lol- do tej pory sie z niej smieje.. a na mnie narzeka, ze uzywam prostownicy (z ceramicznymi plytkami oczywiscie + plyn loreala ochronny) kiedys to byly czasy :D kinnia- no comment 👄

Gość ja mam....
włosy proste jak druty i uważam że kręcone sa ładniejsze

Gość kinnia
głupie jesteście - chciałybyscie cos za darmo, prawda??? :-P

Gość kinnia
wyprostowana uwagi na mój temat od kogos,kto prasuje włosy żelazkiem śmieszą mnie jedynie, więc albo sobie daruj, albo porozśmieszaj mnie jeszcze.... :-D O mojej inteligencji nic nie wiesz, bo do pieprzenia farmazonów o prostowaniu włosów raczej nikt jej za wiele nie angażuje. A jeśli chodzi Ci o moja kulturę osobistą, to przyznam,ze jest tu na niskiem poziomie..a wiesz dlaczego?>?bo dostosowuję jej poziom do poziomu rozmówczyń!!

ja prostuję co 2, 3 dni od ponad 3 lat włosy mam za łopatki ani trochę nie zniszczone ;) grunt to porządna, profesjonalna prostownica a nie taka za 29,99 zł zakupiona na Allegro :O

Gość *wyprostowana*
kinnia o poziomie twojej inteligencji mowi chocby to ile myslalas nadodpowiedzia!!! tak jak mnie gowno obchodzi jak ty kudly meczysz tak i ciebie to powinno malo obchodzic...moje wlosy moja sprawa...ale jakbys chciala wiedziec to juz jak dla mnie nie istniejesz ani ty ani twoj nick nawet jak go zmienisz bo nie wierze ze sie znajdzie druga taka idiotka...ode mnie masz ignora...olewam cie...nie istniejesz pustaku:D

Gość karolahol
prostowałam włosy kilka razy w tygodniu a dzis mam ich o połowę mniej :( jestem załamana,bo teraz mam cienkie,zniszczone włosy, a przed uzyciem tego chadztwa były grube i mocne i na głowie dało się coś zrobić. Jak je odchodować?

Gość kinnia
wyprostowana takkk...myslałam na d odpowiedzią dłuuuuugo , bo wiesz, nic nie robię, tylko przed komputerem siedzę i na Twoje posty czekam :-D mozesz sobie "dawac ignora" a i tak moje odpowiedzi bedziesz czytac ... żelazko w dłoń koleżanko!! a ja włosów nie męczę dla Twojej informacji, wręcz przeciwnie!!!

Gość Ania90
dzień w dzień zawsze rano

Gość kinnia
co tam u wyprostowanej?? :-P