Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chococat

Jak czesto prostujecie włosy??

Polecane posty

ehhh też tak miałam:( prostowałam, rozjaśniałam i włosy były w fatalnym stanie:( a teraz obcięłam do brody prostownice odstawiłam i czekam aż urosna zdrowe i piękne:) POZDRAWIAM

Gość *wyprostowana*
...a ja wlosy prostuje i sa bardzo ladne i zdrowe uzywam poprostu kilku zabezpieczajacych kosmetykow i obrzeram sie vitapilem i nie nazekam na jakosc wlosow...nawet mi sie konce nie rozdwajaja a mam juz dosc dlugie wlosy i dlugo ich nie podcinalam...:)

Gość BratSiostry
buhaha , ale mam ubaw z tej Kinni . Miałem dzisiaj dołek ... myślałem , że moja siostra jest tylko takim hmmm patafianem :D ( ma 14 lat)odzywki nieziemskie hiehie pewnie ta cała kinnia ma Hmmm licytujmy: 15 lat? nooo w porywach 16 - ście :) Pozdro heh...

Gość ia
Ja prostuję codziennie od 3 lat i nie widzę, żeby to wpływało negatywnie na moje włosy. Po jakiś trzech miesiącach od obcięcia zaczynają być widoczne popalone końcówki, ale to i tak najwyższy czas na kolejną wizytę u fryzjera. Od czasu do czasu daję włosom odpocząć, wtedy mam po prostu swoje fale, a nie "siano" czy coś w tym rodzaju. Moja fryzura jest miękka i lśniąca, przeważnie ludzie są zaskoczeni tym, że tak ją, w ich mniemaniu, katuję. Chyba mam szczęście :) Kinia>> Odpuść sobie dziewczyno, już i tak Cię wszyscy mają ze idiotkę...

Gość *wyprostowana*
BratSiostry ...wydaje mi sie ze to nie zalezne od wieku ....ona jest poprostu IDIOTKA, KRETYNKA I JAKAS NIEWYZYTA ZNERWICOWANA BABA - robi sobie takie jazdy o cholera wie co - ona chyba jest poprostu niewyzyta suczka...buhahahhahha...brak chlopa...albo ma to jakies podloze z wczesnego dziecinstwa...

Gość Xynthia
Prostuje codziennie , leb tez myje codziennie juz od 10 lat, mowili mi ze wylysieje, gowno prawda , wlosy mam jak lew grzywe, do prostownicy dorwalam sie od 4 miesiecy i jade nia codziennie. Rewelacja. Mam ceramiczna z regulacja ale to niewazne, lubie swoje wlosy po niej i to sie liczy. Jak wylysieje to dam wam znac ale niewierze w to jesli od 10 lat codziennie myje i susze suszarka.

Gość Xynthia
Co do tej Kinni, widze duze problemy z samoakceptacja, zanizone poczucie wlasnej wartosci i pobozna chec zwrocenia na siebie uwagi.W zsadzie biedna i samotna osoba.Wspolczuje, znajdz sobie dobrego psychologa.