Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech szkoda gadaac

JAK WYGOLIC CIPKE, by nie powstaly podraznienia?

Polecane posty

Gość Tylko tomasa
Hm ciężko jest wydepilować cipeczke bez podrażnień. Ja jak depiluje cipunie to namydlam ją i gole z włosem. nigdy pod włos bo są podrażnienia!! wasze cipki w tedy bd ładne. Ją tylko i wyłącznie gole z włosem i thomas mówi że mam najładniejszą cipunie i chętnie się nią zajmuje:) _____ kocham cię Kotku:*

Gość Thomas :)
no ta cipeczka to sama słodycz :P

Gość Taki jeden ziom :P
ja mogę Ci pokazać jak ją ogolić

Gość hot lady
jezeli ma byc gladziutka, to tylko kosmetyczka i woskowanie. Boli, ale efekt super i na dluzej

Gość głupia moda
ale pier...dolicie po pierwsze depiluję chyba z dziesięć lat: na gładko., całą, wargi sromowe też, wkoło odbytu też. Niestety nie ma dobrej metody: po depilatorze to normalnie opuchlizna i gojenie dobrych kilka dni... porażka. Po maszynkach, a wypróbowałam arsenał różnych - lepiej, ale....rosną coraz sztywniejsze, twardsze, i szybciutko... po dwóch dniach jak broda u faceta... niestety, co będę ściemniać. Kiedyś włos był mięciutki i lekko kręcony gdy się nie goliłam, teraz hery niestety jak broda u faceta..twarde, broda....eh życie.... Najlepiej działa, jak się nie bzykam od razu po goleniu tylko nasmaruję balsamemnivea z niebieską nakrętką dla mężczyzn, i pójdę spać, a jak się kochamy z mężem, to podraznienia są z samego ocierania łona o łono :). tak że głupia moda i jej konsekwencje sprawiły, że teraz JUŻ MUSZĘ DEPILOWAĆ... bo co mam zrobić? Twarda broda jak u chłopa???? Pozdrawiam dziewczyny :)

Gość łysa jadżka
nigdy pod wlos, tylko z wlosem , wtedy krostki nie powinny sie pojawic... ja zawsze po depilacji smaruje sie dosc obficie zwyklym tlutym nivea -tym najzwyklejszym , badz oliwka w zelu rumiankowa lub migdalowa , wtedy podraznienia raczej niewidoczne..niedoskwierajace ...

Gość gość
ja tam gole swoja kobiete pod prysznicem na krem intymny i nic jej nie wyskakuje a jaka to przyjemnosic popatrzec sobie na takom glatkom i sex jaki jest przyjemny polecam panowie golcie swoje panie to bardzo przyjemne

Gość gość
a my ci polecamy słownik ortograficzny :P

Gość gość
proponuje użuwać regularnie pasty do butów , naprawde pomaga , a le pamiętajcie prawdziwyogier lekkiego buszu sie nie boi moje kochajne!