Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxccccccc

Jak można tak smierdzieć???

Polecane posty

Gość xxxxxxxccccccc

Jak można sie nie myć i tak smierdziec w tramwaju??? Jedzie taki chlopek nie wyglada na bezdomnego widac ze do pracy jedzie siedzi za mna i tak smierdzi od niego z portek takim zakiszonym ogorem i jeszcze smrod z geby po zapalonym papierosie.........Ludzieeeeeeeeeeee myjcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pracuję w urzędzie miasta i spotkałem śmierdzącą osobę, na pytanie pracownika urzędu czemu sięnie myje itd: on nie ma łazienki, nie ma wody, wiosną się umyje bo jeżdzą nad jezioro. A więc czasem nie ma się w czym umyć :) Polecam samochód :)

Gość xxxxxxxccccccc
Jasne wiadomo e lepszy samochod aby nie wachac tych smrodow....ale one sa wszedzie....jak to zawsze musze kogos takiego spotkac jak nie kolesia kotry perfidnie leje pod sklepem i musze isc na około zeby nie zobaczyc tego jego zakapiora ze spodni To facet kotry na perwera leje na ulice gdzie jada auta przez kratki oddzielajace torowisko tramwajowe.... porazka................. miazga i masakra w jednym......

hehe, no więc odpowiedziałaś sobie już na pytanie :)

Gość xxxxxxxccccccc
no niestety jakos jeszcze sie nie dorobilam auta ale zreszta przy takich korkach jakie sa w tym miesice w ktorym jest tyle zakapiorow smierdzacych lepiej jest podrozowac tramwajem bo przynajmniej do pracy sie nie spozniam ;-) no ale cos za cos heheh

ci co śmierdzą tego nie czują:O ale ja mam momentalnie odruch wymiotny jak poczuję zapszki takiego bezdomnego. Kiedyś się wstydziłam tak robić, ale teraz perfidnie trzymam ręką nos, bo smród czasem jest taki, że naprawdę mogłabym się pożygać:O

Gość onk3
bezdomnego a co powiesz jak ja miałam kolezanke w pracy i mam ją nadal tylko teraz nie siedzimy razem młoda 31 lat kobieta zęby zjedzone cera szara smród niesamowity potem papierosem i nie wiadomo jeszcze czym a dodatkowo plotkara to jest koszmar

Gość xxxxxxxccccccc
żebyś wiedziała.....Ja sie tez nie czaje kiedys powiedziałam zeby wysiadl z tramwaju bo smierdzi.... człowiek nie wie kto wczesniej siedzial na miejscu na kotrym siedzi a moze wlasnie taki zakapior!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich to powinni łapac i przymusowo myć!!!!!

Gość xxxxxxxccccccc
właśnie bezdomny bezdomnym od takich zawsze smierdzi z wiadomych przyczyn bo nie maja domow a co za tym idzie nie maja sie gdzie umyc....choc jak by poszli do noclegowni to by sie umyli ale tam pic nie wolno dlatego lepiej pic i sie nie myc.... Gorzej wlasnie tak jak wspomniala kolezanka...pracowac z kims komu wali z paszczy i kotry jeszcze pali albo myje sie szarmy mydlem.....litosciiiiiiiiiiiiiiiiii Przepraszam za moje słownictwo ale jestem wzburzona ;-)

Gość onk3
xxxxxcccc żeby ta moja koleżanka sie myła tym szarym mydłem to nie byloby problemu takiego oan sie w ogole nie myła nie prała ubrań tylko takie zapocone wkładała na siebie

Gość onk3
jak ktos wchodził do pokoju to od razu mówił ale śmierdzi i ja to nic nie ruszało mozna przy niej było móić o higienie, myciu sie to ja po prostu nie tyczyło koszmar smród nieraz ciągnął sie korytarzem

Gość xxxxxxxccccccc
Jenyy kobieto współczuje Ci...Sprawdź kiedy ma urodziny i kup jej zestaw do mycia i powiedz ze jst rewelacyjny!!!!!! Ale jak mozna nie czuc ze sie smierdzi...wiadomo ja jak sie spoce to od razu czuje i nie moge wytrzymac i zaraz ide wiziac prysznic albo jakos temu zapobiec wiadomo to jest fizjonomia kazdy sie poci i wogole ale mozan temu zapobiegac uzywajac antyperspirantow pod pachy czy pastylek odswiezajacych.....

Gość xxxxxxxccccccc
Czemu nikt jej uwagi nie zwróci????

Gość onk3
no własnie my juz to zrbiłysmy kupiłysmy jej na iminy mydło i dezodorant ale ona nic ztych rzeczy nie używa ale cłae szczeście juz ze mna nie siedzi

Gość onk3
kochana zwracałysmy jej uwage najpier delikatnie a potem jedna z koleżanek wprost jej powiedizała ze śmeidzi i zeby sie myła i zmieniała rzeczy na czyste pomogło na 2 dni dosłownie

Gość xxxxxxxccccccc
Wiecie co kiedys w sredniej szkole mielismy takiego kolege kotry bez obrazy mieszkal na wiosce i z ranan zanim przyjechal do szkoly robil poranny obrzadek z krowami bo rodzice pijakami byli. Szkoda mi go bło nawet go lubialam ale przebywanie kolo niego grozilo skazeniem.... Kiedys na polskim wchodzil ktos do kaly i zorbil sie przeciag i moja kolezanka siedzaca tuz za nim w lawce poprostu z tego smordu zemdlala.......heheheh

Gość xxxxxxxccccccc
oj pastylki odswiezajace do paszczy oczywioscie heheh

Gość onk3
hhahaha pod pachy dobre

Gość nie wiedziałeś
twkałda sie po jednej pastylce pod każdą pachę i trzyma. nie ma szans żeby komuś machnąć spconą pachą przed nosem

Gość xxxxxxxccccccc
do onk3 No widzisz jak ktos jest uparty i ma cos z glowa to sobie nawet takich slow do serca nie wezmie bo to chyba nic przyjmnego na swoj teamt uslyszec takie slowa od kolezanek

Gość onk3
no własnie wiesz ja chyba bym sie ze wstydu spaliła no ale i wyobrax sobie że nam z pozostałymi koleżankami taki nawyk został że potem juz wszystko wąchałyśmy nawet nowe rzeczy i siebie nawzajem

Gość xxxxxxxccccccc
ja pikuje....to ta twoja kolezanka jeszcze gorsza niz ten moj smierdzacy kolega.....chlopcy kiedys mowili nie raz ze szybciej z WF-u wychodzili zeby sie przebrac zanim on sie zacznie przebierac.... bo takak kiszonka waliło heheheeh

A u mnie w pracy ( w moim byłym biurze) jest chłopak, który odrazu wiadomo, ze ma dyżur , jak tylko się wejdzie do tamtych pokoi. Kiedys powiedział, ze czasem spi w ciuchach zeby rano się nie spóźnić do pracy. PO prostu wstaje i wychodzi!!!! Fajnie co? Mamy tez jedną Panią Kierownik, która jak wychodzi z każdego pokoju to wszyscy odrazu otwierają okno i to nawet jak jest -18 na dworzu. Nawet słuchawka telefoniczna ostatnio nam śmierdziała jak musiała gdzieś zadzwonić od nas. I jeszcze co do teorii \"człowiek czuje jak śmierdzi\" Otóż według moih sąsiadów NIE! Nie używają ŻADNYCH dezodorantów, wód toaletowych, anyperspirantów....bo im śmierdzą. Ich zdaniem należy się tylko myć i już. ALe jak ona się spoci i macha rękami jak coś przeżywa to paść można. Poza tym sąsiad mówi, że on by czuł jakby śmierdział, a jak nie czuje to nie używa. Jak zobaczył moją kosmetyczkę przed wyjazdem na urlop to wdał się w taką dyskusję ze mną, że po co i na co mi to, ze się wkurzyłam. Szkoda słów na takich ludzi. Naprawdę.

Niestety brudas zostanie zawsze brudasem, bo nic do niego nie dociera :O To sie na ogol wynosi z domu i potem juz trudno zmienic nawyki :O

Gość eeeeeeeeee ale paskudy
ja mam wstręt do wody a mimo to sie zmuszam codziennie dla dobra ogółu :p