Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

zachcianki? np. jabłko, a za chwilę pasztet. Potem piję miętę, bo mi niedobrze, a za chwilę szklankę soku marchewkowego i szklanke mleka. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Teraz cały dzień czuję tak, jakbym miała żołądek podczepiony do gardła. ❤️ Magda tylko Ci pozazdrościć takiej pogody. U mnie zimno i deszcz leje. brrrrrrrrrrrrr

Iskierko- opisalas swe zachcianki jak moja przyjaciola w ciazy. Z Ania chec na lody mialam. Kiedys szefa wyslalam po lody i przyniosl ale nie takie jak lubilam i tez zjadalm. Oj nie ma czego zazdroscic pogody, upalnie jest ze nei ma czym oddychac. Dobrze ze pare dni chlodniej bylo, chlodniej czyli ok. 20 stopni. Lece poucze sie troche bo Ania zasnela:-). Pozdrawiam:-)

Hej!! No wreszcie znalazlam czas zeby Was podczytac i dzieki Wam za pamiec!!!!!!!! Iskierko gratuluje jeszcze raz!!!! A jak w pracy powiem Wam z enarazie super , nie ma takich ciuchow w tym miescie a to spore miasto i jest duze zainteresowanie, narazie musi sie troche rozchulac ale jest co robic musze zrobic fotki to powysylam tym co chca, jestem zadowolona z pracownicy a jeszcze ma stazystke tez spoko dziewczyna juz sie wciagnely... wczoraj i dzis na otwarcie mialam rabat 5 % na wszystkie produkty no i slodkie upominki i to przyciagnelo troche klienteli, ale mam teraz napiety plan dnia bo to 20 km od mnie trzba dojechac a jeszcze po drodze musze zawiesc malego do tesciowej a pozniej odebrac wiec jak narazie to wracam kolo 18, ale jak wszystko bedzie ok to bede zostawiac dziewczyny i wychodzic wczesniej. Maly jest grzeczny u tescioweej wiec narazie nie narzeka w piatek idziemy na bankiet ze strony meza firmy wiec znowu czas czas ... no ale mysle ze sie wszystko unormuje.... Dobra uciekam spac bo zmeczona jestem a jutro napiety plan dnia papappa pozdrowionka

Mamusiu-ciesze sie ze ci sie biznesik rozkręca.nie ma to jak byc na swoim... :) ja poprosze o fotki, pozdrawiam

witam ale tu ruch..): mamuska gratulacje i powodzenia w biznesie to teraz kolezanki z kafee czekaja na rabaty:P buziaki

Edytko masz racje ze ruch tu wielki ostatnio. Wszystkie na raz pisza, nie wiadomo kogo czytac - taki nawal wpisow :-). U nas dalej cieplutko, Mamusia- jak masz chcwilke to wpadaj :-) i nie zazdrosc juz wiecej :-). Ania szaleje, przy tym fajnie usmiecha sie, maly diabelek...:-) Pozdrawiam :-)

🖐️ magda a jak oczko ani bo wlasnie doczytalam ze ma problem.wydaje mi sie ze tak wczesnie wykryta wade mozna skorygowac zreszta sama jestem przykladem.mialam zeza okolo 5 roku pozniej nosilam okulary i minelo.tek wiec bedzie oki. no i zazdroszcze slonca:P 😘

Hejka!!! Wlasnie wpadam!!!! Wrocilam z imprezy i nie chce mi sie spac bylismy na przyjeciu i zabawie z naszego nowego biura rachunkowego... i naprawde bylo super... A jutro znowu impreska idziemy do znajomych na parapetówe.... Dawid tez po calych dniach szaleje teraz z babcia bo ja w pracy mam dwie dziewczyny ale narazie chce miec na wszystko oko, ale zostawiam je coraz wiecej i doskonale sobie radza... Pogoda u nas fajna teraz wiec juz Magda tobie nie bede zazdroscic moze nie ma upalowa ale jest slonecznie... Jutro konieczne musze zrobic fotki bo dzisiaj znowu zapomnialam... Pozdrawiam i uciekam.... papappa

Czesc!!! Wpadlam pozyczyc MILEGO WEEKENDU!!!!! Odezwe sie po niedzieli! Pozdrawiam, Pa :-)

mamusia77 ja też chcę foteczki 🌼 Widzę, że korzystasz z superowego biura rachunkowego. Powiedz mi tylko, czy podpisałaś z nimi jakąś umowę (chodzi mi o comiesięczne zwykłe księgowe sprawy) czy oni wystawiają Ci tylko fakturę i wszystko w temacie? Pytam, bo interesuje mnie działalność biur rachunkowych.

podnoszę :D gdzie pouciekałyście Ineska nas opuściła Rzeczka też nie zagląda basiasz wyemigrowała nata żyje życiem angielskim i o nas zapomniała ognik nie wiadomo gdzie mama olafka też nie za często kamilla80 też nas opuściła zieloneszkiełko :(

iskierka nadziei- podoba mi sie Twoj ostatni wpis... topik nam umiera... Wlasnie dodalam foty na bobasy. Jest tam Ania w okularach. Na razie klopotow nie sprawia... tzn. ma je na nosie. 2-3 razy wieczorkiem zdjela, ale mysle ze nosek boli jej, bo jednak okulary iles tam waza... Poza tym dzis moja mama ma 2 operacje (1 miala w piatek i nie udala sie) i jestem klebkiem nerwow przez to :-(. Wieczorem mam dzownic do taty. Juz nie moge doczekac sie. Jak Ania wstanie to dla zabicia czasu pojade na zakupy z nia. Pozniej napisze. Pozdrawiam i dziewczyny meldujcie sie co u Was i u Waszych pociech slychac!!! PA!

iskierko-jak ja was opuscilam.?eeeeeeeeeeeeeeee no co ty.Przeciez udzielam sie na forum,fakt nie czesto jak kiedys,ale od czasu do czasu cos tam skrobne;p pozdrawiam

iskierko-jak ja was opuscilam.?eeeeeeeeeeeeeeee no co ty.Przeciez udzielam sie na forum,fakt nie czesto jak kiedys,ale od czasu do czasu cos tam skrobne;p pozdrawiam

Rzeczko, Inesko- :-) Mama moja czuje sie jak to po operacji... Guzy wycieli i dali probki do labolatorium. Mam nadzieje ze nie sa zlosliwe. Moze w sobote wypisza ja do domu. Ide uczyc sie... Pozdrawiam.

Cześć dziewczynki:) Rzeczko witaj, ale fajny ten Twój Wojtuś:) A co tam u Ciebie? Magdasz Ślicznie Ani w tych okularkach, słodko wygląda:) My jesteśmy po fajnym weekendzie u moich urodziców. Była super pogoda, cały dzień byliśmy na powietrzu, zbieraliśmy kasztany itd. Szkoda że zimma się zbliża a nie wiosna...

Magdasz o rany jakie guzy. Kurcze Ty to masz stresy, i jeszcze na taką odległość...

Witam Prawda, nieczęsto udzielam się na kafe. Zaniedbałam Was:( U mnie po staremu. Mały rośnie i coraz bardziej łobuzuje. Rzeczko - śliczny ten Twój Wojtuś - dawno go nie widziałam. Iskierko jak ja Ci zazdroszczę drugiej dzidzi:) Karo - my też byliśmy na weekend u rodziców i też zbieraliśmy kasztay... Mikołaj zbierał ustami:) Mamusia - ja też foteczki proszę:)Powodzenia w biznesie:) edytko - a Ty jak ze starankami o drugą dzidzię? Pamiętam jak kilka miesięcy temu pisałaś, że chciałabyś mieć drugir dziecko...

witam magda no wlasnie jakie guzy?? ania w okularkach tak dojrzale wyglada ale slicznie rzeczko ty nygusie:P karo u mnie zbieranie kasztanow skonczyloby se tragicznie bo zuzia wsadzila calego do buzi ale na szczescie zdazylam mamuska jak sklepik? buziole

zieloneszkielko u mnie narazie nici z kolejnego potomka😭 jeden jajnik wcale nie pracuje a drugi jak mu sie chce.nie omagaja zastrzyki ani hormony.ale najwazniejsze jets to ze mam zuze i przestalam o tym myslec. pisz czesciej a jak mikolaj?

Edytka No właśnie co do tych kasztanów to wybieraliśmy duże, bo Majka z buzi robi skarbonkę na wszytsko co się do niej zmieści, a jak się jej uda zamknąć usta z czymś w środku to chodzi dumna i się popisuje, ale o wyplucie trzeba się nieźle naprosić:) Czy mogę prosić też o zdjęcia pokoiku Zuzi?:) bo muszę dalej zaplanować co zrobić u Majki:) Proszę, proszę, proszę...:)i jak Ci się zapałęta zdjęcie aktualne Zuzi to też poproszę:D:D:D

zieloneszkielko gin mowi ze szansa 50% wiec tyle to i ja wiem.ja juz z zuza mialam problem.ale udalo sie wiec teraz tez jestem dobrej mysli wkurza mnie tylko ta niesprawiedliwosc ze te ktore chca to nie moga a te ktorym nie zalezy to maja. a pozatym od tych hormonow zaczynam puchnac i to mnie najbardziej wkurza.wiecznie probowac nie bede bo mam prawie 30 i nie chce byc babcia dla dzieci. a tak z innej beczki.ogladacie big bratera? mikoj slodki i super facet podobny do taty.jak te dzieciaczki nam wyrosly> robie przerwe na dymka:).

zieloneszkielko bo zapomne mikolaj juz pije z slomki? moja narazie tylko z butli.przez niekapek nie chce .ostatnoi w butelke po jupiku ( bo najslabiej leci) wlalam i troche popila ale najchetniej to pije prosto z butli np.actimela .ojej ale namieszalam:P a i jeszcze jedno jak z jedzeniem u waszych dzieciaczkow? u mnie masakra>>>>>uznaje tylko owoce ,jogurty ,serki,zero miesa ,wedlin,jajek...

W koncu popisalyscie toche... :-) Moja mama miala badanie jelit i wyszlo ze ma guzy i wlasnie dzis je usuneli. Moze to sa polipy, moze narosla jakies a moze guzy zlosliwe czy niezlosliwe. Edytko- tez trzymam kcuki!!! Moze w koncu uda sie i bedziesz w ciazy. Masz racje ze Ania wyglada dojrzale. Ludzie teraz daja jej ok. 2 lat:-). Maly profesorek, hihihihi.... Iskierko- jak sie czujesz? jakies dolegliwosci? Karo- masz racje ze u mnie zawsze cos dzieje sie, melise pije czesto... Ja mam kasztana za oknem. Ale wiewiorki kasztany zrywaja i na zime chowaja. Za tydzien kolejny stres- egzamn w szkole. Jeszcze pare miechow i bedzie po szkole! Bede najszczesliwsza osoba na swiecie! Pozdrawiam:-)

Edytko- 50% to nawet sporo. Masz juz corcie, moze Bog da i wiecej pociech. Moja je wszystko... ciagle \"am i am\". Jak tylko widzi ze cos jemy to stoi przy nas... Byl okres ze nie chciala jesc miesa, ale zebale wyszly i jest znow ok.

edytko mam nadzieję że się uda, trzymam za Ciebie kciuki! Mikołaj pije już od ok 2 miesięcy ze słomki. Od razu załapał o co chodzi i strasznie mu się to podoba. A mleczko czekoladowe czy waniliowe po prostu uwielbia. a z niekapków pije zawsze soczki, z butelki zwykłej mleko i herbatki. Madzia - :)