Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

magda to trzyma kciki za mae i za egzaminy a jak upaly?u nas tez cieplutkooby jak najdluzej a ile ania ma zabkow?moja 6 duzych i dwa male czytaj dopiero sie wykluly:)

ze slomki dzieci Wasze pija soczki jakie kupne??? czy slomke w zwyklym kubku maja... mam nadzieje ze rozumiecie co mam na mysli:-)

a mam pytanko licytuje odkurzacz noo noo z teletubisiow ktory jezdzi i swieci wiecie moze jaki jest na zywo? magda widzialas moze zebre z fisher price bo u was to jets nowosc i strasznie mi sie podoba tylko cena odstrasza:(

Dzis jest ponad 30C a od jutra ma byc mniej, ok. 26-27. Zobaczymy czy bedzie chlodniej...

ojej to duzo.... spojrz na zdjecia zielonegoszkielka.mikolaj pije z kartonika przez slomke.zuch chlopak

Wlasnie tekie soczki nie sa za slodkie dla dzieci??? Moja nie je nic slodkiego, nie zna slodyczy. Tylko ciastka takie Petitki je. Boje sie o zabki.

Mikołaj je praktycznie wszystlko co my. Nawet frytki wcina. śniadanie ok 8- mleko 240 ml wody + 8 miarek bebiko3 2 śniadanie ok10- danio, jogurcik, owoc - do wyboru obiad (po drzemce) ok 13- 14- słoiczek albo zupka domowej roboty 2 danie - ok 17, jak tatuś z pracy przychodzi - je to co my mamy na obiad, lub gdy mamy coś nie dla niego dostaje np. parówkę, burgera rybnego podwieczorek ok.18 - owoc, jogurcik, mleczko smakowe, ciasteczko - do wyboru kolacja- po kąpieli - ok 20:30 mleko 240ml wody+8 miarek W między czasie łącznie ok 120ml soku i 200ml herbatki na dzień - jak jest cieplej to więcej. Dodam, że Mikołaj lubi pikantne potrawy (ostatnio p[odbierał mi sałatkę kebabową bardzo mocno doprawioną). Za słodyczami za to nie przepada. Uwielbia paluszki. A hitem jest biszkopcik z bananem:)

Zebra jest fajna. Moja Ania bawila sie na niej u kolezanki i osadzilam ze Ania jest za szalona na to. To fajnie macha sie, melodyjki, swiatelka... Zieloneszkielko- moja ma podobny jadlospis.

zieloneszkielko a sloiczki te po 12 miesiacu? ja mojej tez probuje je dawac ale jak juz pisalam klopot ma ze hej zreszta z domowymi posilkami tez nie jest najlepiej.slodycze herbatki,biszkopty i czasami kinder,ale zero chipsow.

Magda, Edytka - Mikołaj pił soczki przez słomkę może 2 razy w życiu - jak byliśmy na spacerze i nam zabrakło picia:) A do domku daleko było. A tak to pije mleko smakowe. Mikołaj jak już napisałam nie przepada za słodyczami, więc ten wyjątek mogę mu z czystym sumieniem zrobić. Jak ma do wyboru czekoladę i np. maliny to wybierze to drugie.

magda tak o to.a napisz mi czy to samo sie kreci czy pod wplywem ruchu dziecka i czy naprawde warte jest ceny?

moja sloiki je jak gdzies jestesmy na \"wyjezdzie\". Frytki bardzo lubi. Wcina az uczy sie trzesa:-).

zieloneszkielko maliny to zuza uwielbia zreszta wszystkie owoce wiec mam nadzieje ze tym nadrabia brak wedlin. a actimele dajecie?

słoiczki różne - nie tylko po 12 miesiącu. Mikołaj zjada praktycznie wszystkie:) Pozoli będę go przestawiać na jeden obiadek dziennie, tylko czym mu zastąpie posiłek po drzemce?

Ja daje jogurty tylko dla dzieci, takie amerykanskie, czasem polskiego Danonka.

magda dzieki🌻 milej nocki ide juz spac.jutro jade do tesciowej ...brrrrr.....ale tak rzadko widzi zuzie bo troche na zdrowiu podupadla ze jakos dam rade:)

zieloneszkielko a moze owoc z jogurtem lub biszkoptem lub kaszka plynna? ja tak wlasnie daje

Zieloneszkielko- moja lubi kaszke plynna:-). Musze obiad robic... A tak mi sie nie chce..... Pozdrawiam i do jutra!