Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etnalive

zdjac kolor z wlosow

Polecane posty

jestem fryzjerką od 10 lat i znam srodki zdejmujace kolor bez rozjasnienia, wlosy nie wygladaja jak siano mozna zmieniac dowolnie kolor.... zaznaczam ze nie mozna kupic tych srodkow sklepie a zabieg powinien wykonac doswiadczony fryzjer... cena najczesciej z nowa koloryzacja 170 - 250 zl bez jakies 70zl ... color out proponuja firmy: laboratorie ducastel (francja), goldwell(niemcy),od jakiegos czasu chyba tez l\'oreal... dzialanie jest proste: otwiera luski wlosow i odkleja znajdujacy sie tam sztuczny pigment nie zmienia naturalnego koloru wlosow:)

Gość ktoria33
spoko sprawa efekt pewny ale powiedz mi do nadal sciaga sie kolor etapami? jakies 9 lat temu sciagałam i to niestety trwało prawie 2 miechy bo to sie robilo etapami

nie ma potrzeby dzielic tego na etapy jesli wlosy nie byly farbowane wiecej niz2-3 razy...pisalam na innym topiku o tym 1- nie mozna zdjac po palett czarnej 2-czerwienie nalezy zrobic 2x 3-tylko u fryzjera i to naprawde z duzym doswiadczeniem,takiego ktory jest na biezaco z nowinkami w kosmetyce Zaznaczam ze nie jest to kapiel rozjasniajaca tylko rozpuszczalnik pigmetu sztucznego wlosy po zastosowaniu sa miekkie i przyjemnie w dotyku przypomne nazwa color out firmy laboratoria ducastel paris ...idzie wiosna zycze wiec skutecznych i bezpiecznych zmian koloru

Gość Ptysiek69
juz pisalam na innym forum moja krotka przygode z ciemnymi wloskami ale pokrotce wam opowiem. Trzy lata farbowalam na pasemka blond. Potem glupi pomysl rude :/ a nastepnie szybko aksamitny braz (niestety palette). Po dwoch miechach zrobilam pasemka blond ale nie za duzo. Tylko zeby objetosci dodac. Rozjasnilo to sporo. Wlosy wrocily do normy. Ale zapragnelam miec swoje naturalne średni blond. Znacie dobrego fryzjera na śląsku ktory mogby mi zrobic zabieg o ktorym mowicie. Dzieki POzdro :)