Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Icebound Harpy

Są dwa światy…

Polecane posty

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak i też sie mocno zastanów jak idziesz gdzieś z domu by cie auto nie przejechało albo na hulajnodze nie rozjechał.

Ja zaprogramowalem ai i zawsze mi przypomina przed wyjściem teraz 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Pomagać szczęściu czyli na przykład grać w lotto a nie modlić sie o wygraną bez grania 😆

Między innymi trzeba grać żeby wygrać i chodzi o zwiększenie sobie szans wszelkimi dostępnymi środkami. 😁

Prywatnie uważam że szczęście jest niczym innym jak życie w zdrowiu, bo jak jest zdrowie to można cuś podziałać choćby żeby pomóc temu nieszczęsnemu szczęściu 😁

A jeszcze jak głębiej sięgnę do zasobów mózgu to wynika, że hormon szczęścia łatwo podbić sztucznie na zakupach kupując coś co jest premium i marzeniem. 😁

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Ja zaprogramowalem ai i zawsze mi przypomina przed wyjściem teraz 

I jeszcze niech ci przypomina ze cegła może spaść ci na głowę no wiesz jak idziesz obok remontów.

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Po kilku tygodniach jedzenia samych pączków to na pewno. 😄

Dojdzie do omdlenia i kroplówkę z witaminami trzeba podać. Przerażający obraz na własne życzenie 😁

16 minut temu, Margherite napisał:

To na pewno. 

Nie zamykaj sie z myślami podłymi tylko rozmawiaj żeby się uśmiechnąć i przeformatować trochę myśli .🙂

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Między innymi trzeba grać żeby wygrać i chodzi o zwiększenie sobie szans wszelkimi dostępnymi środkami. 😁

Prywatnie uważam że szczęście jest niczym innym jak życie w zdrowiu, bo jak jest zdrowie to można cuś podziałać choćby żeby pomóc temu nieszczęsnemu szczęściu 😁

A jeszcze jak głębiej sięgnę do zasobów mózgu to wynika, że hormon szczęścia łatwo podbić sztucznie na zakupach kupując coś co jest premium i marzeniem. 😁

Wiem najważniejsze zdrowie ale czasem nie mamy na nie wpływu że sie zachoruję. 

Hormon szczęścia zwieksza głównie rodzina i przyjaciele i dobre towarzystwo 😊 jakos zakupy to tam mnie nie cieszą.

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Dojdzie do omdlenia i kroplówkę z witaminami trzeba podać. Przerażający obraz na własne życzenie 😁

A jakby jadł klopsy na obiad i 1 pączek 🤔

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

I jeszcze niech ci przypomina ze cegła może spaść ci na głowę no wiesz jak idziesz obok remontów.

Odgradzają teraz prowizorycznie żeby spacerowicze sie nie kręcili zbyt blisko i okazja żeby nie czyniła złodzieja, bo tam mają różne fanty markowe.😁

Nie zamykaj sie z myślami podłymi tylko rozmawiaj żeby się uśmiechnąć i przeformatować trochę myśli .🙂

Co masz na myśli  'myśli podłe' ?

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

A jakby jadł klopsy na obiad i 1 pączek 🤔

Zależy co na śniadanie i kolację w międzyczasie pałaszuje delikwent. 😁 Moje koty lubią klopsy ale w koperkowym sosie i taniej wychodzi niż karma lepsza dla zwierząt. 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Margherite napisał:

Co masz na myśli  'myśli podłe' ?

No smutna jesteś a ja kosmitą i wszystko widzę. Trzeba Ci pogadać w normalnym towarzystwie i Ci się udzieli lepszy nastrój. 🙂

• Haha 1

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Zależy co na śniadanie i kolację w międzyczasie pałaszuje delikwent. 😁 Moje koty lubią klopsy ale w koperkowym sosie i taniej wychodzi niż karma lepsza dla zwierząt. 😁

Wyszła cała prawda o leżaku. 😂

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Wiem najważniejsze zdrowie ale czasem nie mamy na nie wpływu że sie zachoruję. 

Hormon szczęścia zwieksza głównie rodzina i przyjaciele i dobre towarzystwo 😊 jakos zakupy to tam mnie nie cieszą.

Wpływ jest, bo można dbać o siebie aby uniknąć jakichś chorób, albo chociaż zwalczać je czy opóźnić proces degradacji komórek. 

Dobre towarzystwo też pomaga, ale zakupy to najprostszy sposób jeżeli sie pozyska coś z marzeń. 😊

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Wyszła cała prawda o leżaku. 😂

No serio dobra karma jest droższa niż śmieciowe jedzenie dla homo sapiens, a to i to ssak więc mogą jeść zamiennie . 😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

No serio dobra karma jest droższa niż śmieciowe jedzenie dla homo sapiens, a to i to ssak więc mogą jeść zamiennie . 😁

Ja to wiem bo mam świadomość ile kosztuje dobra karma, mialam i psy i koty.

Ale jak napisze lezakowi że zwierzęta drożej jedzą od niego to się obraża. 😄

6 minut temu, Get Оut napisał:

No myślę że to jest już całe menu i wiecej to co najwyżej kanapkę 😆  te klopsy to musisz im dodać sos koperkowy bo inaczej nie chcą jeść 🤔

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Mój teraz w zimę tak dużo je.. Zresztą zawsze miał duży apetyt. Teraz z niego jest taka kula puszysta. Klopsów by się nie chwycił i  gotowanego miesa też nie.  Poprzedni to nawet chleb z margaryną jadł 😄  

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ja to wiem bo mam świadomość ile kosztuje dobra karma, mialam i psy i koty.

Ale jak napisze lezakowi że zwierzęta drożej jedzą od niego to się obraża. 😄

Nie ma co drażnić lwa niech żyje jak chce i mu wygodnie. 

Salceson kupowałem i pani mówi że świeży będzie mi smakował z chlebkiem , ale już nie mówiłem że to dla kotów. Ale smakuje im aż syczą . 😁

10 minut temu, Get Оut napisał:

No smutna jesteś a ja kosmitą i wszystko widzę. Trzeba Ci pogadać w normalnym towarzystwie i Ci się udzieli lepszy nastrój. 🙂

No tak tylko sie porobiło i trzeba to ogarniać. 

10 minut temu, Get Оut napisał:

To prawda kulturysci coś dla koni teraz wpíerdzielajom 

7 minut temu, Onaaaa napisał:

No myślę że to jest już całe menu i wiecej to co najwyżej kanapkę 😆  te klopsy to musisz im dodać sos koperkowy bo inaczej nie chcą jeść 🤔

Moja siostra kupowala kotu najtansze saszetki Tesco kupila za mojom namowom Wilkasy i kot tego nie ruszyl i robaki się wylegly 

5 minut temu, Margherite napisał:

Mój teraz w zimę tak dużo je.. Zresztą zawsze miał duży apetyt. Teraz z niego jest taka kula puszysta. Klopsów by się nie chwycił i  gotowanego miesa też nie.  Poprzedni to nawet chleb z margaryną jadł 😄  

Rozbestwiłaś go najpewniej, ale też są takie francuskie pieski.😁 Moje nauczone że co jest i jedynie zupki chińskiej nie podejmą. A tak to rybę ze mną najlepiej wcinają i chleb z masłem i serem. Ogólnie to co ja nawet frytki chcą.

5 minut temu, Margherite napisał:

No tak tylko sie porobiło i trzeba to ogarniać. 

Trzeba sily z siebie wykrzesać dobrą dietą i poprzez sen, bo organizm musi mieć z czego czerpać. 🙂

4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

To prawda kulturysci coś dla koni teraz wpíerdzielajom 

Sterydy bo chyba nie płatki owsiane 🤔

4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Moja siostra kupowala kotu najtansze saszetki Tesco kupila za mojom namowom Wilkasy i kot tego nie ruszyl i robaki się wylegly 

Moj kot nie chciał jedzenia dla kotów jeść tylko to co ja. 

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Ma zdrowie , bo jeszcze papierosy dochodzą i ja bym już dawno zmarł. 😁

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Trzeba sily z siebie wykrzesać dobrą dietą i poprzez sen, bo organizm musi mieć z czego czerpać. 🙂

Jak czlowiek w stresie to ciężko jeść a spać jeszcze trudniej. 

Ma zdrowie , bo jeszcze papierosy dochodzą i ja bym już dawno zmarł. 😁

I z 5 kaw dziennie 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować