Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nauczycielka Polskiego

PRAKTYKA - JęZYK POLSKI!!! Konspekty

Polecane posty

Od poniedziałku zaczynam praktykę z języka polskiego w szkole podstawowej. Czy miał tu ktoś takową?? Ja nie mam o tym pojęcia o nauczaniu...na dydaktyce nie robiliśmy kompletnie nic... strasznie się boję:(( Czy ma ktos z Was jakieś KONSPEKTY I PROTOKOłY zajęć?? Jeśli tak bardzo bym prosiła....

Gość asafsddsfsdf
a wyslesz mi piosenke brodki ?

Gość koobi
Spokojnie -- dostaniesz wypis tematów, ktore zrealizujesz--opiekun stażu na pewno nakieruje Cię, podpowie, jak dana lekcja powinna wyglądac.Zorientuj się na jakich podręcznikach pracują, teraz duzo jest zadan i cwiczen, które wykorzystasz na lekcji. Z pewnościa na dyd. uczyli Was, jak powinien wygladac tok lekcji, jak ułozyc konspekt w zalezności od przyjętej metody :-) To podstawy.

no własnie chodzi o to że na dydaktyce nie robilismy nic;(

Gość up_up_up

Gość czasem można
znaleźć cos fajnego w necie, ale poczekaj, az dowiesz się, jakie tematy masz przeprowadzić. Poza tym , pami etaj, że to tylko praktyki, nie musisz wszystkiego wiedzieć i umieć - opiekun na pewno ci pomoże, podpowie, może podrzuci jakies materiały. Powodzenia!

Gość studentka - praktykantka
Do kazdego podręcznika na ogół istnieją przewodniki metodyczne, tam mozna znaleźć ciekawe pomysły na przeprowadzenie lekcji. ja takie praktyki juz miałam więc jeśli bedziesz miała jakies pytania to chętnie odpowiem.