Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bershka

Pilne! Proszę, pomóżcie

Polecane posty

Piesek szuka domu chociażby tymczasowego! Jest to bokser! 3,5 roku, śliczny (zdjęcie zainteresowanym wysle na maila). Grzeczny, lubi dzieci, w domu nie niszczy, nie lubi kotów i innych samców. Jego pani zaszała w ciążę i powiedzili rodzice, że psa nie może być w domu, wzięli go na wieś do budy na łańcuch (!), ale zagryzł kure i chcą go uśpic, mam czas do poniedziałku. W poniedziałek o 17 mamy go zabrać, ale nie mam gdzie. Bardzo proszę, może ktoś jest w stanie pomóc nam, na kilka dni, będziemy później szukac dalej. Pozdrawiam

Gość sagajgdfa
kto wezmie psa ktory zagryzł kure? chyba jakis szaleniec wspołczuję mu i tobie ale nie dzięki

Sory jestes nie powana kto weznmie tego psa.Zastanow sie pieskasie bierze od czczeniczka,on juz jest zastary zeby go uczyc manier:(lubie zwierzeta i tez mam psa jamniczka,zal mi twojego pieska i ratuj go ja mam tez synka 3 miesiecznego,mieszkam w bloku i mimo,ze bylam w ciazy nie oddalam go.Pies nie przeszkadza w niczym,jak go oddasz to nie wiem co o tobie pomysle.

Ja nie wezmę,chociaż byś była z bliska,a to dlatego,że piszesz,że pies nie lubi kotów.Chodzi o to,że ja mam 4 koty.Mam pieska,ale on z kotami jest za pan brat. Współczuję bardzo pieskowi,może jednak go ktoś przygarnie,czego mu życzę z całego serca. Dlaczego zaraz uśpić?Czy ludzie nie wiedzą,że zmieniły się przepisy i zdrowego zwierzęcia,żaden weterynarz nie uśpi.Za to jest kara,i to nie mała.Nikt nie zaryzykuje.:(

jaki skonczony idiota trzyma boxera na lancuchu :( boze trzeba byc skonczonym debilem te psy na lancuchu dziczeja i robia sie grozne nawet dla ludzi boxer musi biegac wolny zreszta jak kazdy pies pies jest nie winny ze zagryzl kure to teraz idioci chca go uspic puknac sie porzadnie w glowe :p

Gość Kolagen 101
masz problemy..... TUTAJ TOPKI POKASOWANO NAM!!!!!! - WIEKSZY PROBLEM

skąd mniej więcej jesteś ? komentarz : ku.........wa jak debil wychowa to dziecko? oczywiście nauczy go ,że nie trzeba szanować innych mam nadzieję ,że ten dzieciak jak dorośnie odda swoich niedołężnych rodziców do przytułku i oleje

bershka,dlaczego nic nie piszesz?:( Najgorzej mnie wkurzają ludzie,którzy biorą zwierzątka,nie pomyślawszy o tym,że taki zwierzak żyje kilkanaście lat,że przywiązuje się do człowieka,kocha go.........A później jak coś,to fruuuuu! Też nie rozumiem,co pies ma wspólnego z ciążą:O

bershka dzieki za zamieszczenie apelu! Boksio będzie przebywał w domu tymczasowym na południu Polski do póki nie znajdzie nowego domu. To, że zagryzł kurę nie oznacza, że jest zły. To cudowny psiak i my mu pomożemy. ko-bi-ta na szczęście są osoby, które przygarniają psy \"za stare\" inaczej schroniska pękłyby w szwach, ponieważ nieodpowiedzialnych ludzi nie brakuje. Zainteresowanych losem bokserka zapraszam na www.bokserywpotrzebie.pl Mam nadzieje, że już od poniedziałku będą tam wieści o chłopaku! Jeżeli przeczyta to ktoś, kto jest chętny pomóc temu faflunowi niech kliknie do mnie: gg 6369996 Pozdrawiam Agnieszka

Theta miło że jesteś tu, a ja podnoszę temat i czekam na Człowieka który być może zainteresuje się losem tego BOKSERA. Pozdrawiam wszystkich!

Gość tez podnoszeee
hop hop

Gość no ale skąd on jest
?

Gość Boksiu hop do nowego domku

Chciałabym Cię bardzo piesku wziąść do siebie ;( Nie mogę. A ludzi bez serca kiedyś spotka zasłużona kara. wierze w to głęboko.

Gość ... .
do góry

Gość asssss
to straszne:( ten psiak ma takie smutne oczy, co za ludzie.... :(

Gość boxio na lancuchu to tragedia
ja wzielam doroslego boxera ze schroniska, ludzie go oddali, durni, bo byl zywiolowy,cos tam stłukł. Kocha nas bardzo! Jest taki mily! Czujny! Obronca! Pieszczoch! Boksery lubia ruch i zabawe. Nie niszczą, no moze wyj atkowo cos sie zdarzyc. Sa szalenie lojalne i lagodne dla swoich. Przywiazuja sie. Nigdy nie zrobia krzywdy dziecku , szczeniakowi, suce. Nie lubia kotów , chyba,ze z kotami chowane. Z tą kura - pewno myslal, ze to zabawka , moj tez goni ptaki. Boksery sa typowo rodzinnymi psami, nie lubia zostawac same, bardzo cierpia! Sa bardzo czujne, sa swietnymi obroncami! Boze, wezcie tego biedaka, ja swojego wzielam, bo tak mi bylo szkoda, on plakal w schronisku nie jadl. Boksery sa bardzo wrazliwe! Kazdy , kto mial boksera , mowi,ze to kochana rasa . Uratujcie go! ja juz drugiego wziac nie mogę.

Gość toty
a widzieliście ostatnio w telewizji jak jakiś debil obwiązał psinę nawet pysk żeby nie wył i wynióśł do lasu, na szczęście zlitowała się nad nim jakaś kobieta która przypadkowo przechodziła takiego też obwiazać i zostawić w lesie bez żadnych skrupułów.

na stronie wrocławskeigo zoo są zdjęcia psów które trafiły tam w strasznym stanie i treraz już są zdrowe był nawet pies, którego żywcem obdzierano ze skóry... straszne ja nie lubie psow ale jak mozna cos takiego zrobic JAKIEMUKOLWIEK zwierzeciu ?!

Wsam raz dorosła na ciąze, ale nie dośc dorosła żeby sama decydować czy mieszka z psem czy bez? O wszytsko pytasz rodziców i zawsze robisz co kazą? Stuknij się w łeb! Weź psa do wterynarza, powiedz ze jesteś w ciąży i chcesz mieć pewność że pies jest zupełnie zdrowy - bez pasożytów i innych takich. Jeśli jest zdrowy, to nic w ciąży nie przeszkadza, a tym bardziej w wychowywaniu dziecka - wręcz przeciwnie! Trochę samdzielnosci w myśleniu! Psa się bierze na kilka lat, to nie zabawka, ktora sie wywala jak się znudzi - trzeba było o tym myśleć zanim się psiaka oswoiło i przywiązało do siebie. Chyba nie masz serca - ma nadzieję ze dziecko będzie miało wiecej szczęścia niż ta psinka. I na Boga - nie trzymaj go na łancuchu, skoro przez 2,5 roku przywykł do swobody. Serce pęka, że są tacy bezduszni ludzie :(

Luiza ale do kogo Ty to mówisz....tej osoby która tak postąpiła nie ma na kafe. Jesteśmy tylko my - ludzie którzy bezinteresownie starają się pomóc temu BOKSEROWI....

Gość w dniu urodzin
Najbardziej mni ekurzają ludzie, którzy nie potrafią czytac postów (zwłaszcza tematycznych) ze zrozumieniem :-0 ( to do Luizy i jeszcze paru) Bershka napisz, jak idzie. Gdyby nie fakt, że we wrzesniu przygarnęłam szczeniaka ze schroniska, chętnie bym wzięła boksera. Złote pieski. Ale na 2 psy mam za małe mieszkanie, poza tym ... jestem w ciązy :D

Wczoraj o 17 piesek miał być zabrany stamtąd. Nie wiem czy doszło do tego, postaram się skontaktować z \"górą\" i napisać coś więcej. Pozdrawiam wszystkich.

Już wiem conieco - piesio jest w domku tymczasowym! miał potworne ilości pcheł, wręcz niewyobrażalne i ma zanik mięśni od siedzenia przy budzie. Potrzebuje być wykastrowanym bo ma przerost prostaty. Szukamy teraz dla niego prawdziwegpo domu na stałe, pełnego miłości i zrozumienia. Rokita na to zasłużył!

Zgadza się, to co zobaczyliśmy niestety nie było miłe dla oka. Mieszkanie koleżanki jest zapchlone, walka z insektami trwa! Boksik jest ogólnie kochany i po gruntownym praniu spał smacznie, może chociaż troszke, te pasożyty, dały mu odpocząć! Niestety, teraz dalsza droga faflunka. Dzisiaj pojedzie do hotelu, nie mamy niestety domu tymczasowego. No ale chociaż nie bedzie na łańcuchu i w ciepełku. Będzie miał spacerki i jedzonko! Rokita szuka domu, by wreszcie móc pokazać jaki kochany boksio z niego! www.bokserywpotrzebie.pl