Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina_Anna

Dr Irena ERIS - opinie ? ? ? ?

Polecane posty

Drogie Panie, proszę o opinie. Co sądzicie generalnie o kosmetykach tej marki ? Czy polecacie jakis szczegolnie ? Jakie jest wasze pierwsze skojarzenie z ta marka ? Pozytywne ? negatywne ?a moze przychodzi wam na mysl jakis konkretny produkt ? czy popieracie polskich producentow ? Jezeli tak , to dlaczego, jezeli nie, to dlaczego ? Wasze odpowiedzi pozwola mi na obiektywne potraktowanie tematu. PRzygotowuje pracę z zakresu marketingu o ww fimie. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość ingusia
Więc Ogólnie mnie bynajmniej kosmetyki tej firmy pasują. Używałam bardzo wielu, chociaż czasem cenowo są droższe od innych polskich. Uwielbiam daktylowy peeling z wanilią, kremy też ok, mogą być balsamy. Ogólnie wielkie tak dla polskich kosmetyków, ale np. wole firmę ZIAJA, mam wrazliwą cerę, i większość toników,mleczek mam z tej firmy, mniej mnie uczulają niż seria AA pozdrawiam

Gość milennaa
Lubię niektóre kremy, np. intensywnie nawilżający do cery wrażliwej albo półtłusty do cery naczynkowej, choć w tym ostatnim niestety zmieniono zapach i teraz pachnie okropnie. Nie lubię natomiast balsamów tej firmy.

Gość nie wiem kiedy
bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.» nie uzywaj slow znaczenia ktorych nie rozumiesz:O

Gość niebieskooookaaa22
powiem szczerze, że jest średnia najgorsze ma maseczki i peelingi w ogóle seria LIrene jest kiepskawa neistety kremy są ok, seria do cery wrażliwej jest fajna i ta do cery z rozszerz. naczynkami każda firma czy to polska czy to zagraniczna ma swoje koniki, niektóre lepsze inne gorsze

ja nie lubie tej firmy zawiodlam sie na niej ostatnio

Sa trzy kosmetyki tej firmy, bez ktorych nie potrafie sie obyc: mleczko do demakijazu do cery tlustej Lirene, serum antycelulitowe Lirene (pomaranczowa tubka) i zel do mycia twarzy Pharmaceris do cery sklonnej do alergii. Niezly jest tez podklad do twarzy City Matt. Moja ogolne zdanie o kosmetykach tej marki jest jak najlepsze:). Pierwsze skojarzenie jest tez jak najbardziej pozytywne:). Oczywiscie popieram polskich producentow po pierwsze za generalnie niezla jakosc (choc oczywiscie jak wszedzie zdarzaja sie buble), po drugie za przyjazna cene:)

Gość maria23
a mnie wkurza gama kolorystyczna podkładów Eris, mam jasną cerę, ale nie jakoś szczególnie, mimo wszystko nie mogę dobrac odcienia. W dodatku wycofali najjasniejszy odcień tego 7h. szkoda, bo sam podkład był bardzo dobry.

Uwielbiam zapach żelu pod prysznic z oliwką-taki morski kolor, maseczka nawilżająca bez zmywania też jest super i balsamy nawilżajace.

Gość Ecology girl...
Kiedys ta firma była całkiem dobra, ale teraz niestety zeszła na psy........

moje pierwsze skojarzenie też raczej pozytywne używam serii do cery tłustej i mieszanej (oprócz kremu matującego który niestety wysusza), zadowolona jestem z żeli pod prysznic i balsamów, peelingu z serii antycelulit, dobrze wspominam też krem duo-c nawilżający na codzień mam pod ręką podkład z serii 7h oraz citymatt kiedyś miałam też krem do stóp bardzo przesuszonych firma jak najbardziej na tak- zarówno jakość jak i cena jest dla mojego ciała i mojego portfela bardzo zadowalająca :)

Gość letitia casta
wlasnie to samo mi sie spokarzylo co do slowa "bynajmniej" peelingi eris sa super! balsamy tez! seria pharmaceris tez jest ok zwlaszcza ta do cery naczynkowej:P

ja niestety nie mam dobrych wspomnień związanych z Panią Eris... po kremie na naczynka Pharmacreis miałam kaszkę na CAŁEJ twarzy...leczyłam miesiąc po tym miesiącu kupiłam delikatny żel antybakteryjny czy jak on się zwał, cytrynowy, seria apteczna, niebieskie pojemniczki, niby dla wrażliwej skóry... kolejny miesiąc z okropną kaszką na twarzy NIGDY WIĘCEJ

Gość Karolina - 26 lat
używam mleczka i toniku ERIS od kiedy tylko zaczęłam używać jakichkolwiek kosmetyków do twarzy (czyli ok. od 10 lat). Denerwuje mnie to, że bardzo często zmieniają szatę graficzną tych samych kosmetyków. Lubiłam mleczko i tonik w zielonym opakowaniu (te uniwersalne). Najchętniej wróciłabym do tych produktów sprzed 2 lat.

Gość gość
Ja słyszałam bardzo dobre opinie, co ciekawe nawet na forach pracy typu http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,823145 pracownicy bardzo sobie produkty chwala, ale nie wiem, czy to tylko chwyt marketingowy.

Gość gość
Nie polecam gabinetu w Sopocie!!!!!! Masaż 60 minutowy zaczyna się od wejścia. Najpierw sprawdzanie w komputerze potem pokazanie pokoju, w którym należy się przygotować, następnie ankieta, potem wyjście masażystki.właściwy masaż trwa 30 min. Zwrotów nie przewidują. Szkoda czasu i pieniędzy. Po masażu najlepiej byłoby, gdyby klientka szybko się ulotniła i nie zadawała pytań. Czułam się jak intruz. Dla mnie prezent 200 złotowy jaki otrzymałam to nie 20 zł. Poza tym zwrotów nie przewidują. Dla dr Eris mówię stanowcze NIE!!!!

Gość gość
Na przepych,luksus i bogactwo Pani Eris składają się klienci pani dr.Byłem wczoraj z córką która pragnęła cos zardzic na potrądzikową cerę i zaserwowano jej jedynie masaz na twarz i okolice za ''jedyne''450 zł

Gość gość
Szczegolnie najnowsze kremy sa bardzo fajne, ale wsrod tych starszych tez sa perelki,np. seria hydrogenic albo vitaceric

Gość gość
We Wrocławiu u ERIS robiłam pedicure - od tego czasu zaczęły mi wrastać paznokcie. Przestałam. Ostatnio postanowiłam dać temu gabinetowi jeszcze jedną szansę i poszłam na manicure - jestem zacięta do krwi w 3 miejscach, które bardzo bolą. Kosztowało to 95zł.

Gość Ola2177
Drogie Panie i Panowie. Mam pytanie / prośbę z innej beczki. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi. Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aNVTXHU6DHo9vhf0BUEcOYKyeLM7FeW8rs5u4Efyj0/edit?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam.

Używam podkładu Provoke Matt i jestem bardzo zadowolona. Drogi, ale warty swojej ceny.

Gość jestemgosciemmonika
Ja bardzo lubie kosmetyki dr Ireny Eris, obecnie uzywam fluidu MATT provoke i kremu witalizujacego na dzien dla cery suchej (dzieki niemu nie nablyszcza sie buzia), co prawda sa drogie, wiec trzeba czekac az jakies drogerie, czy apteki zrobia promocje, teraz zrobilam zapas w aptece internetowej http://emedest.pl/, maja -30% na caly asortyment Eris, wiec roznica od ceny normalne jest spora

Gość Betka 12
Nie kupujcie kremów Eris. Kupiłam dla cery dojrzałej za 99 zł. Zapach jest tak drażniący, że nie tylko mi przeszkadza ale również koleżankom w pracy. Cały czas go czuję, bo przy ruchach zapach ciągnie się za mną.

Gość gość
Dla mnie idealne kremy na twarz pod oczy i podkłady są naprawdę super. Nie są tanie Ale warte tej ceny.

Gość gość
0/10 to jest placibo w ładnym opakowaniu. Moja mama 50+ wiek o to co obserwowalismy na twarzach jej i jej kolezanek. Zmarszczek przybylo uczulenia skóra zaczela sie zluszczac dziwne chrosty. Ja sprowadzam mamie kosmetyki z Szwajcarki lub USA i dopiero po nich bez uzycia skalpela ma twarz 30 latki

Gość gość
Kosmetyki takie sobie...pewnie działają tak samo jak obsługa klientów tej firmy, byłam na zabiegu w Toruniu, miałam zapłacić 50-80 zł, po wykonaniu zabiegu okazało się 200 zł. Oszuści jak można tak traktować klientów.

Gość Marion_Silver
ja bylam w spa w janowie podlaskim, oparte jest na zabiegach wlasnie dr ireny eris, wyszlam mega zrelaksowana, wypoczeta, nawilzona itp ogolnie tego typu zabiegi polecam i jestem jak najbardziej na tak!

Gość Gość gość

Napisano Lipiec 30, 2017

Kosmetyki takie sobie...pewnie działają tak samo jak obsługa klientów tej firmy, byłam na zabiegu w Toruniu, miałam zapłacić 50-80 zł, po wykonaniu zabiegu okazało się 200 zł. Oszuści jak można tak traktować

Dnia 24.02.2007 o 15:15, hannah87 napisał:

ja niestety nie mam dobrych wspomnień związanych z Panią Eris... po kremie na naczynka Pharmacreis miałam kaszkę na CAŁEJ twarzy...leczyłam miesiąc po tym miesiącu kupiłam delikatny żel antybakteryjny czy jak on się zwał, cytrynowy, seria apteczna, niebieskie pojemniczki, niby dla wrażliwej skóry... kolejny miesiąc z okropną kaszką na twarzy NIGDY WIĘCEJ

Aż SKóRA CIERPKNIE OD FAKTU JAK  OSOBY  Z NIEWIEDZY TAK WCHłANIAJą CHEMIKALIA SZKODLIWE DLA ORGANIZMU.

TEZ JAKA TO CHEMICZNA MIESZANKA TO SPECJALNIE NIE PISZA W TYCH KOSMETYKACH W SKLEPACH INTERNETOWYCH.

Niestety kremy trzeba bardzo starannie dobierać i każdy składnik  dokładnie przeanalizować

NAJLEPIEJ  zamówić w aptece do wykonania z samych ekologicznych składników wtedy ma się pewne ,a cena normalna i powiem szczerze dwa razy bym za taki dobrany dla siebie zapłaciła, bo zawsze w tych gotowych byla chemiczna ' zaprawka '

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Napisano Lipiec 30, 2017

Kosmetyki takie sobie...pewnie działają tak samo jak obsługa klientów tej firmy, byłam na zabiegu w Toruniu, miałam zapłacić 50-80 zł, po wykonaniu zabiegu okazało się 200 zł. Oszuści jak można tak traktować

Aż SKóRA CIERPKNIE OD FAKTU JAK  OSOBY  Z NIEWIEDZY TAK WCHłANIAJą CHEMIKALIA SZKODLIWE DLA ORGANIZMU.

TEZ JAKA TO CHEMICZNA MIESZANKA TO SPECJALNIE NIE PISZA W TYCH KOSMETYKACH W SKLEPACH INTERNETOWYCH.

Niestety kremy trzeba bardzo starannie dobierać i każdy składnik  dokładnie przeanalizować

NAJLEPIEJ  zamówić w aptece do wykonania z samych ekologicznych składników wtedy ma się pewne ,a cena normalna i powiem szczerze dwa razy bym za taki dobrany dla siebie zapłaciła, bo zawsze w tych gotowych byla chemiczna ' zaprawka '

W aptece możesz co najwyżej dostać ciężką maść na bazie parafiny, bo wszystkie "kremy apteczne" są na takiej bazie robione, i nie ma tam NIC ekologicznego. To już w domu możesz sobie 1000 razy lepsze zrobić, jeśli nie umiesz czytać składów i znaleźć dobrych firm.

Gość Maagi

Zakupiłam krem BB FORMULA SPF 50 Kompleksowy krem peptydowy NATURALNY -okazał się beznadziejny, w dodatku pojemnik z kremem miał uszkodzoną pompkę, musiałam odesłać do sklepu internetowego, gdzie ją naprawili.  Bardzo niegrzeczna i niesympatyczna obsługa reklamacji. Nie polecam