Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renka*

Ktoś nam ukradł Bar!!!!!

Polecane posty

Hallo???? Zostawiłam drinki w Barze :) Chciałabym po nie wrócić :) A nie mogę trafić :( Gdzie jesteście????

ja opłakuje nasz bar :( !@#@#$@#$@#$!!!!!!!! jak mogli? i wiecie to nie tylko bar wylecial inne tez

moze niedlugo sprawa sie wyjasni i bar powroci? i inne topiki a jak nie to otworzymy nowy!

Dziewczynki muszę jechać do szpitala... Dajcie znać, jakbyśmy się gdzieś przenosili... Buziaki :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gosiu, jak coś to na emila napiszę:) Niew iem co się dzieje, straszną czystkę robi moder na kafe

Może naprawdę pogrzebię po darmowych serwerach ze skryptem? Będziemy mieć własny Bar :P Ale to nie to samo... :(

Luuuuuuuuuuuuuuuuzik;) ja gdzieś tam mam spis drinków;)i całego menu;) DObrze będzie:D

ludziki ide ksiazke czytac a potem nibypracka;) a jeszcze potem wyprawa do mojego:) jak juz sie u niego zaloguje ;) i bede miec mozliwosc to zajze i sprawdze co i jak milego wekendu wszytkim zycze@!!

Prowo, udanego weekendu;) Wow, kopa naszego Baru;) Ja niedługo do domu lece,ale jutro jestem w pracy, więc pewnie zajrze tu...;)

Nadal Baru nie ma!!!! 😭 Gdzie ja się napiję??? {beksa] Miałam jechać z koleżanką na basen i do sauny i też nic z tego. 😭 Zapłaczę się na śmierć! Od wczoraj mam przechlapane. 😭

Moderatorzy podobno się mocno starają, zeby te topiki wróciły. Zobaczymy.

Dostałam w maliu. Wklejam na dobry humor. Nie obrażać się, to nie ja, to dzieci. :P Z \"Od przedszkola do Opola\": Prowadzący (p)jak masz na imię? dziewczynka, ok. 4 lat - Ania - a czy twoi rodzice przyjechali z tobą? - tak - a gdzie siedzą? - tam... (pokazuje paluszkiem) - o brawo, witamy tatę i mamę. a czy masz w domu jakieś zwierzątka? - tak, kotka. - a jak tatuś wola na kotka? - sierściuchu jebany. ------------------------------------------------------------ -- W autobusie komunikacji miejskie j, w dużym tłoku, mały chłopczyk (ok. 4-5latek) mówi: - Mamo ja chce usiąść! - Ależ synku nie ma miejsca. - Mamo! Ja chce usiąść !! - Mówiłam ci już synku, popatrz - nie ma miejsca! - Mamo! Ja chce usiąść !!!! Bo cos powiem !!! - Ależ synusiu - nigdzie nie ma wolnego miejsca !!!! Na to synuś na cały glos: - A tata powiedział, ze masz zimna dupę !!!!!!! ------------------------------------------------------------ - W aptece kolejka. W kolejce stoi mama z synkiem i cały czas się przekomarzają: - No mama ! Kup mi ten samochodzik ! - Mówiłam ci już tyle razy - byłeś niegrzeczny i za karę ci nie kupie! No i tak przez dłuższą chwilę mama z synkiem się wykłócają. W końcu synek wali na cały glos w tej aptece z grubej rury: - Mama !!!! Kup mi ten samochodzik bo powiem babci, ze widziałem jak całowałaś tatę w siusiaka !!!!!!!! -------------------------------------------------------------- Scenka rodzajowa w kościele. Już prawie koniec mszy, mały bąbel t ak na oko 3 latka wykazuje pewne znudzenie i zniecierpliwienie. Kreci się coraz bardziej i marudzi sobie pod nosem. W pewnym momencie rzuca: - Mamo! Niech ksiądz już powie \"Idźcie ofiary do domu\" ------------------------------------------------------- ----- Dziecko pod blokiem (3-4 lata dziewczynka): - mamaaaaaaa!! maammmmmaa!! - coo? - a Michał mnie ciągnie za nogę, mogę mu przyjebać?? ------------------------------------------------------------ koleżanka idzie z mężem i córka do kościoła z kos zyczkiem do święcenia, ksiądz pyta dziewczynkę (małą smarkulę) czemu nie niesie koszyczka, a dziewczynka mu na to: - bo tata powiedział ze ja to jestem niezdara i zawsze wszystko wyjebie. (minę księdza ciężko skomentować) -------------------------------------------------------- Synek znajomej (ok. 3-4 lat) często jeździł z ojcem samochodem. Pewnego dnia jechał z mama autobusem. Gdy autobus ostro zahamował maluch wyskoczył z tekstem: \"Jak ch...u jeździsz!\" -------------------------------------------------------------- Spowiedź, ksiądz wszystkich obsłużył wiec siedzi w zadumie w konfesjonale. Zaciekawiona dziewczynka 3-4 latka krąży wciąż koło niego w końcu nie wytrzymała i zaglądając do księdza mówi na cały glos \"a ty co zesrałeś się, czy co, ze tak cicho siedzisz?\"

Kasiu... ratuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!! Już raz uratowałaś bar 😍 Ja mam kaca i muszę jakiegoś klina... i co??? gdzie??? Ciężki tydzień będę miała i gdzie sobie poryczę??? Kto mnie przytuli i przyniesie Poniewieracza??? A gdzie mój foteeeeeeeeeeeeeeeel ??? 😭

Eeech, i nie ma starego Baru. Ten to taki tymczasowy, przydrożny.... w samym środku Polski, żeby każdemu było w miarę blisko. :) Wpadłam na Poniewieracza, chyba to będzie mój jedyny ulubiony drink przez jakiś czas. Na zmianę z Tornadem. Na Zmieszanych może przyjdzie czas wiosną.... oby.

Też się melduję... Zbierzmy się wszyscy i przytulmy mocno... Tylko to nam pozostało w oczekiwaniu aż oddadzą knajpę...

To co? Meblujemy tymczasowo? Jakaś ława, stół i kominek na początek. Na fotele i inne \"rozpusty\" przyjdzie czas.... Zwiewam po dostawę alkoholi. Przywiozę w bagażniku. Szklaneczki i słomki swoje na razie, zastawę kupi się później, zresztą ostatnio nie piłyśmy dawno z cysterny, to może pora....Chłopaki - drewna do kominka przynieść, a migiem!

no to du_pa Kto ostatni był w barze i w jakim stanie go zostawił? Boję się że to z powodu tych porannych mrozów ktoś za dużo podłożył do kominka i sie sfajczyło :(. Ale co tam - jeśli jest objazdowy czy przydrożny - może mniej wygodny, ale zatrzymać się można. Może są przewidziane jakieś miejsca noclegowe - mam opory z powrotem do domu :(. Podlasie - 15 stopni