Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daffodile

REDAKCJA KAFETERII PRZEGINA!!!!!!

Polecane posty

Gość smutnaEwcia
...mysle ze nie musi wcale Redakcja Kafeterii tego robic. Jak osoby postronne lubia czerpac satysfakcje z niszczenia, pewnie maja wielka frajde kasujac topiki. To ktos pewnie "z zewnątrz"

Moje juz dwa razy topiki usunęłi 😡 Szopen dwa razy skasowany i Rocznik 1983 też 😭

Gość ekstra
to zemsta idealisty ;-)

Daff- szukam i szukam nowego topiku, nia ma :(!!!! myslałam, że tak spadł, zawędrowałam, aż 10 stron wstecz i nic. Trafi mnie za moment. Ciekawe dlaczego traktuja tak wrzesień 2006????[ zły]

Czerwcówki 2007 tez usunęli, beznadzieja!

to jest niepowazne co robicie ulzylo wam ze skasowaliscie pol kafe???????????/ 😡

Gość rozpacz okrutna tu panuje
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ 16:20 yohimm ___________________+888__________

jak im sie ktos wlamal na serwer i wszystko rozwalil to by przynajmniej napisali... Alebo ze maja jakis problem. To lepiej milczedc i udawac ze ich nie ma:O zenada..... Najpierw jazda z Nivea a teraz jeszcze \"fajniej\"

Przenosimy się gdzieś?? tu się robi nieciekawie :O

Chyba czas opuscic forum bo ktos sobie ewdientnie jaja z nas robi...trudno!!!!

Porobili czystki, wywalili topiki, na których jest najwięcej postów, zrobili sobie miejsce na serwerze i teraz pewnie chcą generowac tematy od początku, inne, świeższe, żeby się nudno (ich zdaniem) nie zrobiło. Bo przeciez po co trzymać tematy, na których ludzie się zżyli, jak można zacząć tworzyć nowe bardziej kontrowersyjne i szokujące (miliony już takich było i nie przetrwały...) A tak w ogóle, gdzie teraz jesteście wrześniówki 2006??

czy czytalyscie moze wypowiedzi moderacji ze nie wiedza co sie dzieje i ze trzeba czekac na reakcje informatykow ? bo ja czytalam i czekam i jakos nerwy mnie nie ponosza :o a tez polecialo kilka moich ulubionych topikow :O

Prima aprilis jest 1 kwietnia...a redakcja kafe sobie jakieś żałosne żarty urzadza :o

Ja czytałam. Szczerze mówiąc to kiepsko mają z tą kafe, bo skoro można się włamać i przetasować wszystko, to marne zabezpieczenia posiadają..

Gość dafff
to może przeslij na naszą pocztę, to wtedy się wszystkie odnajdziemy. Ja proponuję jakieś mało oblegane forum , co by było łatwiej się odszukać :)

Dafff- ostatnie to ja, tylko zamiast wpisac nick, zaczęłam pisać posta w tabelce pseudonim , jakaś szurna dzisiaj jestem :P

tyle tylko,że na kafe fajnie się pisało, bo nie było tak dziko kolorowo :P i nie było przerostu formy nad treścią... Chyba prowadze monolog ze sobą.. cóż, ale przynajmniej podciągam temat do góry ( do czasu, gdy go nie usuną...)

Daff, Jakaya->>>znalazłam Was luuuudzie mi bez was jakoś dziko , to gdzie idziemy? Dajcie znac jakby co , ja na razie mała uspiłam ale cały czas trzymam ręke na pulsie i Was poszukuje!!!

Gość cd skasowanego
podobno jakiś koles (IDEALISTA czy cos takiego), który siedział na kafe, został zabanowany i złośliwie włamał się na serwer i kasuje topiki, które są najdłuższe=najbardziej popularne

Az- ja czuwam :) po miesiącu nieobecności w ten sposób nadrobię z nawiązką. Strasznie dziwnie się zrobiło. Strasznie mi brakuje tamtego topiku i tak jak piszesz, pusto jest. :( CZuć stratę, prawda? Pomimo, że niedługo byłam na tym forum, to czytałam je od dawna....

to jakby co ja też jezdem, siedzę i czekam (tzn idę ganiać pyzę)

cd skasowanego- to może poprzywracają, oczywiście, o ile uda im się odzyskać.. że też niektórym tak się nudzi, żeby niszczyć coś co tyle czasu trwało bez ingerencji z zewnątrz :O Idealista- phi, też coś, ładny mi idealista...chociaż nasz topik był idealny, może dlatego go wyciął :P