Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daffodile

REDAKCJA KAFETERII PRZEGINA!!!!!!

Polecane posty

To ja też poczekam. Może jeszcze wyjdziemy z tego cało :o może nas uratują :D

Misia- ganiać pyzę? to ona już się gdzies dalej przemieszcza?? nie żartuj!!! moja mała póki co robi obroty o 360 stopni i gania miśka po łózeczku, odpychajac się główką i nóżkami, ale za daleko nie jest w stanie uciec :)

Jakaya - nie jest tak, ze się podnosi i zwiewa, ale autentycznie się przemieszcza po pokoju, szczególnie ja ją coś zainteresuje. Teraz siedzi ze mną :-)

Daff - dobry pomysł, jak tu takie numery się wyprawia... chyba, że oddadzą nasz stary :-)

no ja tez się melduję co chwila odpalam kompa zeby sprawdzic co się dzieje. Marcin wpylił dzisiaj 2 razy po 90 ml przecieru to chyba nieźle?

Wepchnęłam w Julianke 120 ml szpinaku z ziemniakami Hippa, średnio smakowało :P Misia- zdolniacha z pyzy Iwalla- sporo!!Julinka zjada 130 za jednym zamachem, ale nie więcej :), więc 2x90 to moim zdniem dużo :) To co dziewczyny, uciekamy stąd dopóki nas nie przywrócą??

Daff- próbowałam wejśc, al nie udaje mi się zalogować:O nie wiem dlaczego...

Gość nie wierze
wrzesniowki nie uciekajcie. Gdzie ja was teraz znajde? Tak lubialam was czytac. buuuuuuuu

no jak bez ręki, no... daff - już wyśledziłam :p jeszcze się łudzę...

Gość nie wierze
dajcie znac gdzie jestescie

bajgiel- udało Ci sie wejść? ja nie mogę, nie wiem dlaczego, wpisuję login, hasło i znowu wyświetlaja mi się puste pola :o, a dostałam maila zwrotnego, że się zarejestrowałam...

gdzie jest topik o mamach z Ostrowca!!!! , szukam was!!

ale bezsens, już się tak do kafe przyzwyczaiłam, a ti zonk..... kto nas nie lubi i dlaczego? ZA CO?

No trafi mnie za moment, Daff, możesz mi przesłać jeszcze raz zaproszenie, bo coś mi się popieprzyło i nie chce wejść, a mnie to maksymalnie irytuje, zreszta tak jak wszystko związane dzisiaj z komputerem :O

Gość nie wierze
dziewczyny czy to znaczy, ze jestescie na topiku niedostepnym dla kazdego? tak mi przykro, a jednoczesnie jestem zla na siebie ze wczesniej nie zaczelam tu pisac. Czytalam was od poczatku, ale jakos nigdy nie odwazylam sie napisac. Teraz jestem dla was obca, a wy mi tak bliskie. Jak jest jakas mozliwosc nawiazania kontaktu z wami to prosze dajcie znac. Nie wyobrazam sobie tego, ze juz nigdy nie bede wiedziala co tam u was i waszych maluszkow slychac.

ale sajonik..dziecko wyje.,topiku nie ma, na nowym jakies osy...wrrrr zaproszenia pomalu ida:O nic tylko se walnac jakiego browara i miec wszystko gdzies...

Gość Ja tez Was lubie
Kurcze dziewczyny,macie duzo podgladaczek. Ja tez nigdy nie pisze ale codziennie Was czytam. Mialam termin na wrzesien ale dziecie urodzilo sie w sierpniu. Podczytuje Was odkad istnieje ten topik. Troche smutno mi bedzie jak stad uciekniecie.

Gość nie wierze
Daffodile mozesz napisac gdzie teraz sie udzielacie?

wrzesniowki 2006...gdzie jestescie?? nie moge wejsc na emaila! Stary temat moga przywrocic-raz sie zdarzylo, ze caly topik poszedl a potem go przywrocili (calego, bez zadnych strat). No nic, bede dalej probowac...i szukac Was!! buziaki, hobcio

hejjj dziewczyny proszę o informację gdzie się przenosicie ja też chcę z Wami, mój gg 1944801

Hej Wrzesniowki gdzie teraz sie podziewacie nie moge znalesc Was? Przeslijcie mi na maila adres prosze!!Pozdrawiam