Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laurka

KoalicjęZwołujęBoNasSkasowali

Polecane posty

zdążyłam wpisać że pewnie zaraz polecimy i frrrrrrrrrruuuu:D

ja się melduję normalnie szok, może się obrazimy na kaffe za tą kasację?

coś się dzieje dziwnego, ludziom lecą topiki tasiemcowe, cholera jasna tyle pisaniny, tyle historii, taki kawał zycia 😭 :D

A ja Ci odpisałam, że jak nas wywalą to se nowy założymy, i juz po nas było ;-) Jak dla mnie to mogę codziennie zakładać nowy topik ;-) Jednego nie rozumiem - robione są \"porządki\" jakolwiek by tego nie nazwać, tylko, że wyrzucili też te topiki, które polecali ! Dziwne... No Laurita - dawaj te draże - bo nerwówka jest :-D

Rybko, można ich zostawić, tylko gdzie wtedy sie podziejemy ? 😭 Ja rozumiem, że było mnóstwo \"niedobrych\" topików, z obrazami, wyzwiskami, ale tasiemce ?? Kiedyś, kiedyś, gadałyśmy ze Stokrotką, że można by było na płyty zacząć zgrywać te nasze rozmowy, bo może się tak stać, że coś sie stanie, i w kosmos nas wywali, no i prawda. Tyle histori...... I brakowało nam 9 stron do 1000 😠

Myszo jakas Ty wylewna :D ale z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D teraz już mój chłop nie poczyta jak na niego psioczę :D nie poczyta tez teściowa ;):D zobaczcie ile jest dobrych stron :D

no nawet Bellita sie pokazała :D Belluś łączę się w bólu 😭 (to na pewnno przez Kaczyńskich ;) )

ja tez jestem!! Kuźwa co sie dzieje??? 😭 Azsie normalnie wystraszyłam!!!

No pewnie, ze są i dobre strony - też już nikt nie przeczyta moich wypowiedzi ;-) Mój Wajcha tez nie. No ale ten nieodżałowany kawał historii 😭 Laurita, trzeba było dłuższy temat zrobić, bo tamten po długaśnej nazwie momentalnie odszukiwałam ;-) A teraz chyba po Tobie będę szukać.

Aż literówki porobiłam! Wściekła jestem !!! ] Laurcia masz racje -kawał życia :(

nosz właśnie widze kuźwa że ten tytuł całkiem nietrafiony 😭

o widze następne wkurwione duszyczki ;) a wam co skasowali???

I wiele innych, typowo poradczych pokasowali. Moze idą po długości ?? Nie mieli miejsca na serwerach. Szkoda, że nie uprzedzili...

no lecą dzis po topikach jak jacys nienażarci, ja nie kumam co się dzieje i to zupełnie bez wyjaśnienia 😠

no doczytałam \"Trwają prace nad odzyskaniem skasowanych topików. Nie wiemy czy się do końca uda, więc proszę o spokój póki co.\"

Laurka, co zrobisz, może sie wkurzyli na wieszanie psów po nich ?? Kiedyś była taka akcja, że nic nie robili, i też była masakra - obelgi, wywiska, obraźliwe tematy. To może teraz to też jest \"straszenie\" ??

myślę że mają po prostu awarię jakąś ciekawe czy przywrócą topik czy nie

jest topik \"komunikat\" - jeśli autorem jest rzeczywiście jakiś admin to mieli włamanie :D cieszmy się, że Obcy skasował a nie upublicznił :D :D

Modraszek W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje macie nius

Mysza - no nie wiadomo, zawsze może gdzieś upublicznić, tylko: komu by się to chciało z obcych czytać ?? a drugie primo ;-) co z tego, i tak nikt nas nie zna i wątpie czy by poznał po wypowiedziach

mąż wrócił na sprzątanie, ja się żegnam, jaby co proszę o kontakt :D