Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelle_

faceci, kumple na piwie

Polecane posty

Gość Wiesz o czym ...
............................................... o dupie Maryni

Gość nelle_
:D :D ;D pewnie tez :D

Gość staś__
tego sie obawiałem szczerze mówiąc :) każda dziewczyna tak robi i rozmawia o pikantnych szczegółach z "psiapsiółka"? Ja z moim przyjacielem poruszamy różne tematy zahaczające o sferę seksu, ale nigdy mi nie mówił co robił ze swoją dziewczyną czy coś takiego. Raczej takie ogólniki. Chociaż wiem, że nie kochał sie z nią analnie i nie spuszczał na twarz bo jakoś tak mimochodem kiedyś poruszaliśmy te kwestie :P Chyba, że kłamał lub się wstydził przyznać. Ale to już po wielu piwach :P No i nie wyobrażam sobie rozmowy z jakimś zwykłym kolegą o tym. To musi być długoletnia przyjaźń.

Gość nelle_
wlasnie, ja rozmawiam tak tylko z ta jedna, jedyna wieloletnia przyjaciolka ze "zwyklymi" kolezankami - nigdy!!! staś__ dzieki za rozmowe, uciekam bo zaraz mnie zjada, wysla na leczenie i wogole he he :)

Gość staś__
jak będę miał dziewczynę to nie chcę się widzieć z jej przyjaciółką w takim razie :D

Gość chcę w to wierzyć
a o czym oni mogą rozmawiać? temat zmienia się z wiekiem, od motoryzacji, poprzez plany-mężczyźni potrafią sobie na wzajem świetnie doradzić, dzieci, żona, i teściowa oczywiście-praca wszystko po trochu

Gość staś__
zresztą to jeszcze zależy od takiej ekipy - jak to są jakieś dresy i żele to ja nie wiem o czym oni gadają - może o niczym? :D Ja tylko wypowiadam się za małą grupkę studentów.

Gość staś__
nelle_ - napisz jeszcze o czym dokładnie opowiadasz przyjaciółce - opisujesz wielkość partnera, jak wygląda itp? Ja nie pytam dlatego, że mam małego tylko raczej takiego średnio-dużego, ale mam inny problem i własnie boję się tego waszego długiego jęzora :P

Gość timbim
Tylko nastolatki opowiadają o intymnych szczegółach. To raczej typowe dla panien, które co dopiero rozpoczeły współżycie. Po jakimś czasie już nic nie jest jakąś nowinką, którą trzeba skonsultować z psipsółką. Dojrzałe kobiety już raczej na te tematy nie plotkują. No chyba że obgadują jakieś romansiska na boku, swoje albo męża ;-)

Gość może jeszcze
jakieś PANIE się przyznają o czym rozmawiają z przyjaciółkami? czy trzeba nowy temat zakładać? :):)

o czym gadamy ? o wszystkim i o niczym ! zalezy na jaki temat rozwinie sie dyskusja , o mezczyznach tez ; co prawda nie rozmawiam nigdy o \"rozmiarach \" choc moj maz czesto pyta o to , :D jak tam u kolezanki a zawsze mu mowie ; wiesz my o tym nie rozmawiamy :D , choc ja wiem ze glowym tematem mojego meza i kolegi sa \" fajne dupy \" ciekawi mnie , czy mnie tez do takich fajnych zaliczaja ;)