Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati83

Rodzimy w sierpniu 2007 !!!!!!

Polecane posty

witam ja też mam czasem problemy na nowym forum i tu bede czesciej zaglądac a jak wasze samopoczucie u mnie ok tylko mam mały proble rozbolałamnie ząb i musze w poniedziałek gnac do stomatologa i sie boje

A ja sikam co chwile nie piecze mnie nic ani boli ale jednak jutro lece zrobic badania,mam nadzieje ze to nic powaznego kiedys tak mialam i przyczyną byla w sferze psychicznej ale lepiej zrobie badania jak najszybciej.....pozdrawiam

czesc :) nie powinno być tak ze konta sie kasują na forum . Noi uwazam ze powinno byc dostepne dla wszystkich bez oczekiwania na zgode.jest tyle zabezpieczen że niepowinn sie nic stac.wiadomo ze czasem trafi sie jakis idiota ale trzeba wierzyc ze bedzie ok.Niedziwie sie ze dziewczyny sie wkurzają bo przeciez wiadomo ze nie kazdy ma czas pisac a jak widac trzeba ciągle zeby konta nie stracic :O To TYLKO moje zdanie ;)

enais.............Joanna........24..........Tarnów...... ..03.08.07.....17.........+3 amanda81.......Aneta........mazowieckie............03.08 .07..........17 SoldeLuna.......Marta..........29..........Warszawa..... 11.08.07.......16........+1 nati83 ............Natalia.........24..........Śrem..........18.08. 2007 .....14..........+4 badeve.............Ewa............25..........Jasło..........19.08.............+5 och, co za dranie...tyle tam było fajnych rzeczy, ale głowa do góry damy radę!!! :.)) muszę coś zjeść