Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amazonka

Ruciłam palenie pomocy!!!! Co dalej??

Polecane posty

Dlaczego nikt nie upomina się o nasz topik? Czy tylko ja chcę się wspierać?? Ludzie gdzie jesteście???

Jesteśmy jesteśmy, ludzie odzywajcie się. Topik był bardzo potrzebny tyle wpisów, tyle ludzi walczących z nałogiem nikotynowym. Prosze choć trochę odzyskać wpisów. To jest dla nas bardzo ważne.

To teraz tu bedziemy sie wspierać, szkoda tamtych wpisów , wiele cennych rad tam było, no i cała historia tylu ludzi którym się udało. Piszcie tu ludziska

Jasna cholera !!!!!!!!!!!!...........płakać się chce.....zostawiłam na topiku kawał cierpienia......... I komu to przeszkadzało?????????.....

Cześć wszystkim,Nas też usuneli ,rozumiem jakieś chore tematy mogą usuwać ale nasz jest naprawde poważny,Bardzo. Ja nadal nie pale.ŁAŁ cZUJE SIE CO RAZ LEPIEJ Trzymaj cie sie ciepło,

Witaj słoneczkooo 🌻 👄 No właśnie, komu to przeszkadzało? Tyle cennych rad poszło się ...... zlosliwiec 🌻👄;) jerzys 🌻👄;) fado🌻👄;) setunia🌻👄;) balbinka🌻👄;) basiek1🌻👄;) aurela25🌻👄;) jovik🌻👄;) EMI78 🌻👄;) Wala twist🌻👄;) Zarazka 🌻👄;) Cometa🌻👄;) Alleaffar🌻👄;) Katia 13🌻👄;) Gregia 🌻👄;) Rolf 🌻👄;) Kajka 🌻👄;) Kinia/ 🌻👄;) Jelena 🌻👄;) Zmp 🌻👄;) Aalfa 🌻👄;) cosmic🌻👄;) Madziorek1212🌻👄;) Ika🌻👄;) Blanka 147 🌻👄;) palacze 🌻👄;) tutaj dołączcie po niedzieli :D Wszyscy nowi, którzy doszli do naszego topiku po 01 01 2007 piszcie tu:D niestety nie mogę was wymienić bo nie pamiętam wszystkich Skasowali nam topik ale niedamy się, odnowimy go i będzie się dalej wspierać Wiem że tytuł z bykiem ale to z nerwów, normalnnie piszę sobie na naszym topiku wciskam wyślij a tu mi wyskakuje że BŁĄD :( ORZESZTY ORZESZKU SE MYŚLĘ BY ICH POGIĘŁO Ale co tam ważnie chyba co w środku :p

lusi_24 -> witaj, 👄 🌻 jak miło dodaje Cię do listy żeby jak nas znowu skasują nie zapomnieć o Tobie :D

Gość gosia była palaczka
a ile już nie palisz?

Gość abu zabi
ja tez rzucialm nie pale 4 tydzień jets spoko ale dzisiaj malam nieprzyjemna sytuacje i ide do pubu zaraz :O:O:O

fado :D jak miło widziałaś co nam zrobili dranie!!! 😡 i co ja teraz będe czytać jak mnie najdzie ochota na papierosa:( gosia była palaczka -> niepalę już 3 miesiące f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3126420&start=1230 - 64k Znalazłam kawałek naszego topiku ale to kropla w morzu :(

Niestety, amazonko...:( Dobry pomysł miałaś... Dopiero przed chwilą zauważyłam, że czynicie słuszną reaktywację, wcześniej tylko widziałam ciebie i gadzinkę w redakcji moderów..., chyba angina zaćmiła mi umysł..., bo nawet nie przyszło mi do głowy, żeby wejść na Zdrowie i Urodę...

Witajcie kochani🖐️...nie ma juz Naszego topiku :(. Dzieki niemu udalo mi sie przetrwac najgorszy okres....wlasciwie pomogl wikeszosci z nas..... Jedyna rada, zalozyc nowy...szkoda tylko, ze cala historia zostala zniszczona, chetniebym poczytala, jakie byly moje, nasze poczatki.. Buziaki dla Wszysktich 👄. Walczcie dalej, na nowym topiku!

jestem wściekła na tego debila co to wszystko pokasował 😡😡😡😡😡😡😡 oby w życiu przyjemności nie zaznał dupek jeden!!!!😡😡 😡😡😡😡😡

fiona -> założycielka :D jak miło :D skoda, no właśnie, tyle cennych rad przepadło:(

http://66.102.9.104/search?q=cache:MIM1ZceBcJAJ:f.kafeteria.pl/temat.php%3Fid_p%3D1891%26start%3D870+site:f.kafeteria.pl+Rzuci%C5%82am+palenie!+pomocy!!!&hl=pl&ct=clnk&cd=4&gl=pl tutaj wchodząc w kopię możemy sobie poczytac więcej, jeżeli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie początki topiku :D DALSZE LOST TEZ SĄ ZAPISANE:d czyli nie wszystk stracone, trzeba tylko więcej poklikać

Brawo, amazonka! :) fiona :) aurela:)

Amazonka jestes WIELKA!!!!!! A wiec historia ocalala :D... Ja juz nie pale prawie poltora roku! Jestem czysta jak lza :D... a jeszcze niedawno wolalm o pomoc cierpiac niemilosiernie i zalamujac sie co jakis czas....dzis czuje sie tak, jakbym nigdy nie palila...:D

może nie na kafeteri :P ale istnieje w sieci :D i napewno jeszcze nie jednej osobie pomoże :D Ja napewno będę pomagać ludziom taka jak Wy mi pomogliście pozbyć się tego wstrętnego nałogu :(

Ściemka :-) dla wszystkich! Ło matko kochania długo mnie tutaj nie było i dlatego doznałam dzisiejszego wieczora totalnego szoku!!!!! Ale o co chodzi ja się zapytowywuję!!????? Gdzie jest cała dłuuuuudasna historia wpisów!? A może tak Szanowny szczwany moderator usunie sobie plik z życiorysu i zrobu białą plamę! Matuśku czyżby macki obecnej ekipy kurdupli sięgały aż tutaj i czyniły co w ropdzaju likwidacji!!

Balbina723 -> 🌻 tym razem to chyba nie \"oni\" jakiś guwniarz dorwał się do chasła:(

Amazonka [ serce] jak go dorwę to mu z dupy nogi powyrywam! Bożesz ty mój jak mi podniosło cisnienie, chyba mi zaraz czaszke rozwali ! o zesz kurna mać

w związku z okropną nerwowością jaka mnie dopadła i szle nienawiści, aby ukoić skołatane nerwy i poniekąd co nie co wyluzować się - idę się napić, nie mylić z upiciem:-) Buziaki dla moich przesympatycznych pachnących :-) :-) - oczywiście pomijam dupka który skasował dorobek topiku !!!!!!!