Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee

CIĄŻA???????????????

Polecane posty

Gość pytanieee

Od jakiegoś czasu Uprawiam stosunki ze swoim chłopakiem.Zawsze z zabezpieczeniem i raczej wątpie żeby coś "wycieklo" a prezerwatywa nie pękła. Moim problemem jest to że jestem juz w 42 dniu cyklu i nie mam miesiączki .(mialam regularnie co 30 dni) mam jasna wydzieline tak jak w dni plodne, czuje sie oslabiona i mam tzw "humorki" mam 18 lat i nie wiem za bardzo na ile % to moze byc ciaza. Na codzien rowniez spiewam i cwicze przepone czy moze byc od tego?? Bardzo prosze o pomoc

Gość pytanieee
ODPOWIEDZCIE PROSZEE

możliwość zawsze jest. po raz kolejny na tym forum powtórzę swoje słowa - jak uprawiasz seks to zawsze możesz zajść w ciążę. jednak skoro zawsze się zabezpieczałaś to owo prawdopodobieństwo jest małe. uspokoić się możesz robiąc test. miesiączki możesz nie mieć właśnie przez stres związany z niepewnością owej ciąży, nerwy, zmianę klimatu, miejsca zamieszkania, zmęczenie i inne rzeczy. przyczyn może być bardzo dużo. tego osłabienia także. radziłabym zrobić ten test i sprawdzić.

Od tego sa testy ciazowe. A na forum nikt ci na to pytanie nie odpowie, bo nikt nie jest wrozka. Procentow tez nie potrafimy liczyc.

Gość pytanieee
juz dluzszy czas zle sie czuje i robilam test 4 dni przed planowanym wystąpieniem miesiaczki - negatywny wyszedl... ale robilam wieczrem... wiec nie wiem

to zrób rano, a jak nadal nic to radzę iść do gina. tzn obojętne czy nic czy dzidzia to idź do gina, ale jak podejrzewam wolałabyś żeby jej nie było .:)

Gość dziecko drogie
Na seks za młoda nie jesteś? Trzeba być na tyle dojrzałym żeby mieć świadomość że jedno wiąże się z drugim........ Więc jak decydujesz się na seks to licz się z konsekwencjami.......... A Twoje pytanie czy śpiewanie i ćwiczenie przepony może mieć wpływ na opóźnienie miesiączki świadczy że naprawdę jesteś jeszcze dzieckiem.............

Gość kapite
moze opoznic cwiczenie przepony to duzy wysilek dla narządów