Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee

CZY TO CIĄŻA?

Polecane posty

Gość pytanieee

Od jakiegoś czasu Uprawiam stosunki ze swoim chłopakiem.Zawsze z zabezpieczeniem i raczej wątpie żeby coś "wycieklo" a prezerwatywa nie pękła. Moim problemem jest to że jestem juz w 42 dniu cyklu i nie mam miesiączki .(mialam regularnie co 30 dni) mam jasna wydzieline tak jak w dni plodne, czuje sie oslabiona i mam tzw "humorki" mam 18 lat i nie wiem za bardzo na ile % to moze byc ciaza. Na codzien rowniez spiewam i cwicze przepone czy moze byc od tego?? Bardzo prosze o pomoc

a wiesz co to jest test ciazowy????kupuje sie w aptekach.

Gość pytanieee
heh no tyle to ja wiem robilam przed miesiaczka byl negatywny...

Gość pytanieee
znaczy przed terminem miesiaczki

Gość aleś dosrała z tą przeponą
:D 🖐️

Gość pytaniee
sie robi po okresie spodziewanej miesiaczki widac ze jeszcze mloda jestes i niedoinformowana radze zrobic teraz tes a wszystko bedzie jasne,tu jasnowidzow nie ma..zeby ci powiedzieli

Gość kama......
Testy czasem się mylą-mojej przyjaciółce dwa razy wychodziło,że nie jest w ciąży a teraz ma synka-prezerwatywy zabezpieczają na około 80% czyli w rok na 100regularnie współżyjących par 20ma dziudziusia. Jak to jeszcze potrwa idż do lekarza.

to zrob jeszcze jeden a nie zadajesz pytania na forum tak jakbysmy byly jasnowidzkami albo mialy cie zbadac telepatycznie.a z ta przepona to fakt przegiecie!!!!!!!!!!!!

Gość pytanieee
no nie przegięcie tylko tak nam nauczyciel mowil co nas uczy ze moze nam sie sporo opozniac wiec to nie moj wymysl