Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideal...

Idealna dziewczyna

Polecane posty

Gość ideal...

Jaka to dla was prosze o konkrety Dla mnie to niekonniecznie piękna ale miła i mądra diewczyna chcąca mieć dzieci a wasz ideał?

Gość jkok
Ideal a dlamnie to dbra w łóżku i seksowna a i namiętna gorąca piękna odważna...

Gość the pursuit of perfection
Piękna, inteligentna, niezależna....

Gość the pursuit of perfection
gorąca w łóżku też i żadnych bachorów

Gość jklio
Taka co chce mieć dzidzie hehe

Gość Łukasz23
z loczkami i ciemnmi oczami. z tajemniczm usmiechem. delikana i kobieca. nie uzwająca słów typu: z..., k..., ch..,:-) madra i skromna a wiec w sumie nie mam szans takiej spotkac:-)

Gość Łukasz23
Ale za o masz plusa za wdzięk:-) dla tego jedynego pewnie i ak jestes idealna:-)

Gość Łukasz23
a zreszta i tak katie melua nie spotkam

Gość piotras999999
Ładna, mądra, skromna, czuła, porządna, cnotliwa, dziewica

Eh no nie wiem on to ma wymagania :) . A poczatkowy opis sie zgadza, reszty obiektywnie nie dam rady stwierdzic. No do katie melua nie jestem podobna.Mam czekoladowe oczy i włosy,a ona czarne chyba,no i jestem wyzsza przez co mam inna figure ;) . Pozdrawiam. I tzreba wierzyc,ze kazdy znajdzie swoj ideał ;) .

Gość Łukasz23
fajnie powiedziane:-) zreszta pewnie ideał sie zmieniają. dawniej uwazałem ze pani od poskiego jest idealna:-)

mój ideał sie nie zmienił :) . to taki ideał, ktorego nawet nie znajde, zreszta ideału co do wygladu fizycznego nie mam. W moim facecie nie szukam ideału.Tak go kocham,ze calkowicie o tym zapomniałam :) .

Gość eheehe
myslalam, ze poszukiwanie skormnych, milych dziewczyn nie nalezy do naszej epoki, mam razenie, z teraz stawia sie na pewnosc siebie, robienie wokol siebie halasu, wygadanie, ciety jezyk..chyba przez to dazene zapomnialam jaka jestem naprawde, juz nie potrafie okazywac slabosci ludziom, bo czuje, ze zostanie to wykorzystane..kobiecosc, wdziek, skromnosc, zanikly..czemu nie potrafie pielegnowac w sobie tych wartosci tyle wyrzekam sie ich jakby byly czyms zlym.. oko dzieki za uwage, pozdrawiam ;):)i zycze kazdemu znalezienia swojej drugiej polowki, chociaz prosze was nie stawiajcie bycia z kims jako najwazniejszy cel w zyciu, rozwijajcie sie i czujcie sie dobrze sami z soba!pozdrawiam!:)