Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczkojasne

Gdzie w wawie depilacja intymna

Polecane posty

Witam, pewnie juz ten temat gdzies był, ale nie mogę znaleźć - gdzie w Warszawie zrobic depilację okolic intymnych, ale brazylijską, taką gdzie wszystkie włoski są usuwane i zostawiony tylko wąski pasaeczek na wzgórku? gdzie moge sie udać, zeby było fachowo? i w ogóle jak to wygląda ? bo do tej pory sama się męczę z goleniem, a gole sobie wszystko - tzn. okolice bikini, całą \"myszkę\" i nieliczne włoski przy tyłeczku, zostawiając tylko wąski paseczek na wzgórku, czy tak można w ogóle woskiem ?poradźcie - z góry dziękuję za odpowiedż i wszelkie wskazówki

hej,mozna woskiem ale bardzo boli jesli sama chcesz to zrobic. POlecam mase cukrowa jest bardzo dobra do depilacji i dlugo utrzymuje sie efekt. Ale jest to bolesne....a zwlaszcza jesli chodzi o okolice intymne. A gdzie mozna wykonac depilacje w warszawie to nie wiem bo jestem z poznania:) POzdrawiam

W Warszawie chyba najtaniej zrobisz pastę cukrowa w salonie Neodermy na Sulejkowskiej nie znam dokladnie adresu ale jest na stronie neodermy. Sprawdzalam kilka gabinetów i tam maja promocje za 50 zł bikini - w innych od 80 do 120 zł. Ja robie juz od roku paste cukrowa i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Jeszcze napewno robia w salonie escape - ale jest duzo droższa - robilam tam pierwszy raz a potem szukalam gdzie taniej.

Gość pani nina
ja polecam p. Halinę na ul Białobrzeskiej w warszawie. Miła kobieta, profesjonalna...intymnosc gwarantowana... ja płace 30zł za depilacje brazylijska bikini. POLECAM!