Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perchemi

henna-Prosze pomocy!

Polecane posty

Gość perchemi

Zawsze sama sobie robie henne na rzesach, ostatnio zdecydowalam sie na henne na brwiach, mam jasna karnacje, nie pojde do kosmetyczki bo pewnie zrobi mi zbyt ciemne, bede wygladac strasznie i jeszcze bede musiala za to placic, woalalbym sama poexperymentowac. Tylko powiedzcie mi drogie Panie, jak ta henne dobrze nalozyc na brwi zeby byly ona zafarbowane od samej nasady, a nie tylko k oncowki... bo za kazdym razem jak robilam, lapaly mi tylko koloncowki, a jak robilam zam ocno, to mialam skore pod brwiami tez zafarbowana.. PORAZKA POMOCY!

Gość Odswiezam..

Gość eksperymentuj tylko
się nie skarż jak będziesz wyglądać jak clown.

Gość Perchemi
No nie wiem, tutaj zawsze po 2-3 minutach moge poleciec do kibla i zmyc, a nie zerwe sie nagle u kosmetyczki z fotela bo wydaje mi sie ze za dlugo trzuyymam.

ja farbuję na czarno i mowię kosmetyczce,że ma pomalowac i zaraz zmyć-i tak robi,z tym,że ja raczej odswieżam,bo brwi mam ciemne może niech ci zrobi henne popielatą?

Gość kaśkaaaaaaaaaaaa
Najpierw zrób henne na 1 brwi ,bo troche sie schodzi za nim ladnie sie nalozy i zmyj,a pozniej dopiero druga. i najlepiej kup henne ktora nie farbuje skory

Gość Perchemi
A jaka to henna ktora nie farbuje skory? POza tym, zaloze sie, ze wtedy to juz napewno zrobie krzywo. Moze poprostu jest jakis konkretny sposb wjaki nalezy nakladac henne? Np od gory, od dolu, w przeciwna stornejak rosna..?