Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bibelotka

lubice dziewczyny w skorze?

Polecane posty

bardzo mi si podobaja skorzane spodnie obcisle albo na to bluzy oczywiscie skorzane noi do tego piekny motor(chopper najlepiej ) Oczywiscie z tym motore m to marzenia ale skorzane rzeczy sa moim znadniem seksowne ale niestety mam tylko pare takich spodni

Gość mjjsdfrfv
skorzane spodenki na ladnej pupci wygladaja cudnie :)

Tak, ja wolę w skórze, jak wyjdą ze skóry albo je ktoś obedrze, to już gorzej:o A w skórzanych gaciach obowiazkowo trzeba chodzic po 10 godzin dziennie i latem! Topik: grzybica pochwy już reaktywowany. Pozdro i musztarda zapraszają:classic_cool:🖐️

jakbyś niezauważył temat ten dotyczy dziewczyn w skórzanej odzieży, w ktorej praktycznie wszystkie (nawet te bez idealnej figury) wyglądają bardzo dobrze - oczywiscie o ile strój jest odpowiednio dobrany do ich sylwetki! Zgadzam się z bdsm - nie ma nic lepszego ak łoda , zgrabniutka laseczka w skorzanych spodniach - zapraszam do oberzenia filmu w moim temacie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3401435

Gość PEWWWWWWWWNIE
WIECEJ FOTEK !!! WIECEJ !!!!!

Gość KtoToTaki
moja kobieta ma 2 pary spodni skorzanych ale nie chce w nich chodzic kiedys chodzila ale juz jej przeszlo Pytanie tylko dlaczego???

Gość powalilo was chyba
?? przeciez spodnie skorzane sa obrzydliwe, oblesne, od razu widze jak skora sie tam poci w srodku, dla mnie ubrania ze skory sa wiejskie i aseksualne:O

Gość skórzana odzież jest bardzo
elegancka i szykowna! faceci uwielbiaja dziewczyny w skórze! P.S. o co chodzi z tym reniferem ???

ja mam choperka spodnie, kurtke i buty skorzane:classic_cool: nie przepuszcza wiatru;)

Gość mmm757 a jestes dziewczyna
czy facetem ?

Gość JA W SKÓRZE
CO WY Z TYM POCENEM? W LECIE WSZYSCY SIĘ POCĄ I JEST OK. CHODZE W SKÓRACH, BO JEZDZE NA MOTOCYKLU A DLATEGO M.I.N,ŻE ZABEZPIECZAJĄ PRZY WYPADKU, JEST CIEPLEJ I SĄ SEKSI. FACECI W SKÓRACH BARDZO NA MNIE DZIAŁAJĄ.

słuszna uwaga - latem przy 30 stopniach upału to i na golasa się spocisz! ;) pomińmy kwestia nosenia skórzanej odzieży w czasie upałów! W Polsce jest idealny klimat do noszenia skórzanych spodni (wczesna wiosna, jesień, zima) - dlaczego tak mało dziewczyn w takich aktualnie chodzi ? (jak dobrze pamiętam pod koniec lat 90-tych i ok. 2000 roku bardzo wiele w takich chodziło, i co si ę stało ?)

Gość blllllllllllllecht
musztarda to gdzie ty pracujesz :O ze takie bezguscie jest dopuszczalne :O. oblesnie to wyglada, aseksualnie i akobieco, tak "ciezko".

Gość fr4t54
badziewie - zero kobiecosci. skórzana odzież jest dla wykolejeńców..

\"Musztarda\" - brawo , milo slyszec o kolejnej dziewczynie, ktora nie wstydzi się chodzić w skórzanych spodniach! Zapraszam do wypowiedzi (a może nawet zamieszczenia swojej fotki, np. na www.fotosik.pl ;) w moim temacie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3226461