Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie luzaczka

Zawsze uwazano mnie za tepaka...

Polecane posty

Gość taka sobie luzaczka

...lub w najlepszym razie za przecietniaka. Tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie odrabiac durnych prac domowych ani uczyc niczego na pamiec. Wolalam oddawac sie swoim osobistym pasjom, a szkole zaliczac sprytem. Kiedy chodzilam do najlepszego liceum w miescie, zamiast wkuwac i chodzic na piecdziesiat dodatkowych korkow, wolalam imprezowac i palic papierosy w wc. Wszyscy byli zaskoczeni gdy najlepiej w klasie zdalam mature, nawet moja wychowawczyni uwazala to za cud. W zeszly weekend mialam klasowy zjazd. Wszystkie kujony poswiecajace w pocie czlola swa mlodosc dla lepszej przyszlosci uwijaja sie dzis jak pszczoly na swoich malutkich posadkach za 1000 zl miesiecznie i staraja o kredyty na mieszkanie. Ja prowadze dobrze prosperujaca firme, mowie swietnie w 2 jezykach obcych i zjezdzilam polowe swiata. Po prostu zawsze bralam od zycia, to co najlepsze :D

Ja jestem podobnym typem czlowieka jak Ty :) Zawsze na luzie, z dystansem, nigdy stresow przed klasowka, tablica ... Nauczyciele mowili o mnie \"zdolna ale leniwa\" Ale jaka zaradna ! Tez mam swoje pasje, jestem niezalezna, koncze planowo studia- to co mnie interesuje a nie to, co byloby dla mnie najlepsze i jestem zadowolona, bo robie to co chce, bez stresu i nic na sile ! Pozdrawiam

Gość zgłasza się kolejna
"tępa":classic_cool: Tylko my robimy to co chcemy i lubimy w zgodzie z samym sobą. A ci, o których piszesz Luzaczko udają, że robią:D Też pękam ze śmiechu, jak sobie przypomnę moje "mądre koleżanki" z np. liceum:D:D Błyszczały wiedzą czysto podręcznikową, ale przetworzyć jej już nie potrafiły:O

i o to chodzi,aby rozwijac swe pasje, a nie 10dodatkowych fakultetow by ktos nazwal cie\" ty taka wyksztalcona\" w sumie ja jestem leniwa nawet co do realizacji swych pasji :O moze przez to,ze matka podcina mi skrzydla... oczekuje,ze bede grzeczną ulozoną osobą, ktora bedzie pomagac w domu(akurat, wiecznie sie obijam :>) a na me protesty,ze chce sie na powaznie modą zajac gada,ze powinnam zyciowe studia wybrac tyou psychologia czy prawo (tak naprawde chodzi o to,ze te nudne kierunki są w mych okolicach...i boi sie,ze sie usamodzielnie:P

Gość fdhzdh
nie cierpię stwierdzenia "podcina mi skrzydła :o

Gość popieram niestety
moj kumpel po zawodówce zarabia po stokroć więcej niż ja po skonczeniu studiow;] Czy było warto ?nie wiem

Gość
a jakie miałaś pasje?

Gość taka sobie luzaczka
zawsze lubiłam robic lody , i się właśnie spełniłam pracując w zawodzie :classic_cool:

Gość taka sobie luzaczka
tanie winko,przygodny sex

Gość kundziaghundzia
mnie natomiast zawsze uwazano za geniusza takze nie robilam zadan domowych w domu, ewentualnie juz podczas sprawdzania mi sie przypomnialo. nigy sie nie zbrukalam uczeniem. nie lubilam imprez. siedzialam w domu i czytalam. ale zawsze mialam najlepsza srednia w klasie. i teraz wyszlo ze wszyscy mieli racje - jestem geniuszem!

Gość mialam podobnieeeee
mialam podobnie, w podstawowce w konocowych klasach nie chcialo mi sie uczyc i przezywalam bunt, smiali sie ze mnie wtedy, w liceum mi sie tez w ogole nie chcialo uczyc, chyba do ksiazek usiadlam przed matura dopiero i jak bylam zagrozona z fizyki w 2 klasie, mature zdalam najlepiej ze wszystkich ktorzy zdawali, a obijalam sie cale 4 lata. studiuje to co kocham, na dobrej panstwowej uczelni, jestem jedna z lepszych osob w mojej grupie, studia sa moja pasja, a kolezanki ktore nie opuscily ani jednej godziny w liceum i byyl przygotowane i obryte na kazda lekcje studiuja w pryatnych szkolach bo sie nei dostaly na panstwowe i ambicje im niestety troche spadly.... nie moge powiedziec ze osiagnelam duzo wiecej od innych, jednak mysle ze wtedy gdy ja czerpalam z zycia garsciami (wagary, chodzenie do kina z kumpelami podczas waznych klasowek, zamiast ksiazek wychodzenie z kumpelami gdzies) te wszystkie kujony tracily to co najlepsze.

Gość alinka36
polecam stronę na której znajdziecie najtańsze na rynku warunki refinansowania kredytu w przypadku spłaty zadłużenia , prace domową odrobią za ciebie inni! www.zakredyt.pl