Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Winera

zespol Cushinga, czy masz ktos lekarstwo?

Polecane posty

Gość szekielka
Witam, mam lekarstwo Mitotan - Lysodren 500mg 100 tabl. do sprzedania oryginalne kupione zagranicą.Nie otwierane. Dla potwierdzenia oryginalności można skontaktować się z Lecznicą DORAN we Wrocławiu gdzie pies był leczony. Proszę o kontakt 601518833. Pozdrawiam

Gość Klaraboks
Czy macie jeszcze ten lek do odsprzedania???

Gość gość
Ja będę go zamawiała i sprowadzała z Anglii za połowę ceny. Jak coś, piszcie:)

Gość gość
hej witaj gościu.....jak załatwiasz vetoryl taniej to ja się moge dolączyć bo tez potrzebuję...odpisz koniecznie

Gość gość
Odsprzedam Vetoryl 30 mg 15 tabletek producent Hiszpania cena 120 złI

Gość gość
Mam do sprzedania nieotwierany Mitotan 100 tabletek, 500 mg. Jeśli ktoś chętny to proszę o odpowiedź pod komentarzem.

Gość gość
Ja cena???? Jestem zainteresowany

Gość gość
Poszukuję leku o nazwie Wetoryl 30 mg lub o nazwie Trilastone 30 mg.Jest do dla mnie o tyle ważne, że w Polsce jest on nie do zdobycia

Gość gość
Proszę o priv na karolinakc@op.pl z numerem telefonu. Po południu zadzwonię i wytłumaczę jak zamówić lekarstwo z Anglii

Gość gość
Informuję wszystkich zainteresowanych lekiem VETORYL - lek ten jest dost ępny w Polsce. Sama go kupiłam bez problemu, Jest dostępny w 10 30 i 60 mg. Pozdrawiam wszystkich, którzy borykali się dotąd z problemami jego zakupu. Sama przeszłam gehennę.Radzę pytać w Aptekach przy Lecznicach Wet.Pozdrawiam M.Szymkiewicz

Gość gość
Witam. Mam do odstąpienia za 50% ceny 12 kapsułek vetorylu 60. Lek kupiony w Polsce. Naszemu pieskowi już niepoterzebny. Tel. 600 803 830. Mieszkam w Poznaniu.

Gość gość
witam .Pozostał ci vetoryl 30 mg -nawet kilka sztuk odkupię za zaliczeniem pocztowym. Jestem z Rybnika

Gość gość
Witam, mam do sprzedania Vetoryl 120 mg, 25 tabletek, cena 400 zł. Kontakt: 606-78-75-74 Pozdrawiam

Gość gość
do Kociubka90 -ty piepszona idiotko jakbys miala rzeczywiscie Cushinga to mialabys ryj okrągły jak ksiezyc

Gość gość
Mam 19 kapsułek Vetorylu 30 mg cena 150 zł.

Gość bajeczka 10
Moja sunia jest po badaniach i ma stwierdzony zespol Cushiga. Juz ponad trzy miesiące bierze vetoryl 10 mg . Od dwóch dni ma jednak /i to po okresie dobrego znoszenia dawkowanego leku/ wszystkie objawy skutków ubocznych. Ospala nie chce jeść ani pić ma drgawki.Nie ma siły stac na łapkach( to od kilku dni) i od jakiegoś czasu nasilone objawy bólu stawów. Jest od urodzenia upośledzona w zwiazku z niedotlenieniem przy porodzie.Myślałam,że objawy bólowe i pozostałe są raczej tego efektem.Ulotka rozwiała moje wątpliwości. Wczoraj nie dałam leku i dzisiaj widzę poprawę. Co mam robić dalej? Nie mogę odstawic leku w/g weterynarza.

Gość gość
Witam mam do sprzedania vetoryl 60mg 2 opakowania, cena 400zł tel.694137112

Gość ketokonazol sprzedam
Ketokonazol Zespol Cushinga sprzedam leki Ketokonazol pod nazwą Keto, 200 mg. Cena 2zl tabletka. Listki po 10 tabletek. Producent President Inter Pharma Co, Tajlandia. Ważny do 04.2023. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com

Gość Lysodren/Mitotan

Po leczeniu mojego psiaka zostało mi 60szt Lysodrenu 500mg (Mitotan). Sprzedam po kosztach - 30PLN za tabletkę. Ważność do września 2020. Kontakt na maila -  tomir"małpa"o2.pl 

Witam, 

mam do odsprzedania Vetoryl 120 mg dwa opakowania. 1.opakowanie całe (30tabletek)drugie opakowanie 28 tabletek. Termin ważności do lipca 2021.Zostało mi po piesku:( Może komuś będzie potrzebne.

Mam również do sprzedania biohepanex  forte wspomagający pracę wątroby, oraz Aniflexi ha(32 tabeltki) na stawy,  L-Methiocid na zakwaszenie moczu, Megavit-żwacz naturalne źródło bakterii na przewód pokarmowy, Synergal tabl. 500mg-8 tabl.- antybiotyk, Ex-pain 100mg-3tabl. działanie przeciwzapalne. Puszka Royal Canin gastro intestinal 400g-przeciwbiegunkowy pokarm, ColoCeum plus na biegunkę elektrolity.

Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o wiadomość na meila natalia.kudla@o2.pl

Pilnie kupię Vetoryl 30mg lub 60mg dla mojej suni. Proszę osoby które mają do sprzedania o kontakt 737319184.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować