Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yapko

Dziewczyna wciska mi że straciła błonę dziewiczą u ginekologa Wierzyć jej

Polecane posty

Pewnie rzeczywiście nigdy żadnej dziewicy nie będę miał jak z nią zostanę

Gość chcialam tylko dodac ze podcza
s mojej pierwszej wizyty przyjmowal mnie stary wredny lekarz, krzyczał na mnie i mowil wredne rzeczy, wiedział, że ejstem dziewicą, a mimo to wsadził mi tam palucha i ruszal nim co było bardzo bolesne.... wiec niewszyscy lekarze są delikatni

Gość Tylko ja...
wiesz co Yapko, moze lepiej zostaw ta dziewczyne, bo jak ty masz takie podejscie to napewno szczesliwi nie bedziecie. Wpolczuje...

Gość by Cię przeprosiła
gdyby jej zależało a ona idzie na łatwiznę...

Wiem że raczej razem szczęśliwi nie będziemy i zaczynam sobie odreagowywać dla nie a ona głupio dopytuje się \"za co\"

No lepiej by było gdyby przeprosiła i kitów nie wciskała

Yapko ty to jakiś dziwny jesteś, tylko na tym żeby dziewczyna była dziewicą ci zależy? a charakter, to że sie z kimś dobrze czujesz to już się nie liczy?

na wielu rzeczach mi zależy-również na dziewictwie

Gość masz rację
Później niewiadomo ilu czarnuchów w taką się spuszczało...

Dziewczyna jest dziewicą, dopóki w jej pochwie nie był męski członek. Głowica przy usg. ginekologicznym nic wspólnego z członkiem nie ma i zapewniam Cie, że przyjemnością wcale nie jest, gdy ma się ją w sobie. Badaniem poprzez odbyt nie rozwieje się wszystkich wątpliwości diagnostycznych i jeżeli jakieś są, to lepiej zniszczyć ten durny kawałek błony niż czekać do rozwinięcia się jakiegoś choróbska. Jak dla mnie, to jesteś dziwny, ale każdy ma prawo do własnych poglądów i nawet nie mam zamiaru Cię oceniać. To Twoje zycie i to Ty poniesiesz konsekwencje takich lub innych decyzji.

Dla mnie dziewczyna jest dziewicą jak ma zachowaną błonę dziewiczą i nie miała stosunków i żaden facet jej paluchów nie wkładał nawet ginekolog

Gość mi też dziewica
się marzy i powiem że trzba REALIZOWAĆ MARZENIA

Skoro masz swoją własną definicję dziewictwa, to ja się już z tej rozmowy wycofuję. Życzę Ci podjęcia takiej decyzji, której potem nie będziesz żałował. :)

Gość o co ci biega.........
ja od 8 roku życia trenowałam gimnastykę, i jak już poszłam z moim facetem do łóżka oczywiście będą dziewicą, nie krwawiłam wogóle!!!potem jak spytałam lekarki co o tym sądzi too stwierdziła że gimnastyczkom, akrobatkom i baletnicom bardzo często się to zdarza:)

Gość nie ściemniaj

Gość jenyyyyyyyyyyyy
A ja powiem tak nie chciałabym być w związku z kimś kto tylko po czymś takim mnie określa i mnie definiuje. To tak jakbym nie była ważna ja tylko jdna częśc mojego ciała. Załóżmy, ż ona by była dziewicą i można nią byc tylko raz i co za 10 lat np każesz jej zrobic operacje na przywrócenie dziewictwa bo znowu ci sie zache dziewicy??

czuję się jak nieudacznik który rzeczywiście jedynie moze pomarzyć o dziewicy

Gość a ja jak miałm
tak czytam ten topik i czytam i nie mogę się nadziwić twej głupocie i wredocie yapko! jak możesz tak mówić, to nie jest moja, ani jej wina że ma problem zdrowotny! to nie ja kazałam sobie tą głowicę w pochwę wciskać na cha*a, mówiłam że dziewicą jestem, a on na to "i co z tego" i bach w dziurkę! mój lekaż zawsze przez odbyt mnie badał, usg też, a ten patałach co???i może to moja wina???i może lepiej jakbym do gina nie poszła, dziewictwa nie straciła i do końca życia dziecka nie miała???no tak ale dziewicą bym była!!! a tylko to jest ważne dla takich zakompleksionych, sfrustrowanych debi**i jak ty!!! współczuję bardzo twojej dziewczynie!!!zostaw ją lepiej i porzuć wszystkie dziewczyny, bo tylko krzywdę im robisz!!!jakiś dziwny jesteś! jak dobrze że mój M nie jest taki!!!! och jak dobrze!!!

Gość co nie ściemniaj....
taka prawda a wy faceci to myślicie jakbyście żyli ku**a w jakims afrykańskim plemieniu, w ktorym po nocy poślubnej pokazuje się zakrwawione prześcieradło całej wiosce!!! jeśli ci tak przeszkadza u twojej dziewczyny brak błony dziewiczej, z jakiego kolwiek powodu ją straciła, to ją powinny martwić braki w twoim mózgu! ps zawsze można odbudować błonę chirurgicznie:) zbierz 1000 zł, a może być dziewicą nawet po 100 stosunkach :)

może z jedną prawdziwą dziewicę znajdę

Gość echhhhhhhhhhhhhh
wiesz co moż załóż temat na kafe poszukuje chętnej dziewicy to może znajdziesz

Gość mi się z dzieckiem trafiła
I dopiero po 2 miesiącach powiedziała. Miała 19 lat i byłem przekonany że dziewica..

:D cudze nieszczęścia humor mi poprawiają

Gość Jak dziecko to dla Ciebie
nieszczęście

Gość kobiety teraz dumny
i chwalą sie koleżankom że wmówiły ci że była dziewicą a ty się głupi cieszysz

Gość niestety tylko lekarz
i to psychiatra :D Ej Yapko a ty taki czysty moralnie i fizycznie jesteś? Coś mi się nie wydaje. Jak nie - to czego się dziewczyny czepiasz - sobie błonę odbuduj

Gość gruchaaaaaa
wiesz to jest moim zdaniem tak ,,, jesli sie z kims puscila no coz - kazdemu moze sie zdazyc ale klamstwa i robienia a chu ja nigdy i przenigdy bym nie wybaczyl !!!!!!!!!! na kolana i o przebaczenie prosic jest ok wtedy mozna przebaczyc bo wtedy jej zalezy ponad wszystko . ,,,,,,,,,,,, problem tylko w tym ze nie wiadomo czy klamie.

Gość a tampon
moze uszkodzic blone??

Gość szmergiel
Może! :)