Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinaat

Rak wątroby

Polecane posty

Pomozcie!!! U mojej mamy stwierdzono tydzien temu nowotwor zloliwy watroby. Dostala skierowanie do szpitala, niestety na operacje czeka sie kilka miesiecy, a to dla niej za dlugo, powinna byc jak najszybciej operowana. Co mam zrobic zeby to jakos obejsc i przyspieszyc operacje?? Liczy sie kazda chwila. Moze ktos z was byl kiedys w podobnej sytuacji i moglby mi cos poradzic.

Gość 543210
Nie strasz ludzi i nie wystawiaj złej opinii lekarzom. Na operacje przy nowotworze nie czeka się kilku miesiecy. Bzdury wypisujesz. Jeśli chcialaś załozyc sobie topik aby popisac to wymysl inny temat.

Gość chorowitka
543210 widocznie jeszcze Cie nic zlego nie spotkalo...poczekaj a zycie ci pokaze ze jednak trzeba czekac i nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o co chodzi!!

Gość chorowitka
Kalinaat ...radze zmienic szpital...podzwonic...pojezdzic i poszukac takiego w ktorym operacje zrobia od razu i nie beda robili problemow!!

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl