Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olik 22

Boje sie zostać mama...

Polecane posty

Gość Olik 22
no już całkowicie uniezależniłam sie od rodziców mam prace ale nie taka jaka bym chciała i za niewielkie pieniadze,mój kochany jest policjantem tak wiec też nie rewelacja o kredycie nawet nie myślimy bo nie stac nas bedzie na mieszkanie tutaj jest tak drogo...5000za m2.Jedynie kawalerke możemy sobie kupic ale co do konca zycia w kawalerce.Ja potrzebuje przestrzeni !!!

Gość ciagle niezdecydowana
olik:) agaw:) dziekuje za mile slowa:) nie wiem czy bede dobra matka, bo na pewno bede nadopiekuncza matka :) instynkt maciezynski mam od nastoletnich czasow jestem czolowa opiekunka dzieci w rodzinie lubie dzieci, prace z nimi, prace nad nimi, specjalizuje sie w dzieciach 2-8-letnich, choc mam i przygody z malutkimi dziecmi czasami:) z jednej strony ogrania mnie fala czulosci na mysl o ciazy i o malenkiej istocie ktora rozwijac sie we mnie bedzie, zlaczona ze mna od poczatku do konca:) a druga sprawa to pytanie jak sie to ulozy:) jakkos ciezko mi uwierzyc w slowa ciezarnych i matek, ze kiedy jest dziecko to wszystko sie samo uklada swoim rytmem :)

Gość Olik 22
Ja marze o małym domku na wsi blisko jakiejs rzeki, o własnym koniku bo konie to moja pasja,ogródku i córeczce:)Tyle mi potrzeba

Gość Olik 22
Bez kredytów,długów...

Gość Olik 22
Za granice nie chce wyjeżdzac pozatym mój mąż ze wzgledu na wykonywany zawód nie mógłby...

Gość Olik 22
A ile masz lat niezdecydowana kobitko:)

Gość Olik 22
Pamietaj życie jast za krótkie trzeba z niego kożystac w pełni i wszystkiego spróbowac!!!

dokladnie olik:) ja marze o domku nad rzeka, na skraju lasu.... a tak naprwde to tylko niektorych stac na to, zeby mieszkac z dala od cywilizacji pozostaje jedynie mieszkanie ta wizja jest tez przerazajaca

olik w tym roku stuknie mi 23 :) gowniara ze mnie :D

Ja tez marzę o tym zeby miec duza chatke taka 100m bo tez l;ubie miec duzo przestrzeni niedlugo planujemy taka wziac coreczke juz mam i wszystko powoli powoli czego i Wam dziewczyny zycze.

Gość Olik 22
Po Twoich wypowiedziach dałabym Ci wiecej...ale taka młoda też nie jestes...:)na mamuske w sam raz

agaw wzajemnie:) wiesz za granica jest inaczej, ludzie na zachodzie biora kredyty na wszystko, spalca jedno auto to sprzadaja i kupuja nastepne na kredyt, mieszkanie na kredyt to tez nie jest dla nich wyzwanie moze dlatego ze latwiej im splacic ze praca jest pewniejsza ja teraz wynajmuje mieszkanie 70 m2 i jakos dziecko by sie zmiescilo ale ciezko to sobie wyobrazic :) tym bardziej ze musialabym ograniczyc prace, nieee, nie chce o tym myslec:D tutaj na pewno nie zajde w ciaze;)

Gość Olik 22
Ja mam 22:)

Gość Olik 22
i mieszkamy w 26 m2 kawalerce

olik moze dlatego ze musialam wczesnie dorosnac;) niedlugo mijaja 4 lata jak mieszkam za granica uwierzcie dziewczyny ze nie mam oszczednosci, wszystko idzie na mieszkanie, zycie i nauke choc nauke troche olalam bo nie widzi mi sie studiowac tutaj chce ominac studia i zrobic tylko dyplom z jezyka chce miec jakis wolny zawod, siedziec w domu z dzieckiem i pracowac kariera mi nie w glowie, bo to mit i bajka lansowane przez cosmo :D

Gość Olik 22
Mysle że takie małe łóżeczko by jeszcze weszło:)

Masz racje po prostu latwiej jest wziac za granica cokolwiek na kredyt i latwo sie splaca. Po prosu luz psychiczny bo i praca jest i to niezla.

Gość Olik 22
Mi kariera też nie w głowie nie jestem ztych kobiet...nic do nich nie mam oczywiscie

olik :) jak by musialo to by sie zmiescilo:) w polsce tez od czegos takiego bedziemy zaczynac na razie mezczyzna szuka mieszkania na poczatek chcemy wynajac planuje na koniec roku przeprowadzke stad :) oj sobie wyobrazam juz :D tir by sie przydal;)

Gość Olik 22
:)

Lubie byc w domu z moja buba i tak bedzie jakas kariera to mi raczej nie w glowie. Teraz pracuje po 3 lub 4 godz od poniedzialku do piatku wieczorkiem i jestem zadowolona [pewnie juz tak dlugo zostanie bo to praca na caly etat wszystkie skladki itp sa wreszcie oplacane a 8 godz nie musze byc.

agaw wlasnie tez jestem tego zdania praca po to zeby zwiekszyc rodzinne dochody miesieczne a nie po to zeby sie stresowac, denerwowac to i tak nieuniknione, mniejsze lub wieksze stresy zawsze beda ale nie chce sie przejmowac tym, ze ktos chce mnie wykopac z mojego stanowiska nie chce miec wyboru pomiedzy praca a dzieckiem

Gość Olik 22
To super Agaw masz ja też chce tak prace!!!Jakby nie patrzec ja swoje 8 musze odbebnic

dziewczyny ja czasami pracuje po 12 godzin dziennie wieczorami czesto chodze dzieci pilnowac czasami mam dosc ale dzieci mi to wynagradzaja ;) a co bedzie w polsce to strach myslec... na razie dyplom jest celem:) potem przeprowadzka i mysle za rok o tej porze kto to wie? ;)

Gość Olik 22
Dobra dziewczynki ja spadam,jutro jeszcze zajże.Pozdrawiam!!!

trzymaj sie olik:)

Po prostu robie swoje i ide do domu zeby nie taka propozycja pracy 2 tyg temu to bym byla z mala w domu bo ma tylko 4 miesiace a ze trafila sie okazja.W Polsce ciagle pracowalam na czarno to wreszcie los sie odmienil i zwrocil z nawiazka tego co nie mialam

Gość Olik 22
Dzień dobry wszystkim!!!Dziewczyny mam problem tzn.nie wiem czy to jest problem...Czy Wy też macie przed okresem takie brązowe plamienia a potem normalnie okres bo ja ostatnio tak mam prawie zawsze.Teraz wybieram sie do gina i zobaczymy co powie...Mam nadzieje że nie jestem chora...Wogóle ten mój okres...straszne-brzuch ,kregosłup tak bola ze szok 2 dni jade na tabletkach przeciwbólowych...Kiedys mówiłam o tym mojej ginekolog a ona przepisała mi tabletki anty, ale ja nie chce ich brac...