Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmekcdlwekwkfrkvkefvke

Usuwanie brodawek...?

Polecane posty

Gość kmekcdlwekwkfrkvkefvke

czym nalepiej usunac brodawki? poprzez wymrazanie czy laserowo? ( na razie stosuje brodacid ale jak nie pomoze to bede musial sie wybrac na ktoras z tych metod). Bola one? jak wyglada dokaldnie wymrazanie cieklym azotem? dzieukuje i pozdrawiam

Gość ja mialam
wymrazanie ciekłym azotem, bolało i musiałam troche za to zapłacic, co było moim zdaniem nieadekwatne do efektów, poniewaz po zabiegu powstają duze, bolesne i paskudne bąble i po jakims czasie kilka brodawek wróciło. brodacid jest skuteczny tylko na krotką mete bo brodawki zawsze wracają

ja mialam lyzeczkowanie....i wymrazanie cieklym azotem i zadnych babli nie mialam..za to sie nic nie placi....a od razu pozbywa sie tych obrzydlistw..... a to zalezy od ciebie i rodzjau brodawek...bo niektore da sie tylko laserowo..a niektore mozna spokojnie wylyzeczkowac:)

ja miałam wymrażane ze 20 razy, psika się ciekłym azotem na nie, zależy, jak mocno Ci to zrobią... albo nie będzie prawie nic widać, albo zrobią się bąble i zczernieją, a później odpadną. może bardzo boleć.

Gość defergtthgythy
A mial ktos moze usuwane je laserm??? jak tak to czy boli??