Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kama

Zaufanie

Polecane posty

Gość kinnia
chyba za bardzo wpieprzasz siew życie osobiste tej osoby. nie masz swoich problemów??

Gość kinnia
i chcesz ją oskarżyc o branie leków psychotropowych?? śmieszna jestes... i żałosna

Gość merikka
To ona wpieprzyła się w moje. Za długo to trwało.. 2 lata teraz bedzie miec za swoje Musi wiedziec ze nie jest bez winy Zwykła dziwka:)

Gość merikka
Nic. Ona sama na siebie bata ukręciła

Gość kinnia
to jednak chcesz zemsty a nie sprawiedliwości... żałosne

Gość el komendante
przykro mi to stwierdzic ale chyba jestescie siebie warte :(

Halo...KOBIETY! Mój problem chyba był inny.A teraz pogubiłam sie o co tu chodzi.Używam jednego nicka.Nie mam potrzeby robić tu cyrków.

Gość merikka
sprawiedliwosci

Nie zrobię pewnie tego,bo nie jestem do tego zdolna.Poprostu chciałam wyrzucić z siebię tą myśl.Ale myślę,ze każdy z nas tak miewa.Pozdrawiam. Merikka..daj spokój kobieto.

Gość kinnia
kama to napisz o co chodzi. a ta meri cos tam, to niezła psycholka jest.... facet inną wolał?? nie dziwie się..

Gość merikka
ja dam spokoj ale zycie nie jets taka sentencja " jakim mieczem wojujesz od takiego zginiesz" U Cezara sie sprawdziło U dziwki tez tak bedzie

Ale to nie ma związku z moją sprawą....jaka dziwka...co Ty piszesz?

Wracając do tej kobiety ....nie powinna pracować z tak dużymi zaburzeniami psychicznymi w takim miejscu.Wiem,że gdy chorowała..zwolnienie miała zalatwiane od innego lekarza,bo psychiatra by ją spalił.Nie chcę napisać nic więcej.Wybaczcie.Ale nie zrobię tego ...bo do cholery...chyba jej współpracownicy zauważyliby ,gdyby coś niepokojącego robiła.Ne mnie wymierzac sprawiedliwość. dzięki za opinię.Pozdrawiam

Gość kinnia
kama a skąd wiesz, jakie ma zaburzenia?? leki psychotropowe zarzywa sie na różne przypadłości, nie trzeba byc od razu wariatką...może ma depresję?? albo źle sypia?? psychiatra ogólnie się niestet źle kojarzy większości - taki stereotyp...dlatego nie dziwne, że załatwiła zwolnienie od innego lekarza