Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Kama

Zaufanie

Polecane posty

Gość ...Kama

Zostalam obdarzona zaufaniem i ja zaufałam.Tylko,że zaufanie,którym ja darzyłam....podupadło...zostało podważone.Zostałam w pewnym sensie skrzywdzona...Znam wielką tajemnicę pewnej Pani....Pani która zawiodła....jeśli ta tajemnica ujrzy światło dzienne.................wszystko co osiągnęła....runie.Napiszę jedno,że taka osoba nie powinna pracowac w takim miejscu i na takim stanowisku...gdy się to kiedyś wyda....hmmmm......sprawa nadaje się do programu "uwaga" Nienawidzę tej kobiety!!!!!! No i pomyslałam....wystarczyłby anonimowy mail do dyrektora placówki...wystarczyłoby napisać,że jeśli tego nie sprawdzi ...będzie miał na głowie telewizję... Możecie mnie teraz zlinczować....tak tylko pomyslałam....

Gość lustrować
bez wahania

Gość szybki bill
jeden grzechow glownych NIE POLECAM

Gość NIE UFAJ NIKOMU

dziś to wiem...ale nie nie ufam nawet sobie...ta myśl mnie dobija....wcześniej nie zrobiłabym tego,ale teraz...KUSI MNIE!

Gość aby zwalczyć pokusę
trzeba jej ulec

Gość zrob tak

Gość zrob tak
zebys ty czula sie lepiej i nie miala do siebie pretensji ze nic nie zrobilas a moglas!!!!

Gość se czytam.......
Kama powinnas tak zrobic jak piszesz , dosc juz nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednich stanowiskach!!!!!!!!!!!!Jesli ta "pani" jest winna to musi poniesc konsekwencje adekwatne do swoich czynów.Prosze zrob to , napewno dobrze zrobisz

Gość kinnia
napisz coswiecej, o co chodzi? przecież wszystko jest anonimowo i nie będziemy wiedziec o kim mowa...

Gość szybki bill
Ktos kiedys napisal takie madre stwierdzenie: -Dlaczego kobiety na powitanie caluja sie w poliki? -Bo gdyby mogly to by sie pogryzly. Dzis wiem ze jest prawdziwe. Zawisc to cecha jak najbardzej kobieca a zemsta to jej bron. Nie ulegaj stereotypom

Gość altana
jezeli komus dzieje sie krzywda ,nie zwlekaj ...zrób to o czym myslisz,puzniej moze być za puzno.

Gość merikka
Bill zależy jakie kobiety przyjaciółkę sie zagryzie? Głupoty gadasz A tej czarnej divki nawet ręki bym nie podała, a ty mi z całowaniem? ohyda:O A na nią? przyjdzie pora na matyska

Gość merikka
wszystko co osiągnłe arunie? a co ona osiągneła:O połowa to praca którą ma bo miała wtyki i wiedziała z kim się przespać i komu bajki o złym mężu naopowidać. Wiedziała co mówić i jak się zachować i gdzie dać tyłka aby mieć co chce.

Gość szybki bill
juz ja znam te kobiece przyjaznie jak mnie kolezanki zony zapraszaly zeby im komputer naprawiac..... g.... nie przyjazn i to w kazdym wydaniu

Każdy z was ma rację....Ale bardzo mnie to kusi....Bo jest z niej kawał francy.W sumie,żeby to osiągnąć szła po trupach..... Teraz bierze bardzo silne leki psychotropowe...ukrywa swój stan ...a nie powinna.

Gość kinnia
a kim jest i dlaczego te leki sprawiają,ze nie powinna robic tego, co powinna?? jest kierowcą autobusu, czy co?

Gość merikka

Gość kinnia
czy każdy, kto bierze keki psychotropowe musi o tym mówic wszystkim?? a jakie to "silne leki" ?

Gość se czytam.......
kamam tymbardziej sie nie wahaj!!!!! jestesm z Tobą!!!!!!

Gość merikka
Znowu bierze na litośc innych mówi zobaczie jaka ja biedna leki biorę! Już bajka o złym mężu gwałcicielu nie wystarcza? zawiść i wyrachowanie ją zżarło

Gość kinnia
kama napisz cos wiecej, bo trudno nam ocenic sytuację. przecież samo branie leków nie jest niczym złym i jak bliżej nie opiszesz to ja nie będę kompletnie wiedziałą, o co chodzi??

Gość kinnia
durny topick jakiejs zawistnej desperatki o dwóch nickach... a poskarż! branie leków to nic złego,a Twoje paplanie jęzorem odbije się na Tobie..powidzenia!!

Gość se czytam.......
kinnia to ty jestes zawistna bo nie dowiedziałas sie wszystkiego od autorki topiku to teraz juz ja wyzywasz, i bardzo dobrze ze nic wiecej nie powiedziała bo takie jak ty nie powinny za duzo wiedziec, wiele złego mogły by zrobic

Gość merikka
zawistnej? jakby obie miały ten sam zawód to mozna tak rzec, ale kamie zawód tej Divy zwisa i powiewa. Nigdy nie chciała nim być ani pracować wiec jaka zawisc? raczje ta co nasladuje inną jej cechy, upodobania to ona jej zazdrosci i stad jej zawisc i manipulacje.

Gość kinnia
tak. złego z nie wiadomo czego.....pisze dziewczyna z 2 nicków, miesza się, pisze cos o męzu złym itd. a skąd wie, że ta kobieta złego męza nie miałą?? skąd wie, ze ona taka zła?? łaytwo oceniac ludzi, prawda??? i ten powód - bierze leki psychotropowe ... to śmieszne! to cos złego, że je przyjmuje?? po to są przecież... autorka widac szuka dziur w całym,zeby komuś koło dupy narobic..

Gość kinnia
merikka czy kama?? zdecyduj sie wreszcie na nick autorko

Gość merikka
a fajnie to oczerniać męża? że zły, że gwałcił? jak go nie ma? Jak nie może rzec jak bylko w ich związku???? No właśnioe. Sama baba ocenia ale jej nie mozna. Ponadto zycie czlowieka jego czyny mówia jaki jest, a ona juz pokazała jaka jest. Nie tylko wyrachowana ale i zawistna.

Gość merikka
koło d**y? to jej dopiero sie zrobi, teraz miała za dobrze. A jej mąz wie o co go oskarzała? dostałaby w ryj od niego za to:)