Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cristinas day

Krystynas day wszystkim Krysiaczkom, Krysiuniom, Krysiulom....

Polecane posty

Witajcie wszystkie Krysie, Krysiunie, Krysiaczki, Krysieńki, Krysiule, Krystyny .... nie ma końca zdrobnieniom i tak powinno być bo jeśli człowiek kocha i jest kochany zdolny jest do wszystkich uciech jakie niesie ze sobą życie w miłości, szacunku i dobroci Kochane Krysie, Krysieńki, Krysiule, Krystynki, Krystyny... czekamy na Was piszcie z każdego zakątka tego świata !!!!!! Piszcie do nas!!!!!!!! Krysia

Gość Krystyna z B.
Witam !!!🌻 👄.

Z moich stron Odwiedziłam tę wioskę niedużą, na zielonym rozsiadłą wzgórzu. Szłam tą samą ścieżką wśród ogrodów, która wiodła mnie za lat młodych. Do tych samych wstępowałam domów, by odwiedzić dawnych znajomych. Nie minęłam leśnej polany - tak lubiłam grać w piłkę na niej. Ponad rzeką na zboczu stromym rosną świerki - nic niezmienione. Tylko ludziom czas włosy ubielił. Ziemia młoda wciąż, a oni postarzeli. Janina Brzostowska

Gość szukam....
KLUBU KRYSTYN___miedzy nami Krystynami...

Witam wszystkie Krysie.Mam nadzieje,ze stworzymy przyjazny klub ----miedzy nami Krystynami.Uwielbiam poznawac ludzi!Niewazna jest data urodzenia! Wierze,ze spotkam tu wspaniale dziewczyny,panie.

Gość kto mi odpowie
Gdzie p.Krystyna Bochenek organizuje ZLOT KRYSTYN?

Gość kto mi odpowie
Czy ktoras z pan brala udzial w jakims zlocie? czy moze podzielic sie wrazeniami? Bylabym bardzo wdzieczna!

Krysie,Krystynki!!! Gdzie sie podziewacie? pozdrawiam i zycze milej niedzieli!

Jestem , jestem zapodziałam sie na trochę spacery, wizyty itd itd Obowiązki rzecz obowiązkowa później przyjemności. Krysiunie a właśnie gdzie jesteście? Krystyna z B. odezwij się proszę czekam i czekamy na inne Krysiunie i Krysieńki krysia999

Ty czekaj mnie! Adam Asnyk Ty czekaj mnie, dzieweczko cudna, Pod tą wysmukłą topolą! Przysięgam ci - choć to rzecz trudna, Że wrócę - gdy mi pozwolą. Ty czekaj mnie i kochaj wciąż! Będzie to wielką zasługą - A jak się znajdzie dla ciebie mąż... Nie każ mu wzdychać zbyt długo! Lecz bierz z nim ślub i kochaj znowu, Dopóki serca ci stanie, I wierzyć chciej mojemu słowu, Że to ci skróci czekanie. Gdy minie już miłości szał - Czekaj mnie pod tą topolą; Chociażbym z grobu powstać miał, Powrócę - gdy mi pozwolą. 5 kwiecień 1870

pełnię dziś warte :) czekając na miłe dziewczyny młodsze starsze po prostu wszystkie Krysie a jeśli wszystkie to i na Ciebie Partysiu :)

Na śniegu Adam Asnyk Bielą się pola, oj bielą, Zasnęły krzewy i zioła Pod miękką śniegu pościelą... Biała pustynia dokoła. - Gdzie była łączka zielona, Gdzie gaj rozkoszny brzozowy, Drzew obnażone ramiona Sterczą spod zaspy śniegowej. Opadła weselna szata, Zniknęły wiosenne czary, Wiatr gałązkami pomiata, Zgrzytają suche konary. Tylko świerk zawsze ponury, W tym samym żałobnym stroju, Wśród obumarłej natury Modli się pełen spokoju. Więc drzewa obdarte z liści Na jego ciemną koronę Patrzą się okiem zawiści, Głowami trzęsą zdziwione... Próżno głowami nie trzęście, Wy nagie, bezlistne gaje! Przemija rozkosz i szczęście, Boleść niezmienną zostaje. Uwielbiam Adama Asnyka

Gość Krystian__
A ja ?

Gość kwiatekkwiatekkwiatek
🌼🌼🌼

Gość krystyna gdynia
witam wszystkie KRYSTYNKI. jakies informacje na temat zlotu 13 marzec ktos ma?

Gość pobożne życzenia
Nie wpuszczajcie do swego klubu Krychy ze Żnina, błagam....

Gość Nie wiedziałam że jest
topic o Krystynach! Utrzymajmy go do 13 marca! 🖐️