Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany i przybity

Moja dziewczyna miała ponad 5000 partnerów

Polecane posty

Gość załamany i przybity

Moja dziewczyna przyznała mi się wczoraj, że przez ponad cztery lata pracowała w agencji towarzyskiej. Był to dla mnie szok :o Odbyliśmy długa rozmowe na ten temat i wtedy poznałem więcej szczegółów. Teraz bardzo tego żałuję. Myślę, że mógłbym jej wybaczyć ten ciemny epizod w jej życiu ale dobiła mnie to, że ona uprawiała seks z ponad pięcioma tysiącami facetów. Nie mam do nie żalu wiem, że chciała byc ze mna uczicwa i szczerze wszystko powiedziała. Raczej mam do siebie pretensje, że byłem taki dociekliwy. Teraz nie moge na nią patrzeć, czuje jakies wewnętrzne obrzydzenie i chyba będziemy musieli się rozstać :o Bardzo bym chciała ale nie potrafię tego zaakceptować. Ta myśl, że miała tylu facetów w łózku po prostu mnie dobija. Jak myślicie czy nasz związek ma jeszcze jakąs szansę?

Gość Raczej nie
Qrwa pozostanie qrwą. A dupek pozostanie dupkiem......

Gość profesur
:o

Gość fajna prowokacja
szkoda tylko ze taka cienka :P

Gość xxxxpapapappap
ale scierwo z niej a Ty nie lepszy,bo jeszcze z taka szmata jestes dupku

Gość jesteś facetem czy Ci się
nudzi????????????? Cytuję "będziemy musieli się rozstać Bardzo bym chciała ale "

A ile kobiet sam zaciągłeś do łóżka? Nie uważasz, że czyjaś przeszłość to wyłącznie jego sprawa?! Nie powinna ci była wogóle mówić, ale skoro to zrobiła to wypadałoby docenić jej szczerość. Idź poszukaj sobie dziewicy bo pewnie masz kompleks i boisz się bycia porównywanym :o Tak, tak prostytutki się za dziewczynę nie chce, ale ktoś przeciez te bu***le utrzymuje, nie dokładają do interesu :o Każda mogłaby nią być, byle nie moja dziewczyna... no nie? Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowiła co ja do tego skłoniło i co mozesz zrobić, żeby do tego nie dopuścić w przyszłości, a nie ilu miała klientów :o

Gość jaśko pawlak
Niezły przebieg :D Dlaczego chcesz się rozstać. Gdzie ty znajdziesz taka profesjonalistkę :P Korzystaj stary póki możesz ;)

Gość załamany i przybity
Shepes_ka ja jej nie potepiam i staram sie zrozumieć ale po prostu kiedy na nia patrzę i kiedy to sobie wszystko wyobrażam to mnie obrzydzenie bierze. To jest bardziej mój problem nie jej ale nie potrafię chyba z nia być. Teraz żałuję, że byłem taki dociekliwy ale co się stało to się nie odstanie. Świadomość tego wszystkiego mnie dobija.

Gość no ale chyba za to
jest niezla w lozku nie? robi wszytko? polyka? ma lysa cipke? czego kuurwa jeszcze chcesz? :O

Gość wujek tadek
Moja rada rzuć ja w cholerę. Jeżeli była dziwką to znaczy, że ma do tego odpowiedni charakterek a charakteru kobiety nie zmienisz. Prędzej czy później do tego wróci albo będzie ci przyprawiała rogi z kumplami. Nie licz, że prostytutka może byc wierna żoną :o

Gość jaśko pawlak
No własnie nie rozumiem czego ten koleś jeszcze chce. Taka babka w łózku to skarb :)

Gość zgadzam sie z jaśkiem
wygrales na loterii cioto, wiec nie marudz... istnieje pewnie niebezpieczenstwo, ze moze jej nie wystraczac jeden i ciagle ten sam partner... ale w czym tu kuurwa problem? trojkaty... jejku, jak ja bym chcial, zeby moja partnerka zgadzala sie na wiecej niz 2 osoby w lozku na raz :P

Gość Płacisz
? Czy masz darmoche?

Gość Damski Krawiec
To raptem 2 - 3 klientów dziennie. Byłe prostytutki to wierne towarzyszki życia.Prostytutka to zawód, kurwa to charakter. Przekonał się o tym osobiście... Jezus z Nazaretu. Tłum chciał ukamienować pewną młodą kobiete, bo świadczyła usługi seksualne żołnierzom okupanta (Rzymianom!). Krzyknął wtedy przytomnie: "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem" a potem "Pójdż za mną niewiasto". Była z nim po krzyż. A niedawno był tu topik pana Krzysia, który ma udane małżeństwo i dwoje dzieci. Żona ma świetną pracę, którą lubi, która przynosi jej satysfakcję i duże dochody. Od pięciu lat pracuje w Agencji Towarzyskiej. Od godziny 10 do 18 - tej. Później ma czas dla rodziny i męża, którego bardzo kocha. Jest nimfomanką i jeden mężczyzna nie jest w stanie zaspokić jej potrzeb seksualnych. Z prawie każdym klientem ma orgazm, ale dla niej "to tylko seks". Mężowi mówi co dzień, że tylko jego kocha. I na dodatek zarabia więcej niż on! I po co się łamać?

Gość jaśko pawlak
No właśnie chłopaki trójkąty, czworokąty, gangbangi może nawet bukkake :P wszystko przed tobą a ty się łamiesz :o

Gość wniebowzięci
:D

Gość Opwiadanko
Mosiek postanowił ożenić się z prostytką. Wzywa go Rabi i pyta, Mosiek tyle jest innych dziewcząt chętnych a ty żenisz sie z prostytutką?! Dlaczego? na to Mosiek , Rabi , tak jak ona rozkłada nogi to nie potrafi tego żadna inna!!!!

Gość 6666***
4 razy 365 dni to jest 1460.zatem nie miała urlopów świąt weekendów itd itp.zapracowana biedaczka.ALE DURNA PROWOKACJA.JAKA NAIWNA I ZJEBANA.spierdalaj dziewczątko zmienić podpaskę i podjaraj się swoimi nowymi włosami łonowymi.

Gość olalla
ooooooo gdyby robila to codziennie z 1 facetem dalo by to w ciagu 4 lat jakies 1460 partnerow, ale skoro ona miala ich az 5000 to gratuluje wytrzymalosci 2-3 razy dziennie i nie wazne swiatek, piatek czy sobota...ufff

Gość lutek narozniak
Czego sie dziwicie przeciez dziwki maja po 8-10 klientów dziennie a bywa, że i więcej :)

Gość doShepes_Ka
21:30 Shepes_Ka A ile kobiet sam zaciągłeś do łóżka? Nie uważasz, że czyjaś przeszłość to wyłącznie jego sprawa?! Nie powinna ci była wogóle mówić, ale skoro to zrobiła to wypadałoby docenić jej szczerość. Idź poszukaj sobie dziewicy bo pewnie masz kompleks i boisz się bycia porównywanym Tak, tak prostytutki się za dziewczynę nie chce, ale ktoś przeciez te bu***le utrzymuje, nie dokładają do interesu Każda mogłaby nią być, byle nie moja dziewczyna... no nie? Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowiła co ja do tego skłoniło i co mozesz zrobić, żeby do tego nie dopuścić w przyszłości, a nie ilu miała klientów the greater the love, the higher the expectations... czyjaś przeszłość jest bardzo ważna, bo świadczy o człowieku. dziwka nie jest dobrym człowiekiem. dziewczyna w ogóle nie powinna mieć zbyt bogatej przeszłości seksualnej. dziewczyna która np. w wieku 2 paru lat już miala kilku partnerów jest po prostu łatwa.

Gość doShepes_Ka
20 paru lat

przede wszystkim: z jakiego powodu zdecydowała się na taki zawód? Czy to, ze była z tobą tak szczera, jest teraz dla Ciebie powodem, zeby z nią zerwać? Ile jesteście razem? Co razem przeżyliście, jakie macie plany? Jak bardzo Wasze indywidualne życie jest uzależnione od drugiego partnera? Nadal ją kochasz, a ona Ciebie? Odpowiedz sobie najpierw na te pytania, a potem podejmij decyzję. Radziłabym także zasięgnąć pomocy psychologa (jeśli chodzi o Twój wstręt do niej) lub seksuologa (jeśli chodzi sam fakt seksu z innymi partnerami).

Gość yasmina19
Jestem tutaj pierwszy raz i poporstu nie moge uwierzyc wlasnym oczom!!!!!!!!!!!!!! co za ludzie tutaj pisza!! czlowiek ma powazny problem a wy jeszcze pogarszacie sprawe! zamiast mu doradzic to sie wysmiewacie i dobijacie! jak macie tak robic to wogole nie piszcie! Dzieciaki jedne! Do autora-------> musisz dac sobie troche czasu. To jest chyba normalne ze tak reagujesz... nie spodziewales sie takiego czegos... Prostytutka prostytutka ale tez czlowiek... skad wszyscy wiedza ze nadal chce nia byc... moze chce zmienic swoje zycie ... musisz gleboko sobie wszystko przemyslec..

Gość jane ahonen
Yasmina ale ty jesteś naiwna :o Ta dziewczyna przekroczyła pewne granice. Jeśli raz to zrobiła to nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobiła to ponownie. Nie będzie miała żadnych oporów. Małżeństwo to nie sielanka, zdarzaja się kryzysy, ciche dni, czasami brak kasy. Wystarczy taki mały kryzys i taka ex-prostytutka juz kombinuje a może by sobie dorobic w agencji. W końcu już to robiłam i co w tym złego. Popracuję przez chwilę, odłożę i zerwę z tym. Takie własnie jest myslenie tych dziewczyn dlatego powinieneś sie kolego dobrze zastanowic nad związkiem z taka osobą a osobiście radziłbym ci poszukać sobie normalnej dziewczyny :)

Gość yasmina19
Hmm... niestety nie zanmy szczegolow... czy ona tego zaluje czy mowila o tym ze chce z tym skonczyc... to jest napewno trudna sytuacja

Gość jane ahonen
Ja rozumiem, że ona z tym skończyła tylko, że takie jak ona często do tego wracają. Niestety :o

Gość __________+
Zakochać się w prostytuce to błąd życiowy. Moja rada - odkochać się, co prawda będzie boleć, ale ta dziewczyna już jest skończona, straciła całe swoje człowieczeństwo, należy ją po prostu skreślić.