Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany i przybity

Moja dziewczyna miała ponad 5000 partnerów

Polecane posty

tak, jak kobieta jest prostytutką, to należy ją od razu skreślić, ale jak mężczyzna to dziwkarz, to jest wtedy \"doświadczony\", tak? Dlaczego w sprawach seksu mężczyznom na więcej się pozwala?

Gość jane ahonen
No to dlaczego dziewczyny nie skreslacie dziwkarzy tylko uznajecie ich za doświadczonych :) My dziwki skreslamy jako zony i matki. Poza tym jest jednak chyba róznica między prostytutka a klientem choćby taka, że żaden klient w ciągu czterech lat nie wyrucha 5000 dziwek :D

skąd wiesz? :) tak poza tym, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Ja dziwkarzy nie uznaję za doświadczonych, tylko za niewyżytych.

Gość jane ahonen
Na 100% nie wiem ale wydaje mi się to mało prawdopodobne żeby facet w cztery lata uprawiał seks z 5000 kobiet :P Kobieta co innego. Nawet gdyby miała 10000 klientów tez bym się nie zdziwił. U kobiety to mozliwe :D Ja nie wrzucam wszystkich do jednego worka tylko po prostu uważam, że szansa, że dziwka się zresocjalizuje jest niewielka dlatego nie warto w ogole z nimi się zadawać a juz na pewno zakochiwac się w nich.

Gość nie widze w tym nic
niemozliwego, zeby dziwka byla wierna zona i dobra matka, przeciez to chyba tylko zalezy od sily charakteru czy kobieta umie zerwac ze swoja przeszloscia i zaczac nowe zycie, ale dla osob o slabej psychice i mialkiej osobowosci, ktore sadza ludzi wg siebie to jest to po prostu niezrozumiale, ja testuje mezczyzn pod tym katem:) jak sa slabi to spadowa:)

Gość jane ahonen
Jeżeli ma taki silny charakter, taka wspaniała osobowośc i tak ceni zycie rodzinne to co ja skłoniło do zostania dziwką i jakim cudem te 5000 kolesi znalazło się w jej łózku :) Dziwka to dziwka prędzej czy później do tego wróci. Sa wyjątki ale tylko potwierdzaja regułę :o

Gość prawiczek-19
ja sobie nie wyobrażam dziewczyny innej niż dziewicy. a od dziwek z daleka

Gość łomatko1
Nie łam się cipka nie mydło nie wymydli sie :)

Gość prezenterka
Normalnie partnerzy nie maja prawa do swojej przeszlosci. Czyli nie powinni sie nia interesowac bo to nie ich sprawa, powinni myslec o przyszlosci aktualnego zwiazku. "Normalnie" oznacza w tym wypadku przecietnie, tzn. ludzie maja zwiazki, partnerow i jakas tam historie seksualna. Ale w przypadkach skrajnych taka historia MOŻE (to znaczy NIE MUSI) miec wplyw na przyszle zycie, Na przyklad zwiazek z facetem ktory ma kryminalny albo alkoholowy zyciorys lub np. nigdy nie pracowal wymaga duzej ostroznosci nawet jesli ta przeszlosc jest juz zamknieta. Tak samo jest z byla prostytutka. Prawdziwa milosc to rowniez zdolnosc do podjecia zycia na nowo. Dlatego nie mozna z gory wykluczac nikogo na podstawie przeszlosci. Trzeba natomiast bardzo dokladnie obserwowac zachowanie partnera i jezeli zwiazek ma byc na stale to okres probny musi byc dlugi.

Gość blokerss
No to przelciało ją w tym czasie całe niewielkie miasteczko albo blokowisko :)

Gość młot na ścierki
Niezła ścierka :o

Gość na pocieszenie żart
- Czy wiesz, że twoja żona puszcza się z całym miastem? - A tam! Co to za miasto, 15 tysiecy.

nie dziwię się, że ona Cię teraz obrzydza.. nie musisz akceptować jej przeszłości - dała Ci wybór i powinieneś to docenić. Zastanów się nad wszystkim sam, a nie słuchaj tych oszołomów z kafe:P

Gość młot na ścierki
Co ma docenić tych 5 tysięcy kolesi ;)

Gość młot na ścierki
Jak juz sie przyznała, że była dziwką to co miała powiedzieć, że miaa tylko 3 partnerów przed nim :D Dziwie sie tylko, że facet się nie zorientował. Przecież ona musi byc strasznie rozjechana. w końcu jej cipke odwiedziło ponad 5 tysięcy kutasków :P

Gość gieniek
Rzuć szmatę. Niech wraca do burdelu :o

Gość zxcz
NightExpress życzę ci żeby twój facet okazał sie męska prostytutką albo twój syn :)......wtedy będziemy mogli pogadać o akceptacji i tolerancji :D

Gość blondynki sa piekne
i tu dotknelismy jednego z cudow tego swiata. Pipka w przeciwienstwie do wszyskiego na swiecie im wiecej uzywana to sie w ogole nie zuzywa.

Gość blondynki sa piekne
do autora topiku. Zmykaj chlopie jak najszybciej dopoki jeszcze czyms cie nie zarazila. Jesli masz mentalnosc alfonsa to mozesz rozkrecic interes jedna koorwe na poczatek juz masz.