Gość mordycja Napisano Luty 24, 2007 Zaczynam ten temat ponieważ spotkała mnie ogromna przykrość. Otóż odwiedziłam salon fryzjersko - kosmetyczy (od dawna jestem ich klientką - korzystam tam z solarium) w celu zrobienia sobie paznokci akrylowych czy też żelowych. pani poleciła mi żele (bardzo przy tym krytykując metodę akrylową). spędziłam tam około 2 godzin a efekt było opłakany. Paznokcie wyglądały koszmarne - krzyo przyklejone (w lewo, w prawo bez ładu i składu), nie równo przycięte, niechlujnie opiłowane. KOSZMAR poprostu!! Gdy przedstawiłam swoje zarzuty kobieta ogromnie sie oburzyła, krzycząc że nie dbała o estetyke ale o to by paznokcie długo i dobrze mi się trzymały - nie skomentuje jej wypowiedzi bo musiałabym ją obrazić. A z solarium już od dawna tam nie korzystam - jest drogo i chyba lampy są stare ponieważ nie widać efektu nawet po wielokrotnym opalaniu. mowa tu o salonie w łodzi na rogu ul. Piłsudskiego i Kilińskiego salon nazywa się ( o ironio) "Uroda" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach