Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

preety

Nadmierne pocenie - problem rozwiazany!

Polecane posty

Gość fetyszysta
ale przeciez plamy pod pachami wyglądają bardzo sexownie, ja np bardzo lubie patrzec na spocone kobitki, nie wiem czemu się przed tym tak bronicie, pocenie się to cos naturalnego, a zlizywanie potu z ciala kobiety to sam rarytas

Gość kilkawiesci
Ja polecam wkladki przeciwpotne Sweax. Hit z Australii. Za śmiesznie niskie pieniądze dostajesz perfkcyjne wkładki antypotowe. Za 11,99zł masz 12szt. wkladek. Klej w Sweax jest super, mocno trzyma i latwo się po całym dniu odkleja. Na stronie www.sweax.pl jest wiecej informacji.

Gość kinga_9
Ja używam Etiaxil - działa tak jak Antidral. Faktycznie mi też pomógł. Trzeba używać na noc koniecznie, ponieważ gruczoły potowe działają mniej w nocy i na suchą skórę. Poczekać aż wyschnie. Zero potu przez długi czas. Ja używam średnio raz na dwa, trzy tygodnie.

Gość gość
Hej wszystkim :) Ja pozbyłam się pocenia wypozyczajac urzadzenie do jonoforezy :D polecam , pan mi wszystko ladnie wytlumaczyl i zadzialalo :D mialam nadpotliwosc rak, a teraz w taka pogode sa suche :D jakby ktos byl zainteresowany to podaje link do ogloszenia ;) https://www.olx.pl/oferta/wypozycze-elektro-antyperspirant-aparat-do-jonoforezy-na-nadpotliwosc-CID619-IDw6I3.html