Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

jasne :) uu to ostro sie wzielas jak basen wchodzi w gre :):) ja dzisiaj wieczorem juz brzuszki zaczne :) buzka do uslyszenia

ja jestem tak bojowo nastawiona juz nie moge sie doczekac:)juz sie widze w myslach jako \"super laske\"

ja wlasnie zajadam sie ulubiona paczka chipsow i popijam pepsi dietetyczna;/ ale musze jakos pozegnac to jedzenie wiec dzisiaj to zakoncze zeby mnie nie kkorcilo ;] bo od jutra zazynam nowy rozdzial :)

1,2,3,4 jutro startujemy :) kostka czekolady jak twoj basenik ???

ojj moj basenik mnie wymeczyl..szok.. ze jak wrocilam bylam gloodna i zjadlam kromke chleba;/ buuuu nie wytrzymalam no ale od jutra nasze dietki... :) kurcze trzeba zmobilizowac sie bo normalnie w lutrze nie moge patrzec na siebie!! :)

aneten a Twoje ulubione chipsy to jakie?? bo moje biesiadne solone.. ojaaa pychaa!! i cola light!! mniam mniam :D oddam dusze za slodkosci..

hehe ja to sensacion chilli mniam cala wielka paczke wsunelam;/ i uwielbiam coca cole light ale akurat nie bylo w sklepie ... mmm nie wiem jak wyrobie ale musze musze muesze!! chce sexy wygladac i czyc sie pieknie. ja dzisiaj staje przez lustrem i zobacze na to \"brzydkie cialo\" zeby sie zmobilizowac

ja wsuwam teraz platki z mlekiem ;/ co jest nie dozwolone bo jest juz grubo po 18;/;/ znaczy sie u mnie 20;18 a u was godzine poxniej , ale pozwolilam sobie przed jutrewm na ta ostatnio przyjemnosc

dzisiaj juz sobie zrobie cwiczonko jakies male :) wstep do jutrzejszego pierwszego dnia.. ciekawe jak to bedzie. nawet nie umiem sobie wyobrazic jaka bede wygladala w nowym pieknym cielee bez fajd, ogromnych cycuszkow i sterczacego brzycha:)

ooo ja w zeszlym tygodniu wrocilam z Londynu:) bylam z chlopakiem u kolezanki w odwiedzinach :):) ladne miasto ale latwo sie zgubic w.. metrze:):):) zgapilam po Tobie.. wcinam musli z mlekiem i kakalkiem..ech.... ciezkie jest zycie grubasa:D

hehe no mozna sie zgubic :D ale ja juz mam je tak odcykane ze juz nie mam problemu a na poczatku nie umialam nawet wyjechac ze swojej stacji hehe :classic_cool:

Ania ile masz lat ?? widze ze bardzo podobne jedzonko lubimy ( oczywiscie to nie zdrowe) :) :D zaraz cwiczonka czas zacząć :)

zreszta jak wszedzie..mozna sie zgubic:) kurcze wypadaloby sie zwazyc jutro,ale az sie boje:( no ale co..stane na wage i dam znac..no i pomierze sie tez:) najwyzej dzien bedzie skopany:)

21 w paździrniku czyli rocznik 1986 :) i pochodze z Gdańska :) no ja rano tez stane na wadze a poźniej dopiero w niedzielke rano ;d

no to prawie rowniesniczki jestesmy:):) ja pochodze ze szczecina :):) i mam nadzieje,ze po tym tygodniu dietki na wadze bedzie u mnie tak chociaz z 4 kilo mnie... echh chyba sie ludze:)

napewno sie uda :):) ja tez bym chciala kilka kilo :) wiara czyni cuda no i oczywiscie upor :) bedziemy sie wspierac... w pracy musze tez powiedziec o dietce zeby mnie kumpele pilnowaly hehehe :) a dzisiaj slyszalam nowine ze jak pijemy wode to nie powinno sie pic z plastikowych butelek bo nie pomaga to w diecie :) beka no i trzeba albo przegotowana albo ze szklanej butelki hehe

kurcze ja to wogole nie moge sie zmusic do picia wody jak jestem na diecie,bo wtedy to nie chce mi sie wogole pic, tylko jesc!! szok!! ja zawsze herbat duzo pije wiec chyba nimi wode zastapie :) mam nadzieje,ze mozna :) i najlepiej niegazowana,a mi tylko jak juz to gazowana przez gardlo przechodzi..tak zle i tak niedobrze :) a..ciekawe czy cole light moznaby pic..bo mnie ona strasznie zapycha..wiem dziwne,ale po niech glod mi mija...hmm chyba kupie sobie jej zgrzewke:) ma duzu tych emulgatorow,ale co tam... chyba nie umre:) obym schudla :)

hehe ja ostatnio wode kupilam to do tej pory stoi jakas niedobra;/ chyba odrozniam jej smaki bo jak w pracy pilam innej firmy to nawet ok byla, ja tez za specjalnie za woda nie przepadam ale pije ja :):) pamietaj nic gazowanego !! tylko niegazowana woda :)

jasne to tylko 2 tygodnie :) nie moze nas jedzenie i picie zdominowac :d ale zobacz jak bedzie fajnie wcisnac sie w sexy ciuszki i nie bedzie brzuch sterczal i w moim przypadku ramiona i cycki nie beda tak sie odznaczyaly

ojj tak..za 2 tygodnie... a potem kolejne dwa:D w moim przypadku walki na brzuchu i udziska 😡 tego sie musze pozbyc... mam fajne ciuszki a kurde nie mieszcze sie w nie;/ zalamka!! Ty w sumie i tak nie wygladasz jeszcze tak zle bo 73 kilo przy 174 to ujdzie... ale u mnie szok.... Dlatego mobilizacja pelna. zapominamy o slodkim, gazowanym , chlebku, buleczkach, platkach😭 i od jutra jajeczka, kurczaczek i kawka;/ fuuujjj..ale czego sie nbie robi dla super wygladau.. oby sie udalo :) a jak narazie jestesmy tylko dwie:D ciekawe czy dojdzie ktos... :)

jeszcze jest z nami Gosia :) no moze nie az tak tragicznie wygladam... ale cycuszki, brzuch i faldy na nim bleee a ramiona rozbudowane przez tenis ehhh idzie wiosna chce wygladac powalajaco, przyciagajaco i kwitnoca po ciezkim okresie jaki mnie spotkal :(

aa wlasnie wlasnie wiec moze jutro Gosia dojdzie do nas:) teraz ,od jutra zaczynamy nowe zycie, nowy okres i zapominamy o tym co bylo... teraz bedzie juz tylko lepiej!! A tesnis to super sprawa-duzo kcal traci sie i ladnie cialko ksztaltuje:)