Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

hej laski :) u mnie oki... ale ja jednak nie dalam rady i zrezygnowalam z mojej diety kopenhaskiej, bo bez mleka nie wyzyje:) wiec na diecie jestem nadal wciaz... przerzucilam sie raczej na jogurty, owoce i warzywa :) ale oczywiscie zostaje tu i bede pisala i czytala:) wiec z dieta dobrze,ale z nastrojem gorzej... zaraz ide na spacer, mimo,ze zimno to nie moge w chacie siedziec! okres spoznia mi sie, co mnie tez doluje :( ale mam nadzieje,ze przybedzie... bo to bylby zly znak;/ no ale nie ma co zapeszac :) buziaki i lece na dworek...slonko wychodzi wiec moze zdarze przed zachodem

czekoladko nie martw sie okres spoznia si epewnie dla tego ze drastycznie zmienilas diete.. tak czesto bywa.. ja tez tak mialam... no to widzisz teraz we dwie jestesmy na dietce.. podobnej.. A pogoda fakt jest strasznie depresyjna.. zapal sobie swieczuszke wlacz ulubiona muzyczke , zrob sobie relaksujaca kąpiel z jakimis olejkami albo idz do kosmetyczki.. badz na zakupy to od razu Ci humor poprwi albo obejzyj sobie dobry film- komedie najlepiej zrob sobie duza miseczke dobrej salatki i przygotuj sobie wode i rozkoszuj sie tym z mysla ze dbasz o siebie i robisz sie coraz piekniejsza :)

Gość Meredith3913
Jeeju, wczoraj troche zawalilam, ale ciezki dzien mialam :/ A dzisiaj: Musli z mlekiem Kawa z mlekiem i cukrem 2 male bulki z ziarnami i zaraz sobie jakis obiad przyrzadze, bo dopiero przed chwila wrocilam. I pocwiczyc trzeba bedzie, zmeczona jestem strasznie, no ale mus to mus :P Powodzenia :D

Gość ines.ka
OK biore sie za diete! tylko nie wiem jaka:( po tabletkach antykocepcyjnych spuchlam:( teraz rzucilam tabletki,i ... spuchlam jeszcze bardziej:( czy ktos moze wie,czy moge przejsc na diete typu: picie wody 8l. dziennie, jesli woda w organizmie mi sie zatrzymala?? ps. tez jestem z zagranicy..i nie ma kto mnie wspierac:( licze na wasze wsparcie duchowe:) pozdrawiam

czesc wszystkim widze ze mamy nowa kolezanke :) Witaj Ines.ka :)fajnie ue dolaczelas do nas :) napisz cos wiecej o sobie.postaramy ci sie pomuc:) o takiej diecie nie slyszalam zeby pic tylko wode wiec nie wiem. ja jestem na kopenhaskiej i nie narazie idze mi calkiem niezle:) sniad.kawa obiadek.grejfrut+pomidorek(powinien byc szpinak ale go nie znosze;() zaraz ide na kolacje zjem sobie plasterek szynki+jajo na twardo+salata

woiesz ines.ka wszystko nawet co zdrowe w nadmiernej ilosci jest szkodliwe.. nawet 8litrow wody dziennie.. matko kto tyle wypije..??

Gość kelly265
hejdzis 3 dzien kopenhaskiej.Cięzko ale jak przetrwam jutro tj.4 dzien to przezyje dalsze 9.juz 2 kilo mniej.

witm nowe osobki ;D u mnie dzien 3 prawie dobiega ku koncowi ;] jest nawet ok. ines.k chyba nikt tyle picia wody nie wytrzyma ja pije 2 z ciezkimi bolami bo juz mam jej dosc. w pracy znowu zapierdziel ale przynajmniej głod mnie nie dopada :) Ania nie przejmuj sie dietą przejdz na jakoś gdzie liczysz tylko kalorie a bedzie ok i duzo ćwicz. Gosiolinka tak trzymaj :) mam nadzieje ze nie podjadasz bo ja nie ! 😘 do uslyszonka

Eliss i Meredith jak u Was??? ja już chudnę nawet siorka mi powiedziala ze schudlam ;D moze nowe osobki napisza cos o sobie bedzie nam sie lepiej pisalo :)

ja juz po kolacji mastroj mam bardzo dobry :) tylko wczoraj nie cwiczylam:(:(:(:( male lenistwo:( ale dzisiaj zamierzam tylko nie moge sie jakos zebrac Aneta nie wiem jak mi sie udalo ale nic a nic nie podjadlam :)nawet glodna nie jestem

no ja dzis troche pofolgowalam a to nie dobrze.. zjadlam 2 krowki i 2 ciasteczka.. :( ale juz troche schudlam czuc to poprsotu ze nie jestem taka nabita tylko powoli wszystko spada jutro ostro dietkuje zeby spalic to moje dzisiejsze grzeszenie ;)

Gosia to jestem z Ciebie super dumna :) oby tak dalej jutro juz mamy 4 dzien :classic_cool: Eliss z twoja wagą tez jeden dzien moglabym sobie pofolgować, no ale tak jutro czas dietkowac dalej :) ide spać do jutra wieczorkiem. trzymajcie sie kochane i pilnujcie diety 😘

Gość kelly265
staje na wage co chwila żeby miec motywacje i czegos nie zjesć.mam depresje i tylko jedzenie daje mi względną przyjemność.ale przez 3 dni kopenhaskiej 2 kilo mniej.nie moge doczekać sie jutra kiedy stanę na wagę.a wiosna coraz blizej wiec musimy wygladac pieknie.170cm.dziś 73.a było 75.nigdy w życiu tak duzo nie ważyłam.2 lata temu byłam na kopenhaskiej i schudłam 10kg.niesety przytyłam duzo.wiec znów ją stosuję.jest cięzko i jem mniej niz w tej diecie.Rzygam na jajka i szpinak.a jutro dzien 4 wiec pewnie tylko serek i jogrut zjem.ale jak 4 dzien przetrwam to bede trwała w postanowieniu.10 marca koncze i mam nadzieje ze schudne chociaż do 68.

chcialabym wazyc tyle co ty:) mysle ze nie masz z czego sie odchudzac wygladasz pewnie superowo:) ale mam nadzieje ze mi tez sie uda:)

oj, chyba nie wyglądam superowo :( nie mam wcale mięsni brzucha, jestem zbyt leniwa, niestety, na ćwiczenia i mój brzuchol wyglada okropnie! :( jestem niska i wyglądam jak nabita, ehh

pewnie ze ci sie uda:):) to tylko 8 kg. ja mam do zgubienia duzo wiecej:o:o:o:o(i sie nie poddaje:) trzymam kciuki za ciebie

staram sie nie myslec o jedzeniu ale w sumie nie jestem glodna:o a pozatym Aneta tak mnie dopinguje ze tym razem napewno mi sie uda:):) juz nie moge sie doczekac jak bede super laska:P

nie poddawaj sie :) jak bedziesz chciala cos zjesc to zamknij oczka i pomysl jak bedziesz wygladac superowo:) jak schudniesz:) mi pomaga:)a pozatym mozesz wejsc na ten topik i pogadac z nami:)

dobra kobitki musze leciec:) jeszcze obowiazkowy spacerek z pieskiem i do luzia spiochac:) wpadne jutro po poludniu dobranoc wszystkim:):):) milej nocy zycze🖐️

dokladnie mała incognito... dasz rade :) u mnie to samo wieczory to masakra.. szczegolnie jak ogladamy filmy.. albo siedze z moim dziubkiem..masakra my tak lubimy razem cos jesc.. to jest jakies uzaleznienie.. dzis zrobilam krewetki to zjadlam taka mala porce a mojemu facetowi duzop nawalilam niech je bo szczuplutki jest..

Gość livcia
witam wszystkich poznym wieczorkiem, szukalam wlasnie jakiegos milego wsparcia aby sie zmobilizowac do diety i mysle ze trafilam wlasciwie. Moge sie przylaczyc??

i jak jak zawsze nocna marka:) dobrze,ze przynajmniej po lodowkach nie buszuje .. choc nie powiem, glodek jest... eliss1 ja chyba wlasnie mialam stan przeddepresyjny... Ale bylam na spacerku i mi pomoglo... juz jest lepiej.. goraca herbatka..wanny niestety nie mam:( ale pewnie to byloby super zakonczenie dnia :) a zakupki jutro z kolezanka, wiec mam nadzieje,ze wtedy juz humor w 200% poprawiony bedzie :) hej ines.ka :) a jakie tabletki lykalas?? witaj u nas :):) skad dokladniej jestes jesli moge spytac ?:) gosiolinka a jakiego masz pieska?? Meredith3913 najwazniejsze aby nie zalamac sie i dalej dietke ciagnac!! wiec glowa do gory i bedzie dobrze!! :) Aneten1 cwicze cwicze Kochana... dzis brzuszki, spacer, 1,5 h na rowerku... oby dzien w dzien bylo tyle checi i sily:D A czym sie zajmujesz w tej swojej pracy?? W barze, restauracji?? Jesli tak,to tez sie zabiegasz, nacwiczysz :) kelly265 10 kilo na kopenhaskiej to ladnie... Wiec teraz tez uda Ci sie!! :) mała incognito 🖐️ dawaj dawaj do nas :) dla mnie wieczor to tez najgorsza pora dnia.. wtedy czesto dostaje ataku glodu:( livcia witam witam Ciebie ja poznym wieczorem takze:):) wprawdzie zmykam do loza,ale jutro dziewczynki Cie przywitaja i oczywiscie zostawaj z nami :):) a ja juz zamykam kompa... zamykam oczy i spanko, bo uczelnia rano wzywa.. i jutro tam siedze do 17.. wiec zaraz obmysle paln jedzonka na jutro abym z glodu nie padla:D a dzis zjadlam 2 jablka, zupe mleczna i 300ml maslanki... wiec nie jest niby zle,ale czuje sie nadeta jak balon mimo ,ze glodna.. echh i badz tu na diecie :) Buziaczki lasencje i do juterka 🖐️😴 a pobudka o 7..ech... :)