Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

Gość _kk_
Cześć Ja się przyłącze od teraz (dziś juz rano wszamałam bułke z masłem i serem kminkowym i 2 ciastka francuskie wrrr ;(((() ale juz trudno, zamierzam dziś ostro sobie poćwiczyć i może potańczyć i już nie jeść dziś nic, moze jakiś owoc jak bede głodna. Generalnie moja dietka, bedzie polegać na liczeniu kcl max 1000 kcl i wyeliminiwaniu z diety chleba, słodyczy, masła, sera żółtego, ziemniaków, mam do zrzucenia juz pewnie jakies 13 kg , zeby wyglądać jak czlowiek ;) całuski

witam wszystkie dziewczyny.. i te stale bywalczynie inowe dziewczynki.. :) Ja dzis dalej ciagne diete a mama kupila takie fajne mieszanki cukierkow czekoladowych :(( ah h ta mama.. na sniadanko zjadlam 2 chlebki razowe z almette (hehe jestem od niego uzalezniona :) ) i mala kisc winogromn obiadek planuje groszek 3 male ziemniaczki młode a kolacja to nadal wielka niewiadoma :)

Ja wlasnie bede szamala lunch... czuje sie przezaje*** mam siłe mam moc do walki z waga i jedzeniem. mam jeszcze jedna motywacje w kwietniu jade do polski musze zrobić furrorę :):) :classic_cool: jaka jestem szczęśliwa :) oj nabiegam sie w pracy, pracuje w kantynie dla robotnikow pewnej firmy i nieraz są luzy ale nieraz daje mi sie ta praca we znaki. wczoraj nie ćwiczyłam bo nie mialam sił, ale dzisiaj z jeszcze jedna motywacja zaćwicze się hehe. Mam nadzieje ze wszystkie się trzymacie i wytrzymujecie :) 😘

halo halo zyjece :) ja jeszcze parę brzuszków i spadam spać jutro znowu do pracy ;/ a poza tym dobre informacje bilety do Polski juz zarezerwowane... 10 dni czystego szaleństwa oczywiście szaleństwo z nowym ciałkiem :)

no ja dalam ciala dzis.. zjadlam normalny obiad.. a to przez mojego faceta znów... ehh ale wiem ze jak przyjda cieple dni to motywacja bedzie duza ale oczywiscie dalej ciagne dietke.. wlasnie sobie robie zabieg cynamonowy na ciałko antycellulitisowy..i grzeje mnie :)

:) no calkiem calkiem fajni ebylo... podaje przepis na super extra zabieg i naprawde działa: mieszamy 2 łyzeczki kawy rozpuszczalnej, 2 łyzeczki sproszkowanego imbiru, 2 łyzeczki kakao i 2 łyzeczki cynamonu.Całośc zalewamy 2 łyzeczkami spirytusu i 2 łyzeczkami oliwy z oliwy. w przypadku zbytniej gestosci dodajemy wody. Wymieszaj preparat naloz go na miejsca dotkniete cellulitem .nakladajac okreznymi ruchami masujemy.robimy masaz 2 minutowy (max 2 minuty) i owijamy ciało przezroczysta folia około 2 warstwy.. zawijamy sie w kocyk i tak przez 15 minut sie relaksujemy ogladajac telewizje badz czytajac ksiazke badz siedzac na forum :). Po 15 minutach odwijamy folie i splukujemy miesznke letnia woda i wcieramy np oliwke dla dzieci.Uczucie ciepla , czesto wrecz goraca daje nam pewnosc ze specyfik działa.. Na poczatku powinnysmy poczuc mrowienie pozniej cieplo to znaczy ze zaczyna sie drenaz wewnatrzkomorkowy..w pierwszej i drugiej warstwie skory grudki tluszczu zaczynaja byc rozbijane..zaczynaja wnikac kofeina oraz mikroelementy oraz witaminy z pozostalych skladnikow Ten zabieg jest super pieknie pachnie i rzeczywiscie działa...a jak rozgrzewa.. :) efekt mozna zobaczyc juz po pierwszym uzyciu skora jest gladsza ..

moze jak pojadę do polski to sprobuje... hehe ;]wraz z nowym ciałem skóra gładsza by sie przydała :) a tak poza tym dzien 5ty dietki mija jest całkiem smpatycznie :) schudłam już, nawet stały klient ( miejsca gdzie pracuje)powiedzial mi ze schudłam hehe smial sie ze chyba za duzo pije i dlatego :) no ale humorek bardzo pozytywny jutro dzień 6ty :) wiec laseczki jak się chce to mozna zrzucić kilka kilo :classic_cool: 😘

uuu no nie ładnie wszystkie stronke zaniedbuja ? czyzbyście przestaly być na dietkach ? ja mam cieżki weekend dzisiaj leze caly dzien w łóżku bo ząb mnie boli ;/ ehh odezwe sie poźniej a jutro znowu kolejny dzien dietki ;)

czesc kobitki:) nie zaniedbuje tylko nie moge usiasc przy kompi :) maz nie pzwala twierdzi ze moge siedziec kiedy on jest w pracy:) teraz mam 5 minut bo wygnalam go z psem na spacer:) caly czas na dietce i calkiem mi niezle idzie dzisiaj sie wazylam niewiarygodne -5kg:):) Aneta nie gniewaj sie ze ostatnio tak rzadko zagladam :):) ale obiecuje sie poprawic ale musze powiedziec ze przez cale 7 dni diety nic nie podjadlam gorzej z cwiczeniami:(:( ale i tak sukces -5kg wciaz nie moge uwierzyc pozdrowienia dla wszystkich:):):)

Gosia jasne ze sie nie gniewam :) cieszę sie ze odchudzanko dobrze Ci idzie jestem z ciebie bardzo bardzo dumna i oby tak dalej :)

Jakoś tu pusto i cicho... ;/ no ale coż. odchudzanka dzien kolejny, idzie całkiem całkiem :)

czesc kobitki co z wami tak tu cichutko skonczyliscie juz swoje dietki czy co? u mnie szystko idzie jak najlepiej dzisiejsza waga 84,9 kg:D:D:D:D az nie moge uwiezyc dopiero tydzien na kopenhaskiej i 7,5 kg mniej:):):) ta dieta robi cuda:D:D a jakie wy laseczki macie postepy? pochwalcie sie:) kostka czekolady ,Eliss ,Meredith ,Ines.ka ,Kelly ,nala incognito............. co zwami odezwijcie sie:):):):)

no ja tydzien na diecie i - 2,5 kg ale o to chodzi jak tak dobrze pojdzie to w miesiac schudne tyle ile chce... :) ja tam wole tak pomalutku.. ale dziewczyny naprawde cudoweni -7,5kg wow :) kurcze moze i ja przejde na ta kopenkhaska.?? troche kusi.. ale wiem co sie dzialo po mnie ostatnio.. ale jak pomysle ze tylko tydzien bede musiala sie tak odchudzac zeby zrucic tyle ile chce to jest pokusa.. ale z drugiej strony trzeba te 2 tygodnie zeby niby tego jojo nie bylo..ktore i tak w moim przypadku przyjdzie..cholercia.. nie no to chyba sama sobie zrobie jakas hard core dietke ..

czesc kochane :) ja mam dzisiaj świetny dzień nic takiego sie nie zdarzyło bo dzien w pracy ale humorek jest :) a dzisiaj wieczorem skakaneczka idzie w ruch aby pupa byla good :):) Gosia i Eliss gratuluje nowych wag ;D oby tak dalej Eliss powolutku dojdziesz do celu ;] bedziemy super laski :D buziaki 😘 a jak wasze dzionki minęły ??

wkoncu wkoncu wkoncu jest piekna pogoda około 15 stopni:) bardzo fajnie cieplutko az sie chce jesc chudziutkie rzeczy.. :) a u was jak dziewczyny? nie dajmy temu topicowi umrzec smiercia naturalna :(

Eliss nie przejmuj sie pierogami przy tak pięknej pogodzie szybko zrzucisz zbędne pierogowe kalorie :) hehe u Mnie wszystko dobrze wkoncu jak wracalam z pracy widzialam jeszcze słoneczko i ładniusią pogode 🌼 kolejny dzień diety mija a ja czuję sie chudsza :) jestem zdeterminowana bo niebawem zrzucę z siebie te grube ubranka i trzeba będzie ładnie wyglądać :) także pełny luzz i ćwiczonka a będzie superowo :classic_cool: Eliss wystarczy, że ja Ty i Gosia będziemy a już będzie dobrze :) 😘

ehh jeszcze ta myśl że jadę w kwietniu do polski do domku :) będę super wyglądała - tak poprostu będzie i od razu humorek sie poprawia :classic_cool:

czesc kobiałki:):):) i oto mamy 10 dien naszej dietki i wszyscy zauwazyli ze schudlam:):) mialam kiepski dzien:( ale udalo mi sie nic nie podjesc:) na razie nie wchodze na wage bo postanowilam zwazyc sie dopiero w poniedzialek :) wiekszy szok-pozytywny mam nadzieje:):) a co tam u was kobitki ,jak tam wasze postepy? cos za rzadko zagladacie tutaj:(

no Gosia gratuluje :) oby tak dalej ;] a u mnie dobrze nie stawalam na wage dopiero w poniedzialek stane ale u Mnie tez dostrzegaja ze kilka kilo mi ubylo a poza tym nic ciekawego.. dzien jak codzien ;/

no ja zawalilam ale znow od poniedzialku zaczynam a co tu tak cicho???? nie chce wam sie pisac leniuchy czy tez dałyscie ciała?

chyba nikt nie ma czasu zeby tu zajrzeć ;) mi sie udalo troszke schudnac ;) dzisiaj bylam nawet na zakupach i juz to cialko w mniejsze ciuszki sie wbilo ale to jeszcze nie jest ten efekt co chcialam ;( za miesiac lece do polski musze cos wymyślec, bo chce sie jeszcze lepiej czuć od jutra znowu jakaś dietka. ehh cale zycie bede sie z waga borykala...

Ciekawe jak Gosia po dietce?? jestem strasznie ciekawa.. daj jak najszybciej znac.

no i znow poniedzialek.. ja znow na diecie moja mam przeszla na żelazna :) piękna pogoda na dworzu. a jak u was?

ja tez dietuje dzisiaj znowu :) musze pozbyc sie mojego brzucha bo znowu sterczy... no ale mam jeszcze 30 dni do wyjazdu wiec zgubie jeszcze kilka kilo. Eliss a co to ta dsieta zelazna??? 😘