Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zozol

basen dla niemowląt w Krk

Polecane posty

Hej Mamusie! Chcialabym zaczac chodzic z moim 13 miesięcznym synkime na basen. Czy ktoś moze mi doradzic ktory basen w Krakowie sie do tego nadaje? Czy byłyście zadowolone?

Gość bławatek2006
słyszałam, że gdzieś przy szpitalu rydygiera

ja w prawdzie jestem z lubelskiego ale moja kolezanka ma siostre ktora razem z mezem prowadzi taki basen dla niemowlat wlasnie w krakowie. podobno jest super. widzialam nawet zdjecia z takiego plywania maluchow. jest peno zabawek maty i naprawde dobrze przygotowani instruktorzy. basen to super sprawa podnosi rozwoj fizyczny maluszka. ja mialam sie wybrac na taki basen w naleczowie ale podobno w porownaniu z krakowem to strasznie sa tam kiepskie warunki. przeciagi i grupy 3 osobowe. wprawdzie taniej ale i instruktorzy nie najlepsi. w krakowie cena biletu ok 30 zl. w naleczowie 20 za 2 osoby no i dziecko lub karnet 10 wejsc 150 zl. do roku czasu z dzieckiem na jednym bileciku wchodza obydwoje rodzice.

wiesz co musze sie z nia skontaktowac i odezwe sie pozniej i powiem oki? bo ja nie mam pojecia gdzie to jest. warunki sa podobno super. a co do katarku i chorob dzieci-jesli jest podatne na wszelkie infekcje to wyjscie na basen bylobytrzeba raczej odlozyc bo to zawsze ryzyko ale jesli nie jest chorowite to czego by nie? podobno z dziecmi juz od miesiaca zycia mozna przychodzic. zreszta jest tyle arytkolow na ten temat.

Zapytajcie na ul.Szuwarowej to osiedle Interbudu z pływalnia i tam byly takie zajecia. Takie zajecia prowadzi tez basen w Niepołomicach to nowiutenka pływalnie otwarta niedawno-wcale nie jest tak daleko a warunki super. Mozna tez zapytac w Koronie-basen po generalnym remoncie -woda nie chlorowana a solankowana -co wpływa dodatkowo na uklad oddechowy.Cora chodzi na zajecia .Bylam ,widzialam ,bylam w szoku-bo pamietam jaki byl tam kiedys ...syf.

Paulka: Ja miałam takie samo zdanie i nie dokońca byłam przekonana. Jak byłam w ciąży to chciałam chodzić na basen i dzwoniłam do sanepidu aby mi powiedzieli który basen jest najczystszy to polecali wodny park. Zresztą zadzwoń sobie i zapytaj. Panie bardzo miłe chętnie Ci pomogą. Miałam gdzieś numer ale niesety nie moge znaleźć. Powinien byc w ksiązce telefonicznej.

Ja chodzilam z Alą do aquaparku i jestem bardzo zadowolona - od października nowe zajęcia się zaczynają i na pewno będę znow chodzić. Atmosfera bardzo mila, woda ciepla, instruktorzy bardzo mili, a dzieci zachwycone wodą i innymi dzieciakami:) Ja płaciłam za kurs -252zł za 12 wejść (w tej cenie 1,5h na basenie dla dwoch opiekunow i dziecka) - jeśli z jakiegoś powodu oposci się zajecia mozna spokojnie odrabiać w innym terminie lub po prostu wejsc sobie na 1,5 godziny w dwie osoby na basen. Co do czystości to pewnie nigdzie nie jest idealnie - moja Ala nie chorowala, nie miala zadnych egzem ani nic takiego.

Czesc. Podnosze temat. Czy ktos moze polecic jakis fajny basen dla dzieci w Krakowie lub okolicach? Jakie warunki? Jakie zajecia? Jakie ceny? Z gory dziekuje.

Gość Jacqueline86
Może lemon fitness basen w Krakowie ? Podobno mają udogodnienia dla mam z dziećmi ;p Wyszukałam w wyszukiwarce zajęć i klubów sportowych na https://www.fitplanner.pl/basen/krakow :)