Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooconuut

rozstepy.

Polecane posty

Gość cooconuut

w zwiazku z tym, ze topik nadal nie zostal odzyskany a czas goni lepiej jak tutaj bedzie topik o wstretnych paskach.... ivy? jestes po zabiegu??? jak sie czujesz, jak przebiegal zabieg? nie ma z toba kontaktu jestem ciekawa jak laser dziala ....

czemu oni w ogóle go usuneli??????????? komu przeszkadzał? no ja nie wiem, mzoe za dlugi był? :) za dużo piszemy. da sie go jakoś odzyskać

Gość cooconuut
slonce hakerzy sie wkradli i zrobili chaos na forum :| niestety nasz topik zniknal :/ mam nadzieje ze odezwie sie ivy i powie nam o efektach i o przebiegu zabiegu

on był taki długi..taki cudny;) tyle rzeczy mozna bylo sie z niego dowiedziec. a tu masz..... wieśki jakieś przyszły i se kasują co im sie podoba. teraz to chyba nie bedzie już to samo... hmmmmmm

Gość cooconuut
iny odezwij sie :( podnosic topik!!!!

Gość j a tez mam to poskudztwo-
hej jak mozna je zlikwidowac? zmniejszyc, cos poradzic? Hm? słyszłam ze krem dka krów do wymion jest the best w niemczech go mozna kupic

Gość cooconuut
podnosze

Oh nie gdzie nasz topik. Tam było tyle cennych informacji.... Może uda się go jeszcze uratować...

Gość cooconuut
ja sie modle by odzyskano nasz topik:( xenita ivy gdzie sie podziewacie ?:( topik trza podnosic non stop....

Gość koiko
Jaki zabieg ? Rozstepow nie da sie usunac, lepiej zapobiegac- jedzac kolagen, w galaretce np

Gość oloratek
mam te obrzydliwstwa jebaniutkie na buiscie i ramieniu i nic zr4obic nei moge smaruje dzrowe meijsca kermai i nawet to nei pomaga wychodza nwoe

Gość do gory

Gość cooconuut
hop

Gość cooconuut
hop

Gość cooconuut
:(

hej dziewuszki. wlasnie sobie przypomnialam ze byla w naszym starym topiku mowa o jakims badaniu na poziom...kryzostolu ( pewnie zle to napisalam ale moze wiece o co mi chodzi? :) :) :) mam zamiar sobie zrobic ale co mam powiedziec lekarzowi? ze chce skierowanie na co? musze wiedziec jak to sie nazywa..pomóżcie. o jakiej galaretce mowisz? dobra jest w smaku?:) jesli tak to bede jadła .napsiz cos wiecej pozdrowionka

Gość tygryseczek
kurcze jaka szkoda ze nie ma naszego topiku:((((jest mi przykro bardzo a tak poza tym to odzywajcie sie tygryski:)zawsze mozna stworzyc nowy topik i pewnie bedzie taki sam jak tamten:)

Gość samozycieech
ten topik co byl utracony...to ten na kilkadzisiat stron tak???? jest tu ich mnowstwo ale ten byl najcenniejszy:((( czemu go nie ma:(??

Gość migiiiii
dziewczyny co sie stalo z tm topikiem:((( przeciez to bylo cenne formum wiedzy:(((..po jego utraceniu az nie chce mi sie wchodzic tu:( moze utworzymy nowy nowy?