Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Media Markt dla idiotów

Tylko idioci pytają w sklepie o rade !

Polecane posty

Gość Media Markt dla idiotów

Pracuje w MM ale z firmy zewnętrznej. 90% ludzi nie wie nic o sprzęcie który kupuje, to lecicie do pracowników MM o porade, myślicie, że skoro pracują dla MM to mają w 4 literach co sprzedają ? I tu się mylicie, sprzedają sprzęt firmy która daje im prezenty i robi imprezy, tak jak u lekarzy. Polecają tylko jedną drukarke!!! BO dostali po takiej od HP, monitory Samsunga bo dostali po pendriveach i dysku twardym , MP3 creativa bo dostali po jednym odtwarzaczu. Ludzie wasza ignorancja i niewiedza was kosztuje i nabija łatwą kase firmom!!!!

Gość albo pusty albo nienormalny
To kogo mamy pytać o radę? Myślisz, że kupię laptopa i od razu będę wiedziała, o co w nim chodzi?

ale masz problem koles... nie robie zakupów w mm ale kiedys kumpela chciala dowiedziec sie czy macie w jednym ze sklepow pewna grę...niedosc, że pol dnia nikt nie raczył odebrać telefonu to jeszcze jak już jakims cudem ktos odebrał to był tak poinformowany ze szkoda gadac...najpierw moze spojrz na siebie jakie ty posiadasz informacje madralo a potem mozemy pogadac...a idioci to ludzie tacy jak ty...totalni ignoranci...

Gość burak z ciebie
to ty jakies dwa tygodnie temu zakładałeś podobny temat :P pamietam jak wszyscy sie z ciebie śmiali, że klienci uwielbiaja się nabijać ze sprzedawców i zadawac wam proste pytania, na które nie umiecie udzielic odpowiedzi. sprzedawcy są potrzebni w MM trylko do sprzątania, bo na sprzecie sie nie znają

Gość Sedzia Dreeddd
Wkurzyłeś je bo one o sprzęcie zazwyczaj nie mają zeilonego pojęcia i im najłatwiej kit wcisnąć :D Nigdy nie pyatm o rade bo wiem co kupuje i dobrze wiem, że część firm ma monopol na sprzedaż w MM, Mega Avansie, Saturnie..

Jak ktoś jest na tyle głupi, żeby kupować komputer w MM, to sam sobie jest winien. Tyle. Zwłaszcza, że ceny nie są jakieś rewelacyjne.

Gość burak z ciebie
wręcz przciwnie, to klienci nabijają sie ze sprzedawców. zadaja banalne pytania, a oni swoją niewiedzą tylko potwierdzają swoją głupotę. a tak poza tym to przerwa u pracowników trwa dłużej niż praca

Pracownicy stojacy na promocjach w mm, ci ktorzy faktycznie nie maja koszulek firmowych na sobie, rzeczywiscie maja za zadanie promowac jedna okreslona marke, bo do tego zostali wynajeci. Normalni pracownicy mm, w czerwonych koszulkach to osoby zwykle bardziej kompetentne, \"nieprzekupione\" przez okreslona marke, teoretycznie powinni miec spora wiedze na temat calego sprzetu ze swojego dzialu i byc w miare obiektywni. Oczywiscie roznie to bywa, ale taki jest ogolny wzorzec.

Gość burak z ciebie
a nawiasem mówiąc, gdyby chciano urzeczywistnic hasło reklamowe MM "nie dla idiotów", to trzeba by było zabronic wstępu pracownikom

Wszystkich pracownikow MM nie znam, wiec nie mam jak wypowiadac sie o wszystkich. Ale kilku znam i wiem ze ani nie sa idiotami, ani nie zostali przekupieni. A na dodatek maja calkiem niezla wiedze na temat sprzedawanych przez siebie produktow. Moze to dlatego, ze nie maja mieszkan umeblowanych darmowym sprzetem.. Natomiast jesli chodzi o klientow mm to rzeczywiscie wielu nie spelnia podstawowej zasady tego sklepu :P Zwlaszcza podczas promocji daja sie robic na cacy.. ech chciwosc dzwignia handlu

Gość krwawa*mery
hehehehhe...z konkurecji jestes??Dlatego takie glupoty wypisujesz?Bo nie widze innego wyjscia..

Gość pf
a ja uważam że autor ma racje i nie chodzi tu tylko o pracowników MM; raz wcisneli mi odkurzacz za prawie 500zł który po roku padł! liczyłam że jak ktos coś sprzedaje to się zna i mi dobrze doradzi a tu masz.. :o od tej chiwli powiedziałam sobie że nigdy nie zapytam sprzedawcy o rade! :D teraz zanim cokolwiek kupie poczytam to i owo własnie na stronach internetowych czy forach a potem jak ide do sklepu i o coś tam pytam to sprzedawca na mnie wielkie oczy bo on zwyczajnie nie wie o czym ja mówie! :D czasami śmiać mi się z nich chce :D

Muszę kiedyś iść do tego Media-Markt zobaczyć na żywo to co widzę i słyszę naokoło. Ceny wysokie, sprzedawcy idioci, warto coś takiego zobaczyć :)

pf dobrze, że padł po roku a nie po dwóch, masz go na gwarancji :)

Gość do autora
skoro jestes taki madry to co tu robisz? kazdy kto pracuje w jakiejkolwiek firme zna chwyty ktorymi zwabia ona klientow do sklepu ( mam kolege ktory pracowal u Dudy zastanow sie co jesz kupujac ich wedline itp... ) czy zakladajac ten topic miales nadzieje zablysnac? bo ja niewidze w nim sensu:(

Gość do autora
ludzie i tak pojda za reklama:( niestety takie czasy:(

Wczoraj mnie sprzedawca w Makro oświecił, że z dwóch TV LCD ten jest lepszy bo ma kineskop Panasonica :)