Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Gość Malgorzata Maria
Zapraszam wszystkich serdecznie na www.surgetro.com , www.dmnt.pl do czytania,pisania i szybkiej rejestracji.Zapraszam rowniez na nowo powstale forum www.diamentowy-pokoj.com i www.diamentowy-pokoj.pl Pozdrawiam i oddaje je w wasze rece

Dzien dobry :) Mroweczko > moze dziś zrobię zdjęcie to wyslę do Ciebie i . Ten stworek zwie się Guliwer ;) A ja juz od 7 na nogach , teraz dopijam kawe i spadam do sklepu. Wczesnym popołudniem mam zamiar pobuszowac po sklepach meblowych :D. Moze coś rzuci się w oczy . Buziołki dla Wszystkich , miłego dnia:classic_cool:.

miłego buszowania Landri :) ja juz wróciłam z ogórkami z targu, zaraz wypijam kawe i biore sie do konserwowania, tym razem ogórków ;) a dla was taka pyszna kawa z taka dobrze ubitą pianką, mniam mniam :D

witam :) Landrii jak buszowanie? Mróweczko ogórki już zrobione? dostałam kredyt :) moge zakładać firme :) zapraszam na szampana \\\"/

Sylvi> gratulacje :) ogórki zrobione, przejażdzka rowerowa zaliczona, kawa wypita, teraz czas na brzuszki i pieszczoty małego misia ;)

Mroweczko jakiego misia masz na myśli ? :P:P Sylvik > no gratulacje.czułam ze Ci sie uda , zreszta nie mogło byc inaczej :) No to jak kase masz to zabieraj się kobietko za robote bo tego szampana nie chce pic tylko wirtualnie ;) Troche polatałam po miescie i upatrzyłam sobie zestaw sofy z fotelami.Najlepszy był w GAWINIE , tam zreszta kupiliśmy nasze mebelki . teraz tylko musze czekac na odpowiedni moment i kupuje to cudo :) Klade się juz bo jestem wykonczona , troche za goraco było na taka wyprawe po miescie , no ale mam juz to za sobą i wiem co gdzie i jak;) Dobrej nocki 🖐️

małego Landrynko, tego ze zdjęc :P kawa dla wszystkich !!!!!! ze smietanką albo mleczkiem, dla Landri - inka ;) i gorzka czekolada, na dworzy ciepło ale parno, pochmurno, niewiem czy to bedzie padac czy co innego, mgła taka ze nic nie widac to przeskakuje na przód z dzierganiem :)

witam :) kawusia ze śmietanką \\_/D u mnie też parno ale słonecznie i bez mgły ;) ide chyba wkońcu umyć okna bo niedługo ludzi nie będę poznawała :P miłego dnia

Dzien dobry :) Ja dziś poprosze normalną kawe , taką fusiastą :O Niech się dzieje co chce , głowa mnie napierdala ze szok :/ za chwilkę inwentaryzacja, nie wiem jak to dziś przezyję :( U mnie niebo skąpane w słoncu, zapowiada się kolejny upalny dzien ....no chyba, ze cos spadnie...;)

u mnie tez było super, tylko ze złakomiłam sie na zimną cole z lodówy i teraz mam gule w gardle i nie moge łykac nic a nic , rozpacz,

No i dzien przezyłam :) Nie było tak tragicznie. Ze upał był to wiem tylko a opowiadan, ja siedze w klmie wiec duchota mi nie straszna :D. Mróweczko ja zawsze gdy sa takie upały pije TYLKO niegazowane i nigdy bezposrednio z lodówki . To najgorsze co moze byc i nie trudno o chorobe gardła :O. Płucz sobie gardełko szałwią i coś wez do ssania :P Sylvik juz działasz w swoim lokalu ? TakTak > Ciebie gdzie wcięło ? :O

dzis juz lepiej na dworze duchota straszna, rano mżało i nic, musze podlac w koncu sama kwiaty, tak tak pewnie sie zakopał w swoim ogródku, albo na bahamach sobie hasa na golasa ;) :P Sylvi rób zdjecia i wysyłaj odremontowany lokal, moze kiedys cie odwiedzimy ;) zaraz zawijam rekawy i sprzatanko, zapowiedzialy sie goscie,

witam :) kawa nie pomaga, łeb boli strasznie, chyba będzie zmiana pogody :( Mróweczko fotek nie posyłam bo nadal wygląda tam jak po wojnie, choć założyli już nową instalację i w jednym pomieszczeniu mam nowy sufit z regipsów :) nie wiem co Pan tam wczoraj zrobił bo nawet siedzieć mi się tam narazie nie chce :( niestety z miesiąc to napewno potrwa a może i dłużej bo roboty jeszcze full i troche. jak skończą napewno fotki będą i zaproszenie na otwarcie też :) Landrii jak Twoja główka dziś? Taktaku faktycznie gdzie się podziewasz? chyba na urlopie co? leżysz na plaży i masz wszystko w nosie :) a gdzie te fotki blondi? ;) Szczuplak też coś cisza u Ciebie :) dużo pracy? miłego dnia, oby tylko nie lało

dzien dobry :) dziś juz głowa nie boli, bol minął .u mnie wczora tez popadało, zrobiło się tak fajnie , przyjemnie i jest czym oddychac. teraz kawa i trza udawac ze się pracuje :P sylvik trzymam Cie za słowo ;)

Gość moze bym i kliknęła
ale chyba trzeba się logowac, a mnie sie po prostu nie chce :O Landri :)

Landrii masz jak w banku :) witaj Alaska 6517 :) Tobie również życzę miłego weekendu ;)

kurcze prawdziwa kura domowa ze mnie sie zaczyna robi, placuszek sie piecze, rosołek sie gotuje, ja dziergam sweterek :D i nawet mi sie to podoba ale niestety musze wziasc sie do poszukiwania intensywnego pracy, bo jedna wypłata to za mało, kurcze, no, niechce mi sie :(

Czesc Babki 🖐️ ! Weekend minał mi na wypoczynku. Leczyłam się po imprezce :P Jak zawsze była huczna i było bardzo wesoło. Teraz udaję, ze pracuje i przy okazji podczytuje e-booka Dlaczego mężczyźni kochają zołzy ? ;) Mroweczko czasami fajnie jest tak pobyc kurą domowa , ale wiadomo wszystko z umiarem ;) Miłego dnia🌻

również pozdrawiam i nadal robie sobie małą przerwę na neta :)

Czesc Wam 🖐️ Widze , ze prawie wszystkie robicie sobie odpoczynek od neta ;) Wiec do tego grona dołączam i ja. Mam 3 dni wolnego , dzieci nie ma w domu, wiec mam troche szalony pomysł z mezem :P Czy dojdzie do jego realizacji okaze się za moment:) W kazdym bądź razie tak czy siak, znikam . Zycze miłego odpoczynku :) Buźki👄

Hej, wróciłam z urlopu ale jeszcze nie koniec atrakcji. Czeka mnie w sobote Potsdam i zamek Sanssouci i Berlin a potem splyw kajakowy. I mam dla was super wiadomość MAM ZDJECIA !!! Musze tylko zgrać i wysyłam wiecej opowiem w mailu. Spadam do Szczecina Buziaki 👄

TakTaczko fajnie, ze wrociłas :D Wysyłaj zdjecia i skrobnij kilka słow co na zdjeciach widac ( oprócz Ciebie oczywiscie ;) ) Ja tylko na chwilke , dostałam sliczną kartke z pozdrowieniami od Julii z Sardyni . Prosiła mnie, abym za moim posdrednictwiem przesłała Wam pozdrowienia , co niniejszym czynię ;) 🖐️. Chciałabym kiedys zobaczyc tów widoczek z pocztówki na własne oczy. Sylvik 🖐️ dzieki. Bling Ty juz w stolicy ? ;)