Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Ło matko, nie ma to jak Taktak wpada na topik :) zawsze jakaś atrakcja :P Takatku fajnie że już jesteś, czekam na fotki :) ciekawe jak teraz wyglądasz??????? Landrii dzięki za pozdrowienia od Julli :) a gdzie Mrówka? Mrówuś zastaw te gary :P :)

żadne gary Sylvi :P po burzy byłam odcięta od świata , właśnie dopiero włączyli mi neta, sama niewiem za co płace sweterek jest juz na wykończeniu, niedługo sie pochwale, wycieczki rowerowe i inne takie sprawy pochłaniają mnie co nieco, :D widze ze dziewczyny szaleją na wakacjach że ho ho, czekamy na zdjecia :)

Landri a gdziez, ja juz od soboty w G siedze, w stolicy zaliczylam tylko tesco wieczorowa pora bo rano w niedziele jechalismy zaraz do Pulaw. Urlop zaliczam do malo fajnego, wszystkie spotkania odwolane,nie z mojej winy. Trudno.

Landri a gdziez, ja juz od soboty w G siedze, w stolicy zaliczylam tylko tesco wieczorowa pora bo rano w niedziele jechalismy zaraz do Pulaw. Urlop zaliczam do malo fajnego, wszystkie spotkania odwolane,nie z mojej winy. Trudno.

Poszły foty -dwa maile do Landri i Sylvika. Landrii prosze wyślij reszcie bo ja jak zwykle nie moge wyszukać adresów w moich ponad 3 tys kontaktów :( Uwaga: maile bardzo duże, mam nadzieje że dacie mi na trochę spokój :P Uciekam. Buziaki, jutro bede :) ale krótko wiec może z komś się \"spotkam\"

witam :) Taktak miła niespodzianka, dużo fotek, piękne widoki :) psiaki cudne :) mały już tak urósł :) co do Twoich włosów to tak ;) fajnie wyglądasz, zmiana ogromna na kolorze i długości. wyglądasz zupełnie inaczej ;) Landrii ma racje, teraz wyglądasz na łagodną i miłą osóbkę, a wtedy jak wamp hahaa ale chyba tamten image bardziej mi do Ciebie pasował :P a gdzie byłaś na wczasach? napewno nie w Świnoujściu ;) miłego dnia, jade na zakupy kafelkowe :) do wieczorka papa

no tak , tylko Landri gdzieś wcieło i emaile dalej nie poszły :( a tak ogólnie to zaganiany człek że ho ho, po raz pierwszy chciałabym zeby moje dzieciaki poszły juz do szkoły, to wtedy chyba odsapne, boze ile ja mam roboty na dworzu tak parno ze oddychac trudno, bedzie lało jak nic

Hej Hej :) Jestem :) Dzis w pracy jestem, ale miałam małe przemeblowanie , wiec nijak nie mogłam dostac sie do kompika;) Zdjec Pati jeszcze nie widziałam , ale jak tylko wroce do domu to oglądam i oczywiscie przesyłam dalej :) U mnie dziś jest chłodno , ale po wczorajszym upale ( 39 w cieniu) nalezał się taki dzien . Teraz musze posprzatac no i troche chyba trza popracowac :P Buziołki 👄 dla Wsjech :)

Mrówcia, Szczuplak. Blingus. Julia > przesłałam do WAs zdjecia TakTaczka ;) Pati > wiesz co.....w tych krotkich włosach to nie Ty :O Zupełnie poznac Cie nie mogę . W blond włosach a i owszem wygladasz delikatmie ,ładnie, jednak potwierdzam słowa Sylvika, ze w czarnym Ci zdecydowanie lepiej :) . Dzieki za zdjecia. Fajne masz psiaki, corkę no i faceta :P ;) Jutro z ranca wyruszam do tesciow. W niedzielę wyprawiam u nich w ogrodzie 18-ste urodziny syna . Takie Garden Party dla rodziny. Musze jutro coś przygotowac , chociaz za wiele robic nie bede bo ciasta wszelkiego rodzaju bede miec upieczone, a mięsem na grill i innymi smakowitosciami ma zajac sie moj M ;) ( tak mi obiecał ) . Mnie pozostaje dekoracja ogrodu i nadzór imprezy :P . Wracam ....hm....no jeszcze nie wiem kiedy :P Odezwę się po powrocie. Pozdrowka i zycze Wam milego, słonecznego weekendu :) Adie🖐️

Landrii wszystkiego najlepszego dla syna z okazji 18-tych urodzin 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Babeczki ale to jeszcze nie koniec przemiany bo kiolor nie ejst taki jak trzeba, jutro jadę na pasemka i jeszcze trochę skrócić. Powiem fryzjerce żeby zaraz na fotelu mnie pstrykneła to bedziecie miały pelen obraz. Ale tak na serio to ja tez siebie bardziej lubie w czarnych ;) Sylvik co bedziesz kafelkować?? Ja też już zamówiłam moje kafeleczki, teraz pozostaje mi trzy tygodnie czekać aż mi je zrobią. A wczasy tp żadn4e nie były - ot taki wypad. My chyba najbardziej lubimy te nasze qyjazdy zimowe nad morze kiedy nie ma tam prawie żywej duszy. No to tyle- całusy

popsuł mi sie aparat, rumpel jeden wrrrrrrrrrrrrrrrrrr jestem wsciekła, trzy razy był w serwisie, teraz mam to gdzieś, zero zdjęc :( sweter zrobilam niestety nie mam go jak sfotografowa, wiec sie narazie nie pochwale, tak tak ja bym chetnie obejrzała twój ogrod, teraz napewno ma juz inny wygląd niz na wiosne,

zaczyna sie robic jesiennie, wiec kawa gorąca na miły początek dnia :)

dziękuje Mrówka za kawusie :) u mnie już się rozpogadza i jest przyjemnie ciepło :) miłego dnia bo lece dalej sprawy urzędowe w mieście załatwiać

Dzien dobry :) Słyszałam Bling o burzy , widziałam tez relacje z Mazur . Tragedia za tragedią :( Chyba koniec swiata się zbliza :O Miłego dnia 🖐️ Czy któras wie do kiedy Julii bedzie wypoczywac w Polsce ?

jestem do tyłu z wiadomosciami, może to i dobrze wieczorem przerabiam bajki na dvd, dzis upał okrutny, właśnie wróciłam z miasta i niech to wszystkich lekarzy............ z dzieckiem próbuje sie dostac do ortopedy od miesiaca, w koncu poszłam dzis z maluchem bez numerka, i oczywiscie dupa! bo pan doktór strajkuje, a najlepsze było to jak jedna kobitka z nim gada zeby ją przyjął, jak sie nie zgodził to prosi, że może prywatnie, bo sprawa poważna, na to pan doktór - że on ma tyle kasy że moze sobie na wakacje wyjechac na wyspy kanaryjskie - uhhhhaaahhaa - na to kobitka pyta, to czemu strajkuje jak ma tyle kasy ;) smieszne i smutne zarazem, co sie porobiło szkoda gadac a teraz czas na kawe!!!! :D :D grunt to nie tracic pogody ducha

Mróweczko na temat lekarzy mogłabym pisać poematy :O Chociaz przyznam się szczerze, ze znam kilku , ktorzy sa jak to się wyraże na swoim miejscu i widac, ze to ich powołanie. U mnie duszno , goraco, ale leje jak z cebra :(. Spac się chce, nic się nie chce robic , jak ja wytrzymam do 20 ? 😭

Dzien dobry wszystkim. U mnie dzisiaj szaro,buro jak w Londynie,mgla niesamowita. Robie drobne zakupy do domu, jejciu alez tego bedzie,lista bedzie dlugasna. Schnie mi wylana podloga w lazience,jeszcze luksfery,kafelki na podloge i grzebienie na scianach . Remonty to straszna rzecz.

Dzien dobry wszystkim. U mnie dzisiaj szaro,buro jak w Londynie,mgla niesamowita. Robie drobne zakupy do domu, jejciu alez tego bedzie,lista bedzie dlugasna. Schnie mi wylana podloga w lazience,jeszcze luksfery,kafelki na podloge i grzebienie na scianach . Remonty to straszna rzecz.

Witanko :-) Bling > u mnie pogoda identiko :O Czy mozesz wyjasnic co oznacza zwrot \" grzebienie na scianach \" ? NIe wiem czy myślę o tym, o czym powiinam :) No i te luksfery............:] Niestety nie jestem na topie z remontami i pewne nazwy poprostu sa dla mnie nowoscią ;) Sylvik> a u Ciebie jak remoncik ? :P Miłego dnia.

Landryneczko grzebien,to polozone tak nierowno kafelki, wiesz np na samej gorze jeden,dwa,trzy ,taka piramidka,mozna tez w inny sposob,chce tak za wc i nad umywalka. A luksfery to te przezroczyste pustaki,bede miala z nich scianke dzielaca wanne,od wc i reszty lazienki. U mnie pogoda z lekka lepsza.